• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ya nasil bir formul bulsam da aksam kendimi tutsam. Aslinda cok ac da olmuyorum bazen ama gozum donuyor resmen. Ne yesem diye gozum ondan ona kayiyor dolapta:deli:

kuzum bende de böyle oluyordu çözümü yememekte buldumm hiiç yemeyince daha iyi oluyor

Taze konular gelmis BDV ye. :halay:

girmeyin şu bdv ye sonra bam yiyosunuz :KK70:

Simdi arkadaslar , bana guveniyorsunuz degil mi?

Guvenmiyorsaniz gideyim. :KK70:

Bi gorev vericem de. :confused:

Tabiki güveniyoruzzz

Bu haftanin gorevi ve eslestiginiz arkadasinizi anlatma. Bir paragraf ya da iki paragraf yeterli. Sureniz bir hafta. :cool:

yanlış anlamadıysam eşleştiğimiz arkadaşımız özelliklerini paylaşıyoruz dimi ve ben bu görevi okumadan @kokulusabun u az tanıdığımı anlamıştım mükemmle zamanlama :KK70:

Ornek : Forever07 Forever07 sarem2015 sarem2015 i anlatacak , sarem2015 sarem2015 Forever07 Forever07

Forever07 Forever07 sarem2015 sarem2015
@IRMAKK70 TugbArda TugbArda
@_LA_PATYA_ @Nana929
C cizen_bayan kokulusabun kokulusabun
@naz5403 @YaKaMoZz-z
@Moon Light @Muttapa7555
@minok @makbuleorhan

Farketmez kuzum ben gecmisi simdi yeni okuyorum da:) Sonradan gordum madem anlasmaya varilmis sorun yok. Sen devam et tugbardayla kaynasmaya:KK200: Nanacigimin misafirleri gitsin, biz de onunla bir kaynatalim, bakalim burcu falan neymis:KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

kokulusabun kokulusabun bildiklerimi söylüyorum canım türkiye de değilsin diye biliyorum ama kuasarla da karıştırıyor olabilirim evlisin 3 çocuk annesi ikizlerin var ağustos ve bu yarışmaya katıldın diye biliyorum anlat abakalım burcun nedir :halay:
:KK48::KK48::KK48::KK70::KK70::KK70::KK70:
sesli güldüm yaaa aşk olsun senden beklemezdim bunu :KK70::KK70:

Back
X