Yavaş yap sık saçın başın dağılmasın güzelimarkadaşlar ben konumu yazdım türkçe yazdım hepiniz türkçe öğretmeni gibi noktalama noktalama diyorsunuz kız kardeşiniz olarak destek istedim kaynana derdim bitmeden bide size mi laf yetiştirim haklısınız ne kadar çok laf o kadar tecrübe artık mermi gibi sıkarım kelimeler hadi üstüme oynayın patates yapım sizi
yani gerçekten bu mesajı yazarken hiçmi için sızlamadı gerçekten okudum çok güzel yazmışsın ama burdaki yazıyla gerçek hayattaki bir olmaz bunu sende biliyorsun. Herkesin karakteri farklıdır, ve karakterlerini beğenmeyebilirler. Başkalarına özenebilirler mesela ben şu son söylediğine özendim çünkü hiçbir zaman ağzımda birşey tutamadım. Sözlerim kadar duygularımı da.Yalnızlıktan yakınan, çalışmayan, kimseyle geçinemeyen ve sürekli etrafında şikayetçi, asabi insanları barındıran kişilerin ortak özelliği; hiç bir şey için çabalamamaları, oturdukları yerden hali hazırda enerjik, pozitif arkadaşların ayağına gelmesini beklemeleri. Ne zaman bu konuyu okusam veya bu tarz kişilerle karşılaşsam asıl negatif enerji yayan kendileri oluyor. Zira arkadaş edinebilecek özgüvene sahip, iletişimi kuvvetli insanlar zaten kaos yaratan kişileri hayatına almaz alsa da mesafesini koyar. Arkadaş çevresini kendisi seçer. Siz onlardan daha çok dert yanıyorsunuz. Ve klasik sitemlerinizde '' siz benim ne yaşadığımı nereden bileceksiniz? ''cevabı ile sonlanıyor. Kimse kimsenin ne çektiğini bilemez zaten. Benim aile içinde yaşadığım travmayı hiçbir arkadaşım bilmez çünkü yansıtmam. Ne karşı tarafı huzursuz ederim ne de anlatarak kendime eziyet ederim. Yaşandıysa yaşanmıştır orada bırakırım.
Yavaş yap sık saçın başın dağılmasın güzelim
Yav bi sakin ol. Konunu karman çorman yazmışsın anlaşılmıyor. İşimiz gücümüz yok eleştirmek için mi eleştiricez? Kimsenin sana öğretmenlik tasladığı da yok. İnsanlar derdini anlayamadıktan sonra buraya konu açmanın anlamı var mı sence? Anlayamazsak nasıl destek verebiliriz?
Normal hayatında da böyle misin sen? Hemen parlar mısın her şeye? Böyle yaparsan tabiki geçinemezsin kimseyle. Az olgun ol,sakin ol.
Dilimin ayarı yoktur ama hemen pişman oluyorum gidip sözlümden özür dilemek istiyorum ama o sözleri unutmaz biliyorum. Şaka bir yana onu kırdım. Ailesiyle. Noktalama işaretlerine uyuyorum bu arada. Ne desem kalbindeki kırıklığı alamam işte sözün esiri oldum 3 Senedir olduğu gibi ama kaynanam yaptı. Evlendikten sonra anlaşamazsak diye korkuyorumYavaş yap sık saçın başın dağılmasın güzelim
Yav bi sakin ol. Konunu karman çorman yazmışsın anlaşılmıyor. İşimiz gücümüz yok eleştirmek için mi eleştiricez? Kimsenin sana öğretmenlik tasladığı da yok. İnsanlar derdini anlayamadıktan sonra buraya konu açmanın anlamı var mı sence? Anlayamazsak nasıl destek verebiliriz?
Normal hayatında da böyle misin sen? Hemen parlar mısın her şeye? Böyle yaparsan tabiki geçinemezsin kimseyle. Az olgun ol,sakin ol.
çok haklısınız ama ben doktora gittim o bana ilaç verdi ilaç düzeltir mi beni? Arkadaşlarım yok evey çünkü çok fedakarım herkes beni kullanıyor eminim şuan yine olsa yine kullanırlar kendimi kötü hissediyorum tek başıma kaldımNoktalama işaretlerini kullanmak sizin hakkınızda çok şey anlatır. Anlatım tarzınızdan daha doğrusu hiç bir şey anlatamayışınızdan dolayı burada alay ediyorlar, özel hayatınızda da muhtemelen bu yüzden kimse sizi ciddeye almıyor saygı duymuyor. Siz kendinizi neye layık görürseniz size onu verirler.
Daha 22 yaşında sizi istemeyen, beğenmeyen, saygı duymayan bir aileye gelin gitmeye uğraşıp daha ortada bir söz dahi yokken kaynanam diyorsunuz. Siz bunda bir tuhaflık görmüyor musunuz? Sizi sevgilinizin de sevdiğini sanmıyorum, yoksa ailesi böyle davranamazdı. Arkadaşınız olmayışı da beni şaşırtmadı.
