• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sagol canim . N'aptin bitti mi temizlik kolay gelsin.
Temizlik bitti canım sadece mutfak kaldı
Onuda bu hafta yaparım inşallah
Bu gün sabahın köründe uyandım
Saat 12:30 bitti
Bitti ama çok açtım ne varsa yedim :( biraz o Beni üzdü neyse başkanım menümü yazayım :(

Sabah
Ispanaklı yumurta 2 yumurta yağda
Tahin 2 yemek kaşığı pekmezle yedim :(
2 dilim kepek ekmegi
Öğlen
Gezmeye gittim ne geldiyse yedim:(
3 dilim fıstıklı katmerli
3 tane Sacaklı pogaca
Şekerli çay 3 tane
Şekersiz kahve
5 tane kuru incir
Akşam
Kuru fasulye 1 tabak
Yarım tabak pilav
Salata 1 kase
Nescafe 1 tane
Gece kızı cayı
Yarım tane kandil simidi
I IRMAKK70 C cizen_bayan
50ip atladım @_LA_PATYA_

Bana da az latteci demediniz. :KK70:

Eskisi gibi tad almiyorum gerci ama bazen zorla iciyorum. Kahvaltida brokoli corbasi ictim aciktim.

... ikinci latteyi icseydim acikmazdim. :KK8:
Iste simdi benim de canim latte cekti:silah:Canim su aralar bir tuhaf neyi cekecegini sasirdi, once tuzlu biseyler cekiyor yiyince bu sefer tatli cekiyor, onu da yersem aci biseyler cekiyor:deli:

Iste simdi benim de canim latte cekti:silah:Canim su aralar bir tuhaf neyi cekecegini sasirdi, once tuzlu biseyler cekiyor yiyince bu sefer tatli cekiyor, onu da yersem aci biseyler cekiyor:deli:
Benim eskisi gibi cekmiyor . Onun yerine su iciyorum ama lattenin iyi yani istahimi kapatiyor. Sadece tuzlu seyler su aralar. Tatli yersem tuzlu , tuzlu yeyince tatli boyle gidiyordu. :deli:

Benim eskisi gibi cekmiyor . Onun yerine su iciyorum ama lattenin iyi yani istahimi kapatiyor. Sadece tuzlu seyler su aralar. Tatli yersem tuzlu , tuzlu yeyince tatli boyle gidiyordu. :deli:
Aynen o durumdayim su an. Yalniz ben aciyi da cok severim, bu donguye bir de aci sos vs. ekleniyor bende. Su regl bitse de normale donsem artik yaa.

Back
X