ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Son siralama esitlik durumunda yuzdelere bakildi. Dereceye giren ve kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum.

Yuzdemiz bu hafta biraz dustu ama gelecek hafta daha iyi olacagimiza inaniyorum. :nazar::nazar::nazar:

ALL_STaR Yuzdesi : 0.75

1: @YaKaMoZz-z :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon: ikincilik + hedef + menu
2: TugbArda TugbArda :sampiyon::sampiyon::sampiyon: birincilik
3 : A AklinYolu1 :sampiyon::sampiyon: ucunculuk + menu
4 : @_LA_PATYA_ :sampiyon::sampiyon: hedef + menu
5: I IRMAKK70 :sampiyon:
6: C cizen_bayan :sampiyon:
7: Forever07 Forever07 :sampiyon:
8: Nana929 Nana929 :sampiyon:
9: kokulusabun kokulusabun :sampiyon:

Eki Görüntüle 2205810
Tebrikler arkadaşlar hepinizi ;)

TugbArda TugbArda aramıza yeni katıldı her kadın gibi çok olmasada kg larıyla başı dertte. 30 olduğunu inkar etsede :KK70: 29,5 yaşında 3 yaşında bir oğlu var yeni evli olduğunu düşünüyorum , buralardan değil teeeee belçikalardan katılıyor aramıza iyiki gelmiş:KK36: hee bide balık burcuymuş burçlar önemli A AklinYolu1 olmazsa olmaz burcunu bilmediğimizi takıma almıyoruz tabiki haftanın 1. Si olma ünvanını unutmayalım her nekadar kalplerin 1. Ben olsamda sen haftanın 1. Olabilirsin:KK70: şimdi bukadar havalandıktan sonra birileri havsmı söndürücek ama neyse sevimli hoş sohpet bi hatuncuk kendisi aktif olmayada özen gösteriyo TugbArda TugbArda şimdi hakkını yememek lazım başka ne fiyebilirim bukadar kısa sürede bilemiyorum ama benden bukadar söz sizde hanımcım :KK68:

A AklinYolu1 sıradakiiii:confused:

:KK15:Birazdan gelip geçmişi okuyacağım arkadaşlar
Irmak cnm ben seni fazla tanıtamadım sen kendini tanıtırmısın cnm :KK200:
Merhaba arkadaşlar

Bu hafta eşleştiğim kişi canım arkadaşımız ırmak

Irmak arkadaşımız çok iyi niyetli yardımsever ve hep bişekilde yapıcı yani grubun ana unsurlarından olmazsa olmazıdır benim için :KK66:

Profiline baktım fazla kendini tanıtmamış öğrendiğimi kadarını paylaşmak isterim ırmak arkadaşımız

İlkokul öğretmeni oğlu olduğunu biliyorum 74kg başlamış kendisi kitap okumayı sever ve topiginde hayat felsefesi olma yolunda bu kadar tanıta bildim hocam :KK15:
Canimsin :KK36: Evet kuzum profilde pek fazla bilgi paylasmamisim:oops: Eksik kalan yerleri tamamlayayim. 33 yasindayim. 8 yillik evliyim. Benim de 1. sinifa giden bir oglum var. Boga burcuyum, burc onemli:KK70:Tam da burcumun ozelligindeki gibi yemek yemeyi cok seviyorum, o yuzden burdayim galiba:olamaz: Hamur isini, bir de pilavi cok severim artik herkesin malumu oldu zaten Forever07 Forever07 sagolsun:KK70:Vejeteryanim menulerimden de anlamissinizdir zaten:KK53: Karamanliyim ama Konya'da yasiyorum su an. En sevdigim hobim bir fincan kahve esliginde kitap okumak:kahve: Onun haricinde gezmekten yeni yerler gormekten hoslanirim, yesillik alanlarda aheste aheste gezmeyi, manzaranin guzelligini izlemeyi severim ama malesef kis geldigi icin bunlari pek yapamiyorum. Bunlarin haricinde karlarin icinde oglumla yatip yuvarlanmayi kartopu oynamayi severim, onun da zamani geliyor artik:KK49:

