- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim gitti kendine döner ekmek aldı, arkasından tatlı yediben hem onu seyrettim hem kahvemi ictim. Icim gittiii ama çok şükür bir kaza olmadan yedi icti topladı kaldırdı
![]()
Ben karismam kendine yakistiriyorsa yesin.kızlar bir nana daha karşınızdaaaa kuzum sen napıyosun bu nasıl bir menü ekmek makarna pilav ve hepsi aynı gün allahımmm sana geliyorum yetmişyor artırıyopr diyet bisküvi ve çikolata kızlar sopaları hazırlayın maknuleyi çiviliyoruzzz A AklinYolu1Forever07
Nana929 I IRMAKK70 ve diğer kızlar toplanınnnnn
helal sana canım süpersinnnnnn![]()
Gunaydin sab.Günaydınn..![]()
Gozleri doysunncocuklar uslu sakinse soruyorlardir buni bence. Hasari hareketli cocuklarsa sorulmaz dorduncu filan
Bizimki de hic uyumuyor. Dokuz aylik cocuk uyumaz mi ya, gunduz benimle beraber. Uc saat uyutmaya calisiyorum. 15 dakika uyuyup kalkiyor. Hic ozletmez kendini sagolsungece de surekli uyanir. Enerjisi nerden geliyo valla hic aklim kesmiyo benim
Ooo superrr hocammm.Ben de 700 gram eksideyim @AklinYolu1Ama regl haftam yaklasti, carsambaya siskinlik olur diye korkuyorum
![]()
Pro uyeler topige kim cikiyor , kim giriyor goruyor maalesef.Gunaydinnn gizlice okuyup kacacaktim yakaladin radar gibisin![]()
Tartıyı gördümGunaydin sab.kalktim 4 saat uyudum . Okula gidecegim simdi sonra da baska bi yere.
![]()
Tuhh gizlilik modu falan yok mu suralarda biyerler de saklansak aradaOoo superrr hocammm.
Yok yahu sana bi sey olmaz. Baklavayla , pilavla diyet yapan insansin sen.
Pro uyeler topige kim cikiyor , kim giriyor goruyor maalesef.![]()
Güzel habeeer, regle takılma şişkinliğiyle gelir geldiği gibi de gider :)) umarım böyle devam edersin canım..Ben de 700 gram eksideyim @AklinYolu1Ama regl haftam yaklasti, carsambaya siskinlik olur diye korkuyorum
![]()
aamaa ama ne yapayımm işyerinde makarna çıktııı akşamda kayıvalidem pilav yapmışkızlar bir nana daha karşınızdaaaa kuzum sen napıyosun bu nasıl bir menü ekmek makarna pilav ve hepsi aynı gün allahımmm sana geliyorum yetmişyor artırıyopr diyet bisküvi ve çikolata kızlar sopaları hazırlayın maknuleyi çiviliyoruzzz A AklinYolu1Forever07
Nana929 I IRMAKK70 ve diğer kızlar toplanınnnnn
![]()
Utancindan karanlik cikmis.Tartıyı gördüm
Maaşallah 1 ayda 5 kilo
Tebrik eder alnından öperim
Darısı başımıza![]()
Tuhh gizlilik modu falan yok mu suralarda biyerler de saklansak aradaBaklavasiz, pilavsiz diyet mi olurmus canim, yiyeceksin ki kilo vermeye gucun olsun can bogazdan gelir
![]()