- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
Ordan şüphelendim de ben asıl nicke takıldımMaydanoz yapraklarından şüphelenmeliydin
Yok o an yorgunluk geldi yattım![]()
Birisi senin nicki çalmış bizi kandırıyor sandım bir an

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ordan şüphelendim de ben asıl nicke takıldımMaydanoz yapraklarından şüphelenmeliydin
Yok o an yorgunluk geldi yattım![]()
Geçmiş olsun canım...Sağol canım aminn inşallah. Diyet listesi var düzenli uygulamamış bir sürü sorun. Ayakta diyabetik yaralar çıkmış 2 gündür uğraşıyorum bugün bitti şükür işleri.
Benim hiç diyet listem olmadı kiOrdan şüphelendim de ben asıl nicke takıldım
Birisi senin nicki çalmış bizi kandırıyor sandım bir an![]()
Benim hiç diyet listem olmadı ki![]()
Ahaha valla öyle yazacaktım bi anBuradan küçük emraha selam olsun
Benim hiç diyet listem olmadı ki ağabey![]()
Tüm türkiyeyi duygulandırdın sindyAhaha valla öyle yazacaktım bi an
Benim hiç diyet listem olmadı ki apla![]()
Ya yok hiç bişey yokDüğün sezonu da başladı halbuki
Bu zamanlarda yoğun olmuyor musunuz?
Enaaam mahmut tuncerdeymiiiş
Su içmeye devam bende yoğurt'umu yedim 2. Litre suyum bittiöğlen tavuklu salata yedim.üzerine de 3 kaşık sade nescafe ile yaptığım kahvemi içiyorum.1 litre bittirdim suyu :) su içmeye devam
benim diyet yapıyım yapmıyım 3 litrenin altına inmiyor su içmem :)Su içmeye devam bende yoğurt'umu yedim 2. Litre suyum bitti![]()
Aaaa a çok güzel canım çabucak gider kilolar ın :))benim diyet yapıyım yapmıyım 3 litrenin altına inmiyor su içmem :)
Benim +2 kiloya kadar etkiliyor canım
Genelde +1,5 - 2 gibi bir artış olabilir canım bünyeye ve vücuttaki ödeme bağlı..
Benim misafirim vardı kısır yaptımSlm kızlar
Nasıl geçiyor gününüz
Kaçamak yapan yoktur umarım
tulipa evdeyken dikkat ediyorsun değil mi
![]()
öğlen tavuklu salata yedim.üzerine de 3 kaşık sade nescafe ile yaptığım kahvemi içiyorum.1 litre bittirdim suyu :) su içmeye devam