• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

o bana çok tatlı geliyor nedense :işsiz: yulafa alıştı beden tabi :cool:
haftasonu kaçırdım sandım börekler tatlılar, kendime stres yaptım geldim ki eksilmişim :KK71:
Ee süpermiş banada tatlı geliyo şeker kullanmıyorum çünkü ama yulafım dükkanda kaldı evdede bu vardı napalım k flekse talim ;)

tabi canım sonuçta baklava yemiyorsun I IRMAKK70 :KK70:
Dimi ama:KK53: ama ben takıldımkaldım bu sayılarda biraz aşağı biraz yukarı 59-60 arası gidip geliyorum yapıştı bu kg bana belki 1 aydan fazla oldu dimi 60 tan kurtulamıyorum atmış diyorum çünkü 59, 800 ün atmıştan farkı yok :(

bilmiyorum ama belim pert akşam acile gitmeyi düşünüyorum :KK43:

Kuzum kfleks yemeni önermem ki araştırdığım bütün diyatisyenledrde önermiyor hem değerleri hem de şekerli olmasından dolayı :KK43:
Biliyorum yavrum yaa bu kızların zaten ben yemiyorum normalde

Hoşgeldin Canım ben daha eve geçmedim inşallah bende eve geçince düzen oturturum

Hosbulduk canim dun gece geldim ben de. Daha duzen filan hak getire. Zaten gitmeden once ev talan olmustu. Once onlari halletmem lazim. Sonra da spor filan gunlerimi duzene sokmam lazim. :KK51:

günaydın kızlarrr:halay: dün sporda ters hareket yaptım galiba belim felaket ağrıyor niye ağrıyor onuda bilmiyorum ama aşırı ağrım var :kızgın:

Vicks sur canim beline ve bir sey sar, eger zorlamadan kaynakliysa rahatlatir. Gecmis olsun

Hosbulduk canim dun gece geldim ben de. Daha duzen filan hak getire. Zaten gitmeden once ev talan olmustu. Once onlari halletmem lazim. Sonra da spor filan gunlerimi duzene sokmam lazim. :KK51:

Vicks sur canim beline ve bir sey sar, eger zorlamadan kaynakliysa rahatlatir. Gecmis olsun

deneyeceğim kuzum öyle bir ağrısı var ki geçsin diye her şeyi yapabilirm

Back
X