- 25 Ocak 2011
- 4.267
- 12.264
- 408
@_LA_PATYA_ tatlım resimleri gördüm ve seninle gurur duydum ne güzel hazırlamışsın gelini 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol tatlımm@_LA_PATYA_ tatlım resimleri gördüm ve seninle gurur duydum ne güzel hazırlamışsın gelini![]()
Kızın instagramında hep nerde kim yaptı diye sormuşlarSaol tatlımm![]()
yalnız malzeme de güzelKızın instagramında hep nerde kim yaptı diye sormuşlar
20 yaşında daha tazecik güzel olmazmıyalnız malzeme de güzelanamın kuaför diye reklam yapsaymış
getirdiğin müşteriden sende kazanacaksan tabi
o bana çok tatlı geliyor nedenseBir büyük kase k fleks kırmızı meyveli
yulafa alıştı beden tabi Yüzdeyle çalışıyorum dolayısıyla kazanıyorumgetirdiğin müşteriden sende kazanacaksan tabi
Çirkin gelin yoktur varsa da kuaförü çirkindir20 yaşında daha tazecik güzel olmazmı
O zaman reklama devamYüzdeyle çalışıyorum dolayısıyla kazanıyorum

Ee süpermiş banada tatlı geliyo şeker kullanmıyorum çünkü ama yulafım dükkanda kaldı evdede bu vardı napalım k flekse talimo bana çok tatlı geliyor nedenseyulafa alıştı beden tabi
haftasonu kaçırdım sandım börekler tatlılar, kendime stres yaptım geldim ki eksilmişim![]()
Dimi ama
Geçmiş olsun kuzum beline ne oldu senin
Bir büyük kase k fleks kırmızı meyveli
Biliyorum yavrum yaa bu kızların zaten ben yemiyorum normaldebilmiyorum ama belim pert akşam acile gitmeyi düşünüyorum
Kuzum kfleks yemeni önermem ki araştırdığım bütün diyatisyenledrde önermiyor hem değerleri hem de şekerli olmasından dolayı![]()
Hoşgeldin Canım ben daha eve geçmedim inşallah bende eve geçince düzen oturturum
günaydın kızlarrrdün sporda ters hareket yaptım galiba belim felaket ağrıyor niye ağrıyor onuda bilmiyorum ama aşırı ağrım var
![]()
Hosbulduk canim dun gece geldim ben de. Daha duzen filan hak getire. Zaten gitmeden once ev talan olmustu. Once onlari halletmem lazim. Sonra da spor filan gunlerimi duzene sokmam lazim.
Vicks sur canim beline ve bir sey sar, eger zorlamadan kaynakliysa rahatlatir. Gecmis olsun