Allah aşkına bana akıl verim çıkmazdayım genç yaşımda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu tekte anlayan var mı ? Noktalama işareti niye kullanmadiniz gözlerim kanadı özne yok yüklem karışık

Evlenince beni sağıyorlar mı sizce diye konu açma. Baska bi şey istemem

arkadaşlar kız evinde düğün mü olur delirecem ya sizde düzgün okuyun lütfen noktalama işareti kullanacak halim yok ya
Semiha kendine gel hem konu açıyorsun hem baştan carlıyorsun.
Noktalama işareti kullanmak için ekstra enerji gerekmiyor.
Sen düzgün yaz ki millette düzgün okusun

Semiha kendine gel hem konu açıyorsun hem baştan carlıyorsun.
Noktalama işareti kullanmak için ekstra enerji gerekmiyor.
Sen düzgün yaz ki millette düzgün okusun
tamam ama şuan sinirliyim siz ayırarak okuyun bari neden herkes beni eleştirdi kimse destek çıkmadı arkadaşım yok siz olursunu dedim kaynanamdan beter çıktınız

Ayrılmak ?
Bilir misiniz?

Sevgiliyken üstelik çok daha kolay olur bu.
Belli ki hayat görüşü, tarzı , yaşayışı başka ailelersiniz.

Size böyle kendinizi kaybettiren, isyan ettiren insanlarla niye aile olup daha da kötü olacaksınız.

Bırakın yol yakinken herkes kendine başka yol çizsin. .

tamam ama şuan sinirliyim siz ayırarak okuyun bari neden herkes beni eleştirdi kimse destek çıkmadı arkadaşım yok siz olursunu dedim kaynanamdan beter çıktını
O senin kaynanan değil önce bunda anlaşalım çünkü nikah yok.
2. Si sen kadına da böyle carlıyorsan haklı olarak beter olur.
Çekilmesi zor, kaprisli, şımarık birisin belli ki.
Allah o oğlana sabır versin

yaşınız daha çok küçük gerçekten kayınvalidelerle anlaşmak hiç kolay değil siz daha sevgilisiniz bide evlenin o zaman o kaynana tam bi problem gibi ortaya sürekli çıkıyor. Ben 22 yaşında evlendim çok pişmanım keşke otuzuma yakın evlenseydim diye sürekli düşünüyorum çünkü daha kendimizle anlaşamıyorken bide bu sorunlarla anlaşmaya çalışıyoruz. Bence iyi düşünün böyle bi insanla gerçekten evlenip mutlu olacakmısın ? Şuan 2 yıllık evliyim ama bildiğin kaynana , görümce derdinden evliliğimi yaşayamıyorum bile..

patates seni kızartma yaparım bak beni ne tanıyorsun ki konuşuyorsun benim çektiklerimi bilmeden ne hakla konuşuyorsun

Siz kendi kendinize yapiyorsunuz. Karsidaki aile kilini kipirdatmadigi gibi sizi uzak tutmak adina olumsuz konusup duruyor siz anlamak istemiyorsunuz. Yasiniz genc adamin düzgün isi geliri birikimi yok. Sizde ailenizin huyunu bildiginiz halde ortaya atlamissiniz yalnis insanla. Tabi cikmaza girersiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…