- 16 Ekim 2012
- 32.404
- 95.766
- 598
Olur ama herkes bildirsin o zaman. Eksik tablo istemem :) yaş boy hedef.o tablo nerde 1. sayfaya sabitlesen olur mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur ama herkes bildirsin o zaman. Eksik tablo istemem :) yaş boy hedef.o tablo nerde 1. sayfaya sabitlesen olur mu ?
Siz bildirdiniz bildirmeyenleri etiketlerim eve gidince.Olur ama herkes bildirsin o zaman. Eksik tablo istemem :) yaş boy hedef.
hmmm ozaman bilemedimmmYa oldu da beğenmedim yakışmadı.
Armut tipi olduğum için her model yakışmıyor. Bi de resimde göründüğü gibi değildi:)hmmm ozaman bilemedimmm
internetten alışveriş biraz öyle oluyor malesefArmut tipi olduğum için her model yakışmıyor. Bi de resimde göründüğü gibi değildi:)
Geçmiş olsun kuzum, leslie de güzel spor onu yapmışsın ya hakaret olur kadınaa kötü demekBelimdeki rahatsızlıktan ötürü plates yapamadım çok üzgünüm![]()
tamam canımmmCanlarım bayram haftası yoğun olacağımızdan ötürü o hafta tartı fotosu atmanıza gerek yok. Yani 22 ağustosta tartı fotosu yok ama 29 ağustos günü en geç 14.00 a kadar tartı fotosu bekliyorum
Tatlimmm mantı yapiyommmm bennnnn kv burda az kaldı bitsin gelcem@naz5403 @salinger29lastrose6
Anneyimbenanne35 benimm deniz mavisi canlarım nerelerdesinizzzz
burası çok güzel gelsenizee![]()
tamam canım ben burdayım bi ses et hemen gelirimTatlimmm mantı yapiyommmm bennnnn kv burda az kaldı bitsin gelcem![]()
İçli mantı mi canım. Kolay gelsin . afiyet olsun cocuklara şimdiden. Bize daha yol uzun korumada bir tabak yeriz. Sefamiz olur..Tatlimmm mantı yapiyommmm bennnnn kv burda az kaldı bitsin gelcem![]()
Bugünün dün göre çok çok iyi geçmiş maşallahMerhaba kızlar iki oku bitiremedim. Maşallah ne hoş sohbetler ..
Sabah
9.00
2 yumurta
1 dilim tambugday ekmeği
1 domates
1 salatalık
1 zeytin
Ara 11.30
2 şekersiz türk kahvesi
Öğlen 14.00
5 kaşık biber kizartma(1 kaşık yağ ile tavada çevirdim)
4 kaşık yoğurt
1 domates
2 salatalık
1 biber
Yarım soğan
Ara 16.30
4 bardak çay
Akşam 18.00
5 kaşık yeşil fasulye.
4 kaşık yoğurt
Yanına söğüş yaparım az sızma yağ ile
Yürüyüşe çıkarım inşallah.
Şu da içeceğim en az 2 lt.
@Papatya gelini
Forever07
Ben dün menü yazmıştım kızlar.
Evet İnşallah canim devam edecek. Sizinle başaracağım.Bugünün dün göre çok çok iyi geçmiş maşallah![]()