Kim gömdü be, ilk mesaj kaynanami bi yolmadığım kaldi 2. Mesaj delirtmeyin beni hxhxhhhhaksız mıyım yerin dibine gömdüler valla yazdığıma pişman oldum anksiyetem yükseldi valla bunlar daha beter gidip kaynanamı öpeyim bari
ay napiyim delirdim kız bu yaşımda kaynana sorunu yaşıyorum valla zor daha yılda 1 kere konuşurken bu hale geldim içine girsem abooKim gömdü be, ilk mesaj kaynanami bi yolmadığım kaldi 2. Mesaj delirtmeyin beni hxhxhhh
Ne çekmiş olabilirsin yaa? Evli bile değilsin ne bu cefakar kadın rolleri?patates seni kızartma yaparım bak beni ne tanıyorsun ki konuşuyorsun benim çektiklerimi bilmeden ne hakla konuşuyorsun
Ne dedi sana yelloz pacoz, gel yamacima, anlat bakiimay napiyim delirdim kız bu yaşımda kaynana sorunu yaşıyorum valla zor daha yılda 1 kere konuşurken bu hale geldim içine girsem aboo
Geldi yine meşhur cümle. Ya kardeşim neden konu açıyorsunuz o zaman buraya? Aaa vallahi kafayı yicem he artıkpatates seni kızartma yaparım bak beni ne tanıyorsun ki konuşuyorsun benim çektiklerimi bilmeden ne hakla konuşuyorsun
senin için hava hoş iş güç yok anne baba yanında güçlüsün işin var ben ? çalışmıyorum okumıyorum ayaklarımın üstünde dursam kim ezerdi beni senin adın patates olabilir ama patates gibi ezilen benim. değerm patates kadar ciddiyim ben. Ne yapsam gözlerine gelmiyor gelmiyorNe çekmiş olabilirsin yaa? Evli bile değilsin ne bu cefakar kadın rolleri?
Kim çevresine olumsuz, negatif enerji saçıyor? oturun bi düşünün benceMerhaba, lütfen bana yardımcı olun bir tane bile düzgün arkadaşım yok.
Benim 19 yaşında bir sevgilim oldu şuan 22 yaşındayım. Sevgilimle pek anlaşamıyoruz ama anlaşmaya çalışıyoruz sorun annesi ve ailesi yüzüme bakmazlar ararım full dert yanarlar ev sorunu uyku sorunu sevgilim seviyorum çok fedakarlık yaptı sağolsun benim için ama 1 sene işi yoktu ona dayandım bir sene ev şimdi ev alamıyoruz kirada oturalım yok ailesi de değişik arıyorum annesini dert yanar o kadar güzel şey de görmez benim asıl derdim ben annesi hakkında ileri geri konuştum annen beni boğuyor dedim hep olumsuz laf yayıyor vb bir sürü şey saydım şahsen biri anneme böyle dese ben hayatta konuşmazdım ama mecbur dedim kendimi kötü hissettimnolur 22 yaşındayım valla hayatımda hep böyle insanlar oldu bencil herkesi çıkarttım. Zor insanlar geçinemiyorum karakterm de zor. Yani hep olumsuz konuşuyorlar o yok bu yok vb. Hiçbirşey istemedim hala değerim yok nolur hiç arkadaşım yok bana biraz iyi şeyler söyleyin kafayı yemek üzereyim akrabaca dertten başka birşey demiyorlar abartıyorlar abartmayı seviyorlar geçinmezsin lafını duymaktan bıktım ömrümü yediniz yeter duyun sesimi aşkım sende dinleme onları bak ben sana destekçiyim işe girmeye çalıştım para biriktiriyorum nolursun bıktırdınız beni
Meşhur mu bu Semiha? Nerden biliyorsunuz konularini?Siz kendi kendinize yapiyorsunuz. Karsidaki aile kilini kipirdatmadigi gibi sizi uzak tutmak adina olumsuz konusup duruyor siz anlamak istemiyorsunuz. Yasiniz genc adamin düzgün isi geliri birikimi yok. Sizde ailenizin huyunu bildiginiz halde ortaya atlamissiniz yalnis insanla. Tabi cikmaza girersiniz
İyide siz daha kimse yazmadan beni cildirtmayin diye yazdınızhaksız mıyım yerin dibine gömdüler valla yazdığıma pişman oldum anksiyetem yükseldi valla bunlar daha beter gidip kaynanamı öpeyim bari
3 bayan kim? Gidip kiminle konusma yapican?Yazılan mesajlar için çok teşekkür ederim yukardaki 3 bayan içinn gidip konuşma yapıcam
E çalış? Oku? Tutan mı var? Kadın işe girmiş,dişiyle tırnağıyla para kazanıyor diye suç mu oldu? Sanırsın havadan geliyor para. Ay gerçekten bunlar nasıl kafalar ya. Bugün ne acayip üyeler var burdasenin için hava hoş iş güç yok anne baba yanında güçlüsün işin var ben ? çalışmıyorum okumıyorum ayaklarımın üstünde dursam kim ezerdi beni senin adın patates olabilir ama patates gibi ezilen benim. değerm patates kadar ciddiyim ben. Ne yapsam gözlerine gelmiyor gelmiyor
Kim çevresine olumsuz, negatif enerji saçıyor sizce oturun bi düşünün benceRuhum daraldı da
kanka sen bana destek çıkarsın bence insanlar hep kötü konuşuyor iki güzel birşey söyle bana yaa3 bayan kim? Gidip kiminle konusucan?Masallah bu aralar sanki Manisadan bildiriyor herkes.
arkadaşlar ben konumu yazdım türkçe yazdım hepiniz türkçe öğretmeni gibi noktalama noktalama diyorsunuz kız kardeşiniz olarak destek istedim kaynana derdim bitmeden bide size mi laf yetiştirim haklısınız ne kadar çok laf o kadar tecrübe artık mermi gibi sıkarım kelimeler hadi üstüme oynayın patates yapım siziE çalış? Oku? Tutan mı var? Kadın işe girmiş,dişiyle tırnağıyla para kazanıyor diye suç mu oldu? Sanırsın havadan geliyor para. Ay gerçekten bunlar nasıl kafalar ya. Bugün ne acayip üyeler var burdaS
Bana destek cikarsin diyince borc istiycen sandim hfhdhd, bence her sey cogzel, ehonomi coh iyi, Avrupa bizi kiskaniikanka sen bana destek çıkarsın bence insanlar hep kötü konuşuyor iki güzel birşey söyle bana yaa
ben bu kafayı baya beğendim neyle böyle oluyor kipatates seni kızartma yaparım bak beni ne tanıyorsun ki konuşuyorsun benim çektiklerimi bilmeden ne hakla konuşuyorsun
Cümlenin sonunu getirsen ona da razıyız.arkadaşlar ben konumu yazdım türkçe yazdım hepiniz türkçe öğretmeni gibi noktalama noktalama diyorsunuz kız kardeşiniz olarak destek istedim kaynana derdim bitmeden bide size mi laf yetiştirim haklısınız ne kadar çok laf o kadar tecrübe artık mermi gibi sıkarım kelimeler hadi üstüme oynayın patates yapım sizi
Ay ben senin derdini anlamadim ki, ne yapti kaynana sana?arkadaşlar ben konumu yazdım türkçe yazdım hepiniz türkçe öğretmeni gibi noktalama noktalama diyorsunuz kız kardeşiniz olarak destek istedim kaynana derdim bitmeden bide size mi laf yetiştirim haklısınız ne kadar çok laf o kadar tecrübe artık mermi gibi sıkarım kelimeler hadi üstüme oynayın patates yapım sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?