Allah aşkına bana akıl verim çıkmazdayım genç yaşımda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yavaş yap sık saçın başın dağılmasın güzelim

Yav bi sakin ol. Konunu karman çorman yazmışsın anlaşılmıyor. İşimiz gücümüz yok eleştirmek için mi eleştiricez? Kimsenin sana öğretmenlik tasladığı da yok. İnsanlar derdini anlayamadıktan sonra buraya konu açmanın anlamı var mı sence? Anlayamazsak nasıl destek verebiliriz?

Normal hayatında da böyle misin sen? Hemen parlar mısın her şeye? Böyle yaparsan tabiki geçinemezsin kimseyle. Az olgun ol,sakin ol.

Yettim Semiha. Buradaki kadınların hepsi beyaz Türk olduğu için senin dertlerini anlayamaz. Ayrıca kadının düşmanı kadın mottosunu ellerine dövme yapmışlar sabah akşam elestirsinler ancak.

O kaynana bozuntusu senin gibi gencecik kıza neler yapıyor anlat bakayım

yani gerçekten bu mesajı yazarken hiçmi için sızlamadı gerçekten okudum çok güzel yazmışsın ama burdaki yazıyla gerçek hayattaki bir olmaz bunu sende biliyorsun. Herkesin karakteri farklıdır, ve karakterlerini beğenmeyebilirler. Başkalarına özenebilirler mesela ben şu son söylediğine özendim çünkü hiçbir zaman ağzımda birşey tutamadım. Sözlerim kadar duygularımı da.

Noktalama işaretlerini kullanmak sizin hakkınızda çok şey anlatır. Anlatım tarzınızdan daha doğrusu hiç bir şey anlatamayışınızdan dolayı burada alay ediyorlar, özel hayatınızda da muhtemelen bu yüzden kimse sizi ciddeye almıyor saygı duymuyor. Siz kendinizi neye layık görürseniz size onu verirler.

Daha 22 yaşında sizi istemeyen, beğenmeyen, saygı duymayan bir aileye gelin gitmeye uğraşıp daha ortada bir söz dahi yokken kaynanam diyorsunuz. Siz bunda bir tuhaflık görmüyor musunuz? Sizi sevgilinizin de sevdiğini sanmıyorum, yoksa ailesi böyle davranamazdı. Arkadaşınız olmayışı da beni şaşırtmadı.

Yanlış bir evliliği zorla olduruyorsunuz. Saygıyla beslenmeyen sevgi temelsiz bina gibidir, yıkılacağı kesindir. Bu işe hiç girmeden ayrılın ki bana kalırsa psikiyatriye başvurun çünkü siz bu halde ne düzgün bir insanla evlilik yürütebilirsiniz ne de düzgün bir çocuk yetiştirebilirsiniz.

Dilimin ayarı yoktur ama hemen pişman oluyorum gidip sözlümden özür dilemek istiyorum ama o sözleri unutmaz biliyorum. Şaka bir yana onu kırdım. Ailesiyle. Noktalama işaretlerine uyuyorum bu arada. Ne desem kalbindeki kırıklığı alamam işte sözün esiri oldum 3 Senedir olduğu gibi ama kaynanam yaptı. Evlendikten sonra anlaşamazsak diye korkuyorum

çok haklısınız ama ben doktora gittim o bana ilaç verdi ilaç düzeltir mi beni? Arkadaşlarım yok evey çünkü çok fedakarım herkes beni kullanıyor eminim şuan yine olsa yine kullanırlar kendimi kötü hissediyorum tek başıma kaldım

Ne dedin annesine?

İşte sana dert yananlara kızdığın için onlarda senin ağzında tutamadıklarına kızıyorlardır. Empati kurarım her zaman. İçim niye sızlasın kötü bir şey yazmadım ki. Kimileri auranı sevmez kimileri soğuk bulur seni. Ama onlarla tanıştığında fikirleri değişir. Ben ilk ön yargıları hiç kızmam mesela. Genelde güler yüzlüyüm enerjik bir yapım var ama soğuk buluyorum diyene de kızmam demek ki öyle bir görüntü yansıtmışım. Hiç arkadaş çevremde böyle şikayetler ve kötü ruhlarla karşılaşmadım. Tanıştıklarıma da yol verdim. Her zaman çok mu seviliyorum hayır. Sınıfımda '' ben nazı hiç sevemiyorum ya '' diyeni de duydum. İnan ki gram kızmadım. Dert yananlara da açık oldum '' yeter da baydın '' derdim. Valla gündemlerimiz yeterince dramatik geçiyor zaten en azından çevremizle eğlenceli, güzel anılar paylaşalım. Zaten senin derdine çare olacak yine sen oluyorsun.

Öncelikle sakin olalım.
Hanımefendi sizin kaynanız değil lakin hadi siz öyle hitap ediyorsunuz öyle olsun.
Size bu kadar kötü yaklaşılıyorsa, bu kadar kötü yaklaşılmasına müsade eden erkek arkadaşınıza kapıyı gösterin.
Nedir yani yaş 22, iki gün ağlarsınız üçüncü gün güneş doğar. Bırakın bu insanları...

Bak bende dobrayımdır,dilimin kemiği yoktur çoğu zaman. Ama bu demek değil ki hemen saman alevi gibi parlayıp karşımdakine ağzıma geleni sayayım,kendime bunu hak göreyim. Dobra olmakla kaba olmak çok farklı şeyler. Şurdaki tutumundan,bir anda parlamandan bile söyleyebilirim ki senin gerçekten iletişim problemin var.

Karşındaki insanların ne anlatmaya çalıştığını görmüyorsun sadece kendini savunmaya çalışıyorsun. Savunma yönteminde karşındakine saldırmaktan ibaret. Böyle olmaz bak gerçekten olmaz. Sevgilinin ailesinde de hatalar vardır belkide bilemiyorum ama böyle yaparak sadece kendini haklıyken haksız duruma düşürürsün.

İlaç düzeltir Semiha bir de ayrılıp kafanı toparlasan cillop gibi olur kafan

Semiha ben senin konularina baktim. Hani su ailesi seni gormeye gelmeyen sevgilin mi bu? Abisi evlendi mi? hani evlenmeyip size yardim etmesi gereken abi. O yuzden mi sinirlendin sen?

Şimdi sana da senden cacık yaparım sarımsak der aman sakın bulaşma!

çok güzel yazmışsın teşekkür ederim gerçekten aynı bu beni nasıl bu kadar çabuk çözdün kitap okul ders ne yapmam gerekiyor ki bende düzgünce iletişim kurayım iletişim sıkıntım var

Şimdiden böyleyse evlenince tabiki kavgalar olur tartismalar olur , evlenince düzelir beni severler diye sakın evlenme , önce oku meslek sahibi ol (var mı bilmiyorum) sonra kendine uygun sana saygı gösteren ve gösterdirten birini bulur evlenirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…