TugbArda TugbArda aramıza yeni katıldı her kadın gibi çok olmasada kg larıyla başı dertte. 30 olduğunu inkar etsede :KK70: 29,5 yaşında 3 yaşında bir oğlu var yeni evli olduğunu düşünüyorum , buralardan değil teeeee belçikalardan katılıyor aramıza iyiki gelmiş:KK36: hee bide balık burcuymuş burçlar önemli A AklinYolu1 olmazsa olmaz burcunu bilmediğimizi takıma almıyoruz tabiki haftanın 1. Si olma ünvanını unutmayalım her nekadar kalplerin 1. Ben olsamda sen haftanın 1. Olabilirsin:KK70: şimdi bukadar havalandıktan sonra birileri havsmı söndürücek ama neyse sevimli hoş sohpet bi hatuncuk kendisi aktif olmayada özen gösteriyo TugbArda TugbArda şimdi hakkını yememek lazım başka ne fiyebilirim bukadar kısa sürede bilemiyorum ama benden bukadar söz sizde hanımcım :KK68:

A AklinYolu1 sıradakiiii:confused:

Hahahah ya beni süper anlatmışsınn amaa :-) Doğru, 5 martda 30 olcam ama o gün gelene kadar kesinlikle 30u kabul etmiyorum. 29’un tadını cıkariyorum :rolleyes: 5 bucuk senelik evliyim, pekte yeni sayılmaz galiba :KK35:. Aslında çokk yoğun bir hayatım var ama burda aktif olmak içinde elimden geleni yapiyorum, her fırsatta boş bir zamanımda kendimi burda buluyorum haha. Akşam eve dönünce bende bi gecmişe bakıp senii anlatmaya calıscam bakalım:KK19:

Bu günkü menüm yememeye çalıştım malum misafirin son günü yarın yolcu etsem süper olur işallah
Sabah
Süt
Öğlen
1 tane fındık lahmacun
Ara
Nescafe şekersiz
1 er avuç leblebi kuru dut ve çekirdek
İkindi
Şekersiz çay
Akşam
Yarım tane kabaklı gözleme
1 tabak salata
Şekersiz çay 2 fincan
Çekirdek leblebi kuru dut
Birazdan soda limon içerim
I IRMAKK70 C cizen_bayan

Son siralama esitlik durumunda yuzdelere bakildi. Dereceye giren ve kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum.

Yuzdemiz bu hafta biraz dustu ama gelecek hafta daha iyi olacagimiza inaniyorum. :nazar::nazar::nazar:

ALL_STaR Yuzdesi : 0.75

1: @YaKaMoZz-z :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon: ikincilik + hedef + menu
2: TugbArda TugbArda :sampiyon::sampiyon::sampiyon: birincilik
3 : A AklinYolu1 :sampiyon::sampiyon: ucunculuk + menu
4 : @_LA_PATYA_ :sampiyon::sampiyon: hedef + menu
5: I IRMAKK70 :sampiyon:
6: C cizen_bayan :sampiyon:
7: Forever07 Forever07 :sampiyon:
8: Nana929 Nana929 :sampiyon:
9: kokulusabun kokulusabun :sampiyon:

Eki Görüntüle 2205810
Arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorumm :KK9:

Yarın koşu bandını açıyorum artık kızlar (açılışı yapayım en iyisi) ben spor yapmadan kilo veremiyorum. Ayrıca düzenli spor yaptığım sıralar bel ve diz ağrılarım epey geçmişti, şu an yine başladı. Evde trambolin de var ama biraz fazla zıplayınca başım dönüyor, bana göre değil sanki :))
Düzeni oturttuktan sonra da leslie yaparım.

Back
X