ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ben dijital tartiyi dolaba kaldırdım.Sinirlerimi hoplatiyor.İctigim su bile kilo olarak görünüyor.Artik anolog tartı hiç olmazsa beni motive ediyor.Ayrica sadece kilomu gösteriyor.Tavsiye ederim :)

IMG-20181117-WA0003.webp

1 saatte biten temizlik temizlik degildir. :confused:
Başkanım dün yaptım
Geçenlerde bahar temizliği için mutfağın içini silmiştim
Şimdi sadece dışını sildim fırını sildim mikro dalgayı
Mutfak kapısı ve camı sildim
Kettili yıkadım mutfak taşına yağ sökücü döküp yıkadım
Bitti bunları yaptım mutfakta silinmedik yer bırakmadım :))) 45 dakkada bitti cnm

Mutfağa bi girsem töbe bitiremem 1 saatte temizliği, elim değmişken oraydı buraydı şurayı da temizleyim ooo birsürü iş uzaar gider :temizlik:
Cnm 45 dakikada bitirdim
Bütün dolapların dışını sildim
Fırını sildim ve cam ve mikro dalga fırın
Kapısını taşını yağ sökücüyle yıkadım
Ne varsa sildim yaptım canım ;)

Benim diyetim 9 Kasım'da lahana ile 74 kilo ile basladb şuanda 70 kiloyum suanki kilo ile başlatabilirsiniz tabi devam ediyorsa.

Nana benim saclar cok kotu oldu ya. Kuafor soyle bir laf etmisti. Benim kestigim sac oyle de uzar. Kesilip kesilip kulakli oluyor. Kuafore de gidemiyorum cok kisa olacak . Keske en bastan gitseydim. :KK12::KK70:
Başkanım anlamadım burayı ;)

Bu site biraz kullanması karışık geldi bana öğreniriz artık .
Hoşgeldin cnm ;) ögrenirsin cnm

Başkanım ya evi sabah temizleyemedim
Sabah kahvaltısı yaptım bütün komşularla yürüyerek çarşıya gittim gidiş geliş 17.000 adım atmışım ;)
Eve geldim ayak parmaklarım agrıyor çocukları doyurdum şimdide evi temizliycem sil süpür toz al yapıcam off kesin 1 kg gitmiştir dünde 10.000 adımdan fazla attım ;)

Menüm arkadaşlar
Sabah
1 yumurta yağda kızarmış
Yarım dere otlu poğaça
Öğlen
Yok
Ara öğün
4 tane mercimek köftesi
1 tane kare zar kadar cezerye lokum çok küçük
1 tane şade Türk kahvesi
3 tane şekersiz çay
Akşam yok
Akşamda limon ve maden suyu içicem
I IRMAKK70 C cizen_bayan

Ben lahana,kereviz ,iki havuç,bir demet maydanoz,4 kuru soğan,1 yemek kasigi acı biber salcasi bunları pisirip yemek şeklinde sabah öğlen akşam yiyorum .Bol su meyve Nescafe ikisi bir arada türk kahvesi falan.Hergun düzenli olarak 10 dk bacak hareketleri yapiyorum.Kosu bandım ,eliptik,bisikletim var ama açıkçası biraz üşeniyorum.Ama onlara da başlamayı düşünüyorum.

Back
X