Allah aşkına bana akıl verim çıkmazdayım genç yaşımda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazılan mesajlar için çok teşekkür ederim yukardaki 3 bayan içinn gidip konuşma yapıcam

Kim gömdü be, ilk mesaj kaynanami bi yolmadığım kaldi 2. Mesaj delirtmeyin beni hxhxhhh
ay napiyim delirdim kız bu yaşımda kaynana sorunu yaşıyorum valla zor daha yılda 1 kere konuşurken bu hale geldim içine girsem aboo

Ne çekmiş olabilirsin yaa? Evli bile değilsin ne bu cefakar kadın rolleri?
senin için hava hoş iş güç yok anne baba yanında güçlüsün işin var ben ? çalışmıyorum okumıyorum ayaklarımın üstünde dursam kim ezerdi beni senin adın patates olabilir ama patates gibi ezilen benim. değerm patates kadar ciddiyim ben. Ne yapsam gözlerine gelmiyor gelmiyor

Kim çevresine olumsuz, negatif enerji saçıyor? oturun bi düşünün bence Ruhum daraldı da

Meşhur mu bu Semiha? Nerden biliyorsunuz konularini?

haksız mıyım yerin dibine gömdüler valla yazdığıma pişman oldum anksiyetem yükseldi valla bunlar daha beter gidip kaynanamı öpeyim bari
İyide siz daha kimse yazmadan beni cildirtmayin diye yazdınız şu an sorun tam olarak ne konuda cidden hiçbir şey anlaşılmıyor, apar topar yazıp birakmissiniz her şey bölük bölük

E çalış? Oku? Tutan mı var? Kadın işe girmiş,dişiyle tırnağıyla para kazanıyor diye suç mu oldu? Sanırsın havadan geliyor para. Ay gerçekten bunlar nasıl kafalar ya. Bugün ne acayip üyeler var burda

arkadaşlar ben konumu yazdım türkçe yazdım hepiniz türkçe öğretmeni gibi noktalama noktalama diyorsunuz kız kardeşiniz olarak destek istedim kaynana derdim bitmeden bide size mi laf yetiştirim haklısınız ne kadar çok laf o kadar tecrübe artık mermi gibi sıkarım kelimeler hadi üstüme oynayın patates yapım sizi

Yalnızlıktan yakınan, çalışmayan, kimseyle geçinemeyen ve sürekli etrafında şikayetçi, asabi insanları barındıran kişilerin ortak özelliği; hiç bir şey için çabalamamaları, oturdukları yerden hali hazırda enerjik, pozitif arkadaşların ayağına gelmesini beklemeleri. Ne zaman bu konuyu okusam veya bu tarz kişilerle karşılaşsam asıl negatif enerji yayan kendileri oluyor. Zira arkadaş edinebilecek özgüvene sahip, iletişimi kuvvetli insanlar zaten kaos yaratan kişileri hayatına almaz alsa da mesafesini koyar. Arkadaş çevresini kendisi seçer. Siz onlardan daha çok dert yanıyorsunuz. Ve klasik sitemlerinizde '' siz benim ne yaşadığımı nereden bileceksiniz? ''cevabı ile sonlanıyor. Kimse kimsenin ne çektiğini bilemez zaten. Benim aile içinde yaşadığım travmayı hiçbir arkadaşım bilmez çünkü yansıtmam. Ne karşı tarafı huzursuz ederim ne de anlatarak kendime eziyet ederim. Yaşandıysa yaşanmıştır orada bırakırım.

Cümlenin sonunu getirsen ona da razıyız.

Ay ben senin derdini anlamadim ki, ne yapti kaynana sana?

Pattis kızartması - ben ne alaka alooo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…