• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

@_LA_PATYA_
Ozamann sende anlat canim bende seni taniyayim:KK15:
Yas boy kilo evlimisin calisiyormusun nerde oturuyorsun, kilo alma nedenin neydi, burcun ne?
Şimdi şöyle oluyor canim.
33 yaşında 3 çocuk annesiyim 15 senelik evliyim bayan kuaförüyüm.Kilolarım doğal olarak doğumlardan yadigar fakat bukadar yeter dedim ve 10 kg kadar verdim burda.Müzik dinlemek film izlemek ve kitap okumak en büyük hobim arabeski, hint filmerini, ve watpad deki birbirinden güzel kitaplarıokumaya bayılıyorum ,burda çok sıcak dostlar edindimhepsini tanıdıkça seversin .Burası gerçek hayat gibi değil tabiki ama bazen dertleşiyoruz bazen goy goy yapıyoruz bazen dedikodu yapıyoruz ve en güzeli burda bunları yaparken zayıflıyoruz önceden saçma geliyodu bu zayıflama yarışmaları nasıl olabilirki diyodum ama işin sırrı arkadaşlarına olan sorumluluğundaymış paylaşım yaptıkça bi baktım kaçamak yapmıyorum faydalı bilgiler öğreniyorum kaptanımızdan çok iyi eleştirir kendisi bi bakmışsın yedden yere vururken öpücüklerde yollamış ne olduğunu anlamamışsın yani ben 3 senedir kk üyesiyim gerekli gereksiz daha fazla yazmıyım hee A AklinYolu1 :KK53: Bu arada başak burcuyum çalışan bi anneyim işte ;) yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:KK52:

@Nana929 profiline ya da gecmise bakmadan aklimda kalanlara gore seni tanitacagim, sen yanlislarimi duzelt boylesi daha eglenceli olur bence:KK53:

32 yasinda.
3 cocugu var, oglu bu yil 1. sinifa basladi.
Becerikli bir ev hanimi, bahar temizligini falan hic aksatmiyor hatun:nazar: Bana pek benzemiyor yani:KK70:Ayni zamanda yemek konusunda da bir hayli hamarat. Sanirim hamur isini ya cok seviyor ya da cok guzel yaptigi icin sik sik istek uzerine yapiyor.
Sanirim 59 kiloyla baslamisti topige. Hedefi 0 beden olmak:KK30:Elbiselerinin uzerinde daha guzel durmasini istiyordu.
Asureyi cok seviyor:dondurma: Ayni @naz5403 gibi:KK45:
Ilk basladigi hafta receller, ballar, sucuklari gomse de kendisi, Forever07 Forever07 nin sopasini gorur gormez kendini toparladi. Burdan da anlasilacagi uzere foreverin civili sopasindan cok tirsiyor :KK53:
Kolayi ve asitli icecekleri seviyor:bicak:
Her aksam gece kizi cayi iciyordu sanirim birakti:dondurma:
Burcunu bilmiyordum az once yazdi Allahtan:KK70:
Aklima baska birsey gelmiyor, sanirim benden bu kadar:confused:
Süper özet geçmişsin:super::KK9:

Diyetisyenle başladım kuzum bakalım :110:
Diyetisyenle zayiflarim diyorsun. :halay:Guzel tavsiyelerini bekliyoruz o zaman. :KK50:

girmeyin şu bdv ye sonra bam yiyosunuz :KK70:

yanlış anlamadıysam eşleştiğimiz arkadaşımız özelliklerini paylaşıyoruz dimi ve ben bu görevi okumadan @kokulusabun u az tanıdığımı anlamıştım mükemmle zamanlama :KK70:

Bam telime basmayin benim ban yerim yoksa. :KK70:

Sab. yine burada sorarsin. Bi de olmayanlar var. :cool:

Pandelam sen kimi anlatıyorsun :dondurma:
@sarem2015 :KK19:

Tahminim var ama Allah bilir. :KK70:

ne olduuu:KK57: hatlar karışmış ona güldüm kuzum:olamaz:

Aksam baska yazdin diyor , sabah baska yazdin diyor. :KK70:pggg. @_LA_PATYA_

Merhaba kızlar çok yorgunum berbat bir gece geçirdim 2 saatlik uyku ile hayatta kalmaya çalışıyorum
Veeeee günün en kötü haberi +1 kg çıktım
Asla kaçamak Yok hatta arabada neler yendi neler bir tanesinin tadına bile bakmadım
Kaçamak olmadığı için ödem tutmuşum çok fena
Bugün saf protein besleniyorum o yüzden
Nazar mi degdi sana , guzel gidiyordun. Yaptiklarini bozma yanlis bi sey yapmiyorsun. :KK50:

@Nana929 profiline ya da gecmise bakmadan aklimda kalanlara gore seni tanitacagim, sen yanlislarimi duzelt boylesi daha eglenceli olur bence:KK53:

32 yasinda.
3 cocugu var, oglu bu yil 1. sinifa basladi.
Becerikli bir ev hanimi, bahar temizligini falan hic aksatmiyor hatun:nazar: Bana pek benzemiyor yani:KK70:Ayni zamanda yemek konusunda da bir hayli hamarat. Sanirim hamur isini ya cok seviyor ya da cok guzel yaptigi icin sik sik istek uzerine yapiyor.
Sanirim 59 kiloyla baslamisti topige. Hedefi 0 beden olmak:KK30:Elbiselerinin uzerinde daha guzel durmasini istiyordu.
Asureyi cok seviyor:dondurma: Ayni @naz5403 gibi:KK45:
Ilk basladigi hafta receller, ballar, sucuklari gomse de kendisi, Forever07 Forever07 nin sopasini gorur gormez kendini toparladi. Burdan da anlasilacagi uzere foreverin civili sopasindan cok tirsiyor :KK53:
Kolayi ve asitli icecekleri seviyor:bicak:
Her aksam gece kizi cayi iciyordu sanirim birakti:dondurma:
Burcunu bilmiyordum az once yazdi Allahtan:KK70:
Aklima baska birsey gelmiyor, sanirim benden bu kadar:confused:
Hocam erken yapmissiniz. Haftaya Carsamba gunu toplu aciklasak. :KK53:

Diyetisyenle zayiflarim diyorsun. :halay:Guzel tavsiyelerini bekliyoruz o zaman. :KK50:

Bu konuda ona güveniyorum.ne zaman isterseniz :KK37:

işin sırrı arkadaşlarına olan sorumluluğundaymış paylaşım yaptıkça bi baktım kaçamak yapmıyorum faydalı bilgiler öğreniyorum kaptanımızdan çok iyi eleştirir kendisi bi bakmışsın yedden yere vururken öpücüklerde yollamış ne olduğunu anlamamışsın yani ben 3 senedir kk üyesiyim gerekli gereksiz daha fazla yazmıyım hee A AklinYolu1 :KK53:
:KK60::KK200:

:KK70: Gözüm kaymış

Back
X