Allah aşkına bana akıl verim çıkmazdayım genç yaşımda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
senin için hava hoş iş güç yok anne baba yanında güçlüsün işin var ben ? çalışmıyorum okumıyorum ayaklarımın üstünde dursam kim ezerdi beni senin adın patates olabilir ama patates gibi ezilen benim. değerm patates kadar ciddiyim ben. Ne yapsam gözlerine gelmiyor gelmiyor
Bu ışıltılı hayatı ben seçmedim semoş🤩 gökten zembille indi 💁🏻‍♀️ eee naparsın bazı kullar böyle benim gibi şanslıdır işte 😏😏😎

gaziosman paşada oturuyorum görüşmek istermisiniz mektup ta roma da tatlıdır

Meşhur mu bu Semiha? Nerden biliyorsunuz konularini?🤔

Eski konulari var

çok haklısınız ama ben doktora gittim o bana ilaç verdi ilaç düzeltir mi beni? Arkadaşlarım yok evey çünkü çok fedakarım herkes beni kullanıyor eminim şuan yine olsa yine kullanırlar kendimi kötü hissediyorum tek başıma kaldım
Tek ilac fayda etmez. Kendini gelistirmen lazim. Bahsettigin durumlari cözmen icin ilac almak yetmiyor, altinda yatan sebepleri cözmen lazim

Sakin ol semiha. Onelikle bir yerden basla ve okumaya devam et. Kendine ozguvenin gelsin once bi. Sevgilinin ailesiyle de mesafe koy arana. Roma'da da mektubunu ye.

Kimsenin sizi bir yere çektiği yok. Sevgilinin annesi olan kadına ısrarla kaynanam deyip yakalarına yapışırsanız, onlar da kaynanalık yapar. Ben onca yıl evlilik yaşadım böyle kaynana sevdalısı olmadım. Hem içlerine bu kadar karışıp, hem bana karışmasınlar demek de garip.
Sizin kaynananız yok. Bunu kabul ederek ne kadar şanslı olduğunuzu anlayın önce.

Merhaba, lütfen bana yardımcı olun bir tane bile düzgün arkadaşım yok.

Benim 19 yaşında bir sevgilim oldu şuan 22 yaşındayım. Sevgilimle pek anlaşamıyoruz ama anlaşmaya çalışıyoruz sorun annesi ve ailesi yüzüme bakmazlar ararım full dert yanarlar ev sorunu uyku sorunu sevgilim seviyorum çok fedakarlık yaptı sağolsun benim için ama 1 sene işi yoktu ona dayandım bir sene ev şimdi ev alamıyoruz kirada oturalım yok ailesi de değişik arıyorum annesini dert yanar o kadar güzel şey de görmez benim asıl derdim ben annesi hakkında ileri geri konuştum annen beni boğuyor dedim hep olumsuz laf yayıyor vb bir sürü şey saydım şahsen biri anneme böyle dese ben hayatta konuşmazdım ama mecbur dedim kendimi kötü hissettim 🙁 nolur 22 yaşındayım valla hayatımda hep böyle insanlar oldu bencil herkesi çıkarttım. Zor insanlar geçinemiyorum karakterm de zor. Yani hep olumsuz konuşuyorlar o yok bu yok vb. Hiçbirşey istemedim hala değerim yok nolur hiç arkadaşım yok bana biraz iyi şeyler söyleyin kafayı yemek üzereyim akrabaca dertten başka birşey demiyorlar abartıyorlar abartmayı seviyorlar geçinmezsin lafını duymaktan bıktım ömrümü yediniz yeter duyun sesimi aşkım sende dinleme onları bak ben sana destekçiyim işe girmeye çalıştım para biriktiriyorum nolursun bıktırdınız beni
"bana biraz iyi şeyler söyleyin kafayı yemek üzereyim"
10 yil sonra bambaska bir hayat yasayacagin icin, bu anlattiklarini okuyunca kendine guleceksin. Tecrubeye sabit

Konudan gectim ben zati, 10 kere sordum kaynanana ne dedin diye anlatmiyo, napiim vfvfv
Kızımız oğlanla evlenmeye kararlı, çok seviyor ama ailenin durumu yok ya da kıza öyle gibi dert yanıyorlar. Düğünü kız tarafına yüklemeye çalışıyorlar. Adetlere göre kına kız evinde olur, düğünü oğlan tarafı yapar. Aşkın da gözü kör olunca konu sahibi çaresiz hissediyor. Biraz zamana bıraksa çözülecek ama şu sıra çok gergin... diye anladım 🙃

Merhaba, lütfen bana yardımcı olun bir tane bile düzgün arkadaşım yok.

Benim 19 yaşında bir sevgilim oldu şuan 22 yaşındayım. Sevgilimle pek anlaşamıyoruz ama anlaşmaya çalışıyoruz sorun annesi ve ailesi yüzüme bakmazlar ararım full dert yanarlar ev sorunu uyku sorunu sevgilim seviyorum çok fedakarlık yaptı sağolsun benim için ama 1 sene işi yoktu ona dayandım bir sene ev şimdi ev alamıyoruz kirada oturalım yok ailesi de değişik arıyorum annesini dert yanar o kadar güzel şey de görmez benim asıl derdim ben annesi hakkında ileri geri konuştum annen beni boğuyor dedim hep olumsuz laf yayıyor vb bir sürü şey saydım şahsen biri anneme böyle dese ben hayatta konuşmazdım ama mecbur dedim kendimi kötü hissettim 🙁 nolur 22 yaşındayım valla hayatımda hep böyle insanlar oldu bencil herkesi çıkarttım. Zor insanlar geçinemiyorum karakterm de zor. Yani hep olumsuz konuşuyorlar o yok bu yok vb. Hiçbirşey istemedim hala değerim yok nolur hiç arkadaşım yok bana biraz iyi şeyler söyleyin kafayı yemek üzereyim akrabaca dertten başka birşey demiyorlar abartıyorlar abartmayı seviyorlar geçinmezsin lafını duymaktan bıktım ömrümü yediniz yeter duyun sesimi aşkım sende dinleme onları bak ben sana destekçiyim işe girmeye çalıştım para biriktiriyorum nolursun bıktırdınız beni
Bacım sevgilini burda mı arıyorsun yoksa ulusa mı sesleniyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X