Yanlış bir evliliği zorla olduruyorsunuz. Saygıyla beslenmeyen sevgi temelsiz bina gibidir, yıkılacağı kesindir. Bu işe hiç girmeden ayrılın ki bana kalırsa psikiyatriye başvurun çünkü siz bu halde ne düzgün bir insanla evlilik yürütebilirsiniz ne de düzgün bir çocuk yetiştirebilirsiniz.
Ne dedin annesine?Dilimin ayarı yoktur ama hemen pişman oluyorum gidip sözlümden özür dilemek istiyorum ama o sözleri unutmaz biliyorum. Şaka bir yana onu kırdım. Ailesiyle. Noktalama işaretlerine uyuyorum bu arada. Ne desem kalbindeki kırıklığı alamam işte sözün esiri oldum 3 Senedir olduğu gibi ama kaynanam yaptı. Evlendikten sonra anlaşamazsak diye korkuyorum
İşte sana dert yananlara kızdığın için onlarda senin ağzında tutamadıklarına kızıyorlardır. Empati kurarım her zaman. İçim niye sızlasın kötü bir şey yazmadım ki. Kimileri auranı sevmez kimileri soğuk bulur seni. Ama onlarla tanıştığında fikirleri değişir. Ben ilk ön yargıları hiç kızmam mesela. Genelde güler yüzlüyüm enerjik bir yapım var ama soğuk buluyorum diyene de kızmam demek ki öyle bir görüntü yansıtmışım. Hiç arkadaş çevremde böyle şikayetler ve kötü ruhlarla karşılaşmadım. Tanıştıklarıma da yol verdim. Her zaman çok mu seviliyorum hayır. Sınıfımda '' ben nazı hiç sevemiyorum ya '' diyeni de duydum. İnan ki gram kızmadım. Dert yananlara da açık oldum '' yeter da baydın '' derdim. Valla gündemlerimiz yeterince dramatik geçiyor zaten en azından çevremizle eğlenceli, güzel anılar paylaşalım. Zaten senin derdine çare olacak yine sen oluyorsun.yani gerçekten bu mesajı yazarken hiçmi için sızlamadı gerçekten okudum çok güzel yazmışsın ama burdaki yazıyla gerçek hayattaki bir olmaz bunu sende biliyorsun. Herkesin karakteri farklıdır, ve karakterlerini beğenmeyebilirler. Başkalarına özenebilirler mesela ben şu son söylediğine özendim çünkü hiçbir zaman ağzımda birşey tutamadım. Sözlerim kadar duygularımı da.
Bak bende dobrayımdır,dilimin kemiği yoktur çoğu zaman. Ama bu demek değil ki hemen saman alevi gibi parlayıp karşımdakine ağzıma geleni sayayım,kendime bunu hak göreyim. Dobra olmakla kaba olmak çok farklı şeyler. Şurdaki tutumundan,bir anda parlamandan bile söyleyebilirim ki senin gerçekten iletişim problemin var.Dilimin ayarı yoktur ama hemen pişman oluyorum gidip sözlümden özür dilemek istiyorum ama o sözleri unutmaz biliyorum. Şaka bir yana onu kırdım. Ailesiyle. Noktalama işaretlerine uyuyorum bu arada. Ne desem kalbindeki kırıklığı alamam işte sözün esiri oldum 3 Senedir olduğu gibi ama kaynanam yaptı. Evlendikten sonra anlaşamazsak diye korkuyorum
İlaç düzeltir Semiha bir de ayrılıp kafanı toparlasan cillop gibi olur kafançok haklısınız ama ben doktora gittim o bana ilaç verdi ilaç düzeltir mi beni? Arkadaşlarım yok evey çünkü çok fedakarım herkes beni kullanıyor eminim şuan yine olsa yine kullanırlar kendimi kötü hissediyorum tek başıma kaldım
Diyete girmişimdir;Pattis kızartması - ben ne alaka alooo
Yettim Semiha. Buradaki kadınların hepsi beyaz Türk olduğu için senin dertlerini anlayamaz. Ayrıca kadının düşmanı kadın mottosunu ellerine dövme yapmışlar sabah akşam elestirsinler ancak.
O kaynana bozuntusu senin gibi gencecik kıza neler yapıyor anlat bakayım
çok güzel yazmışsın teşekkür ederim gerçekten aynı bu beni nasıl bu kadar çabuk çözdün kitap okul ders ne yapmam gerekiyor ki bende düzgünce iletişim kurayım iletişim sıkıntım varBak bende dobrayımdır,dilimin kemiği yoktur çoğu zaman. Ama bu demek değil ki hemen saman alevi gibi parlayıp karşımdakine ağzıma geleni sayayım,kendime bunu hak göreyim. Dobra olmakla kaba olmak çok farklı şeyler. Şurdaki tutumundan,bir anda parlamandan bile söyleyebilirim ki senin gerçekten iletişim problemin var.
Karşındaki insanların ne anlatmaya çalıştığını görmüyorsun sadece kendini savunmaya çalışıyorsun. Savunma yönteminde karşındakine saldırmaktan ibaret. Böyle olmaz bak gerçekten olmaz. Sevgilinin ailesinde de hatalar vardır belkide bilemiyorum ama böyle yaparak sadece kendini haklıyken haksız duruma düşürürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?