Ben hiç bir şey anlamadım. Konunu bir toparlayıp özet geçer misin?
Evlenince beni sağıyorlar mı sizce diye konu açma. Baska bi şey istememMerhaba, lütfen bana yardımcı olun bir tane bile düzgün arkadaşım yok.
Benim 19 yaşında bir sevgilim oldu şuan 22 yaşındayım. Sevgilimle pek anlaşamıyoruz ama anlaşmaya çalışıyoruz sorun annesi ve ailesi yüzüme bakmazlar ararım full dert yanarlar ev sorunu uyku sorunu sevgilim seviyorum çok fedakarlık yaptı sağolsun benim için ama 1 sene işi yoktu ona dayandım bir sene ev şimdi ev alamıyoruz kirada oturalım yok ailesi de değişik arıyorum annesini dert yanar o kadar güzel şey de görmez benim asıl derdim ben annesi hakkında ileri geri konuştum annen beni boğuyor dedim hep olumsuz laf yayıyor vb bir sürü şey saydım şahsen biri anneme böyle dese ben hayatta konuşmazdım ama mecbur dedim kendimi kötü hissettimnolur 22 yaşındayım valla hayatımda hep böyle insanlar oldu bencil herkesi çıkarttım. Zor insanlar geçinemiyorum karakterm de zor. Yani hep olumsuz konuşuyorlar o yok bu yok vb. Hiçbirşey istemedim hala değerim yok nolur hiç arkadaşım yok bana biraz iyi şeyler söyleyin kafayı yemek üzereyim akrabaca dertten başka birşey demiyorlar abartıyorlar abartmayı seviyorlar geçinmezsin lafını duymaktan bıktım ömrümü yediniz yeter duyun sesimi aşkım sende dinleme onları bak ben sana destekçiyim işe girmeye çalıştım para biriktiriyorum nolursun bıktırdınız beni
Semiha kendine gel hem konu açıyorsun hem baştan carlıyorsun.arkadaşlar kız evinde düğün mü olur delirecem ya sizde düzgün okuyun lütfen noktalama işareti kullanacak halim yok ya
tamam ama şuan sinirliyim siz ayırarak okuyun bariSemiha kendine gel hem konu açıyorsun hem baştan carlıyorsun.
Noktalama işareti kullanmak için ekstra enerji gerekmiyor.
Sen düzgün yaz ki millette düzgün okusun
tamam ama şuan sinirliyim siz ayırarak okuyun barineden herkes beni eleştirdi kimse destek çıkmadı arkadaşım yok siz olursunu dedim kaynanamdan beter çıktınız
lütfen bilmiyorum çok vıcık oldu ama napayım şuan değiştiremem
Aynen sen konuyu düzenlemeye üşen biz eski konuları bulup okuyalım. Emredersindiğer konularıma bakın yazık bana yıllardır neler çektim ya lütfen nedir benim bahtım
Napayım A0 Türkçe resmen anlayamadımAnlamis gibi yap. Semihayi sinirlendirmeyin.
O senin kaynanan değil önce bunda anlaşalım çünkü nikah yok.tamam ama şuan sinirliyim siz ayırarak okuyun barineden herkes beni eleştirdi kimse destek çıkmadı arkadaşım yok siz olursunu dedim kaynanamdan beter çıktını
Bilmez miyim, bahtsiz bedevisin sen, çölde kutup ayisisindiğer konularıma bakın yazık bana yıllardır neler çektim ya lütfen nedir benim bahtım
haksız mıyım yerin dibine gömdüler valla yazdığıma pişman oldum anksiyetem yükseldi valla bunlar daha beter gidip kaynanamı öpeyim bariDaha konuyu yazıp burdaki üyelere beni çileden çıkarmayın yazmışsın
Noktalama isareti olsa da konuda anlam bütünlüğü yok ki.Konuyu tekte anlayan var mı ? Noktalama işareti niye kullanmadiniz gözlerim kanadı özne yok yüklem karışık
patates seni kızartma yaparım bak beni ne tanıyorsun ki konuşuyorsun benim çektiklerimi bilmeden ne hakla konuşuyorsunO senin kaynanan değil önce bunda anlaşalım çünkü nikah yok.
2. Si sen kadına da böyle carlıyorsan haklı olarak beter olur.
Çekilmesi zor, kaprisli, şımarık birisin belli ki.
Allah o oğlana sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?