ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

I IRMAKK70 sabah 2 dilim k.ekmek 5 zeytin
ara 2 t.kahvesi bi paket diyet biskivi
öğlen 3 tane köfte 2 kaşık makarna
ara 1 türk kahvesi 1 avuç fındık ve leblebi 2 parça çikolata
akşam 1 kase çorba ve 4 kaşık pilav

kızlar bir nana daha karşınızdaaaa kuzum sen napıyosun bu nasıl bir menü ekmek makarna pilav ve hepsi aynı gün allahımmm sana geliyorum yetmişyor artırıyopr diyet bisküvi ve çikolata kızlar sopaları hazırlayın maknuleyi çiviliyoruzzz A AklinYolu1 Forever07 Forever07 Nana929 Nana929 I IRMAKK70 ve diğer kızlar toplanınnnnnEn Büyük KK:işsiz::KK62:
Eşim gitti kendine döner ekmek aldı, arkasından tatlı yedi :cry: ben hem onu seyrettim hem kahvemi ictim. Icim gittiii ama çok şükür bir kaza olmadan yedi icti topladı kaldırdı:KK71:

helal sana canım süpersinnnnnn:halay::KK200::nazar:

Günaydın kızlar bende dün havuza gittim (bu arada spor yapmayı çok özlemişim onu farkettim ama doktor bişey demeden yapamıyorum :KK43: ) yarım saatten fazla yüzdüm havuzda bitek ben olunca deli deli eğlendim :KK70: sonra10 dk saunaya girdim ay bir rahatladım anlatamam sonra duşumu aldım ohh miss valla eve gelirken kendime filtre kahve ısmarladım :KK49: eve gelincede 1 tane muz yedim :halay: aslında çok açıkmıştım ama yersem kendmş durdaramam bildiğğim için yemedeim direndim En Büyük KK

Kizlar 700 gram eksideyim. :halay:Karanlik cikmasinin nedeni havanin daha karanlik olmasi. :dondurma:

Eklentiler

• Photo0261.webp
    Photo0261.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 26
kızlar bir nana daha karşınızdaaaa kuzum sen napıyosun bu nasıl bir menü ekmek makarna pilav ve hepsi aynı gün allahımmm sana geliyorum yetmişyor artırıyopr diyet bisküvi ve çikolata kızlar sopaları hazırlayın maknuleyi çiviliyoruzzz A AklinYolu1 Forever07 Forever07 Nana929 Nana929 I IRMAKK70 ve diğer kızlar toplanınnnnnEn Büyük KK:işsiz::KK62:

helal sana canım süpersinnnnnn:halay::KK200::nazar:
Ben karismam kendine yakistiriyorsa yesin. :KK53:

Gozleri doysunn:KK45::KK45: cocuklar uslu sakinse soruyorlardir buni bence. Hasari hareketli cocuklarsa sorulmaz dorduncu filan:KK48:

Bizimki de hic uyumuyor. Dokuz aylik cocuk uyumaz mi ya, gunduz benimle beraber. Uc saat uyutmaya calisiyorum. 15 dakika uyuyup kalkiyor. Hic ozletmez kendini sagolsun:KK45: gece de surekli uyanir. Enerjisi nerden geliyo valla hic aklim kesmiyo benim

Şükür öyle yaramaz değiller, sakin, uyumlu söz dinleyen çocuklar. Benimde küçük kızım öyleydi bebekken, 1 yıl geceleri hiç düzenli uyumadı. Sabaha kadar ağlardı hep, büyüdükçe düzene girer canım, öyle böyle büyüyorlar işte.
Allah hastalıklardan ve kötü insanlardan korusun yavrularımızı...

Ben de 700 gram eksideyim @AklinYolu1:halay:Ama regl haftam yaklasti, carsambaya siskinlik olur diye korkuyorum:KK17:
Ooo superrr hocammm. :KK76:

Yok yahu sana bi sey olmaz. Baklavayla , pilavla diyet yapan insansin sen. :KK45:

Gunaydinnn gizlice okuyup kacacaktim yakaladin radar gibisin:KK70:
Pro uyeler topige kim cikiyor , kim giriyor goruyor maalesef. :dondurma:

Ooo superrr hocammm. :KK76:

Yok yahu sana bi sey olmaz. Baklavayla , pilavla diyet yapan insansin sen. :KK45:

Pro uyeler topige kim cikiyor , kim giriyor goruyor maalesef. :dondurma:
Tuhh gizlilik modu falan yok mu suralarda biyerler de saklansak arada:KK53: Baklavasiz, pilavsiz diyet mi olurmus canim, yiyeceksin ki kilo vermeye gucun olsun can bogazdan gelir:deli:

Ben de 700 gram eksideyim @AklinYolu1:halay:Ama regl haftam yaklasti, carsambaya siskinlik olur diye korkuyorum:KK17:
Güzel habeeer, regle takılma şişkinliğiyle gelir geldiği gibi de gider :)) umarım böyle devam edersin canım..

Butun uyelere yaziyorum .

Arkadaslar kilo vermenin sirri bu topikte paylasim yapmak, baska diyet topiklerinde takilmamak, biraz da bogazinizdan kismak. Sonucta gidiyor merak etmeyin.

Aklimda olan arkadaslar... bakiniz cizen , bakiniz pg, bakiniz forever, bakiniz irmak , bakiniz sab, bakiniz benn, bakiniz nana ...

Dilimde tuy bitti baska topiklere ihtiyaciniz yok, burasi size tam destek veriyor diye ... Topigi amacina gore kullanin , kilonuzu verin bu kadar basit.:halay:

aamaa ama ne yapayımm işyerinde makarna çıktııı akşamda kayıvalidem pilav yapmış :(( ve regl dönemi olunca çikolata yemeği isteği arttııı ekmek kepek ekmeğii söz daha dikkatli olcammm :dua::KK17::oops:

Tartıyı gördüm:KK66:
Maaşallah 1 ayda 5 kilo :nazar:
Tebrik eder alnından öperim:KK9::KK8:
Darısı başımıza :KK51:
Utancindan karanlik cikmis. :KK45:

Reglini bi atlattin mi seni de goricigizzz. :dondurma:
Tuhh gizlilik modu falan yok mu suralarda biyerler de saklansak arada:KK53: Baklavasiz, pilavsiz diyet mi olurmus canim, yiyeceksin ki kilo vermeye gucun olsun can bogazdan gelir:deli:

Arada olur tabi ki canim. Benim lattem , benim patatesim gibiii. :KK53:

Back
X