• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

bir tartıda benden gelsin regliden önce kilo bile vermiştim regliyim ve sonuç bu :kızgın::kızgın::kızgın: ve kızlar bi sorum olacak bi hafta spora mecburu ara verdim rahatsızlandım falan sonra bacaklarım ağrımaya başladı pazartesi tekrar başladım yürümekte bile zorluk çakiyorum he le merdiven inip çıkarken daha çok acıyor neden olur bileniniz var mı

Eklentiler

• 20180926_075732.webp
    20180926_075732.webp
    13 KB · Görüntüleme: 27
Eki Görüntüle 2192518
Gunaydin arkadaslar. Ilk tarti resmi benden gelsin, acilisi yapayim. Forever07 Forever07 -1.6 kilo:KK71:

Vaaaaaaay tebrikler:KK9::KK9:

bir tartıda benden gelsin regliden önce kilo bile vermiştim regliyim ve sonuç bu :kızgın::kızgın::kızgın: ve kızlar bi sorum olacak bi hafta spora mecburu ara verdim rahatsızlandım falan sonra bacaklarım ağrımaya başladı pazartesi tekrar başladım yürümekte bile zorluk çakiyorum he le merdiven inip çıkarken daha çok acıyor neden olur bileniniz var mı

Benim bi fikrim yok canim cok mu hareketsiz kaldin acaba ondan mi?

Günaydın kızlar
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum tek tek döneceğim size.
Diş ağrım var akşam beri :cry: evde ki sorun çözülmedi daha. bi kısmını yıkadım falan duruyorlar öyle ...sağ tarafım bende değil
biraz sakinlersem gelicem
Bende vermişim şükür 69.1
Gecmis olsun canim. Dis agrisi da ne berbat biseydir yaa:olamaz:

Günaydın kızlar
Diş ağrım var akşam beri :cry: evde ki sorun çözülmedi daha. bi kısmını yıkadım falan duruyorlar öyle ...sağ tarafım bende değil
Geçmiş olsun canım ben çok çektim iyi bilirim halini :(

Hamlamışsın kasların ağrıyo

Günaydın kızlar
Gecmis olsun canim
yok kuzum evde kaldığım sürece hep hareket halindeydim ama çözemedim
Bilemedim canim ya hamlik dicem de o da spor sonrasi olur. Normal hareket halinde bi insan merdiven cikarken olur mu bilmiyorum o_O

Back
X