- 16 Ekim 2012
- 32.404
- 95.766
- 598
Kuzenim diyeydin bari :)Ta kendisi oluyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzenim diyeydin bari :)Ta kendisi oluyorum![]()
Slm canım,
Eskiydik gittik kilo alıp geldik
Yine yeni yeniden aranızdayız..
Hoş bulduk bumerang gibiyiz gidip gidip geri geliyoruz...
Desene bugün eğlencen Başkan'ımKizlar birazdan trene binecegim. Zerdecal latte aldım. Onume tuhaf kostümlü insanlar cikmaz umarım:)
Hatirlatma: Menuleri yazmayi unutmayalim arkadaslar. Malum sayimiz artinca kafa karisti bende tek tek etiketleme yaparsam grubun yarisini atlarim simdi![]()
Hatirlatma: Menuleri yazmayi unutmayalim arkadaslar. Malum sayimiz artinca kafa karisti bende tek tek etiketleme yaparsam grubun yarisini atlarim simdi![]()
Farkettimkokulusabun sana diyor :)
İyi geçmesine sevindim canım..Ben kına toplarına hiç girmedim sen yine iyi atlatmışsın... bizimde iyiydi güzeldi hatta şahane oldu. O kadar içimize şimdi ki o derece yani çok şükür. Ben son bir ayda freni patlamış kamyon gibi daldım yiyeceklere ve valizimi toplayıp döndüm :)))
Kırk yıl hatırdan bahsettinArkadaşlıktan azıcık durtmenin kirk yil hatri var :)Muttapa7555
Kahve dedin Bende kendime yapayım canım sanada afiyet olsunKırk yıl hatırdan bahsettin
bak canım kahve istedi yaa
Gidem bi kahve yapem kendime![]()
Teşekkürler canımKahve dedin Bende kendime yapayım canım sanada afiyet olsun
Gelme böyle oyunlara zayıfladığın anı düşün oooommmmPsikolojik olarak acıktım galiba şu an
Halbuki olaya mide tarafından bakacak olursak yeterince tokum
Allahımm sana geliyoruuum![]()