Merhaba, lütfen bana yardımcı olun bir tane bile düzgün arkadaşım yok.
Benim 19 yaşında bir sevgilim oldu şuan 22 yaşındayım. Sevgilimle pek anlaşamıyoruz ama anlaşmaya çalışıyoruz sorun annesi ve ailesi yüzüme bakmazlar ararım full dert yanarlar ev sorunu uyku sorunu sevgilim seviyorum çok fedakarlık yaptı sağolsun benim için ama 1 sene işi yoktu ona dayandım bir sene ev şimdi ev alamıyoruz kirada oturalım yok ailesi de değişik arıyorum annesini dert yanar o kadar güzel şey de görmez benim asıl derdim ben annesi hakkında ileri geri konuştum annen beni boğuyor dedim hep olumsuz laf yayıyor vb bir sürü şey saydım şahsen biri anneme böyle dese ben hayatta konuşmazdım ama mecbur dedim kendimi kötü hissettim

nolur 22 yaşındayım valla hayatımda hep böyle insanlar oldu bencil herkesi çıkarttım. Zor insanlar geçinemiyorum karakterm de zor. Yani hep olumsuz konuşuyorlar o yok bu yok vb. Hiçbirşey istemedim hala değerim yok nolur hiç arkadaşım yok bana biraz iyi şeyler söyleyin kafayı yemek üzereyim akrabaca dertten başka birşey demiyorlar abartıyorlar abartmayı seviyorlar geçinmezsin lafını duymaktan bıktım ömrümü yediniz yeter duyun sesimi aşkım sende dinleme onları bak ben sana destekçiyim işe girmeye çalıştım para biriktiriyorum nolursun bıktırdınız beni