Allah aşkına böyleleri doğurmasın

Dünyada yaşam hakkı sadece bizimmiş gibi davranıp,diğer canlıları hiçe sayıyoruz...

Evet çocuklar çok acımasız olurlar...
Ama aile diye bir faktör var...
En temel eğitim ailede başlar...

Önemli olan çocuk sayısını çoğaltmak değil...

Kaliteli çocuklar,saygıyı ilke edinmiş bireyler yetiştirmek...

“Gururla” gülümsemek konu sahibinin yorumu. Utanınca, açıklama bulamayınca, aşağılanınca da güler çocuklar. Gururu incinir ama takmıyorum pozuda verirler. 8 yaşında bir çocuk topu ne ladar hızla atabilir ki, kedide ne kadar yavaş koşabilir? Zarar gelmeyeceği çok belli. Burda eleştiri çocuğun bu korkuyu ona yaşatmayı normal kabul etmesi. Kuşları korkutarak kaçırmakla ne fark var? 2 yaşında çocuğa insan “yavrum bak yemek yiyorlar. Üstlerine koşarsan korkarlar” diyemez mi insan? Diyemezse 4-5 sene sonra bu çocuk olurlar işte.

Ben karakterleri oturana kadar “sen şusun” denmemesini savunuyorum. Buda bi varsayım değil. Gerçek. Çocuklara “yaramaz” bile denmemeli, kendilerini değersiz bir çöp gibi hissetmemeleri adına. Kalkıp siz şeytan diyorsunuz.

Çocuk yetiştirmek çok ince bir iş bence. Hele ki az çok ruhları ve gelişimleri hakkında bilgi sahibi olduğunuzda.

Ya lütfen... Lütfen artık komik bir hal aldı söyledikleriniz. 8 yaşında bir çocuk topu ne kadar hızlı atabilir ne demek ya bu yaşlardaki çocuklar kedi bile öldürüyorlar siz ne anlatıyorsunuz şuan? He hiçbir çocuk kedilere zarar vermez tamam siz o dünyada yaşayın. Çocukları hayvanlardan çok seviyorum falan deyin de en azından mazeretiniz dürüst olsun. Kediye zarar vermeye çalışmıyordur aslında falan diyorsunuz komik oluyor baya
İyi akşamlar

konu sahibinin kediye eziyet eden cocuga sinirini cok iyi anliyorumda,
8-9 yasina varmis ilkokul cagindaki cocugun kendisinden aciz durumdaki canliya zarar vermesine "aman cocuk canim o. evinde fare olsa napardin acaba" diyenleri hiiic anlamiyorum..goren 2 3 yasinda sanar cocugu. yapmayin kizlar ya. bu cocuk biraz daha buyusun daha ne kotulukler yapar okurken sinirlendim konuyu. cocuk canliya zarar verecek bide gulecek arsizca bende ay cocuk iste diye gecistiricem. yok daha neler.... anne olmak cocuk yetistirebilmek cok zor. nasil yetistirdigin cocugun karakterine isliyor,donusude zor oluyor..sonradan bir tedaviyle hersey cozumlense keske...

Baya baya çocuğu savunacağım diye saçmalayan insanlar var üstlerine 20-30 tane kedi köpek salasım geldi
Siz azili bir insan dusmani olmussunuz hanimefendi daha okudugunuzu anlamaktan acizsiniz. Cocugu savunan tek bir kelimem olmadi, ama siz ve tayfaniz fareye aciyin dedim diye hayvanseverliginize golge mi dusurmus oldum acaba?
20 30 kopek salacakmis ustume neden? Fareyi illaki oldurecekseniz insani yollardan oldurun dedim diye.
Kapiyi mi gosterelim diyor beri ki, canli fare yakalama tuzaklari var mesela, yakalayip saiyorsunuz olmadi aninda olduren kapanlar. Ama kolay olsun yapissin da, ister can cekissin bagira bagira olsun degil mi?
sukur ben bocekler haric tum hayvanlara ayni mesafedeyim. Ustume alindigim bi durum yok
Ayni zamanda humanistim de hayvanlari seviyorum diye mahkemece bile yargilanmayacak bi ystaki cocugun kafasini duvara surtmek hic icimden gecmedi.
Alintilayip durmayin lutfen.
Selametle.

Bir de çocuğun yaptığı vahşiliğin üzerine gülmesini analiz ediyoruz.
Utandığı için gülmüş olamaz mıymış?
Utanacak çocuk o topa vurmaz bu kadar net.

Kediye saldırana kızanlara "siz evinize fare girince ne yapıyorsunuz" demekte ben hayvanseverlik göremiyorum.
Konuya giriş şekliniz bile ofsayt.
Güle güle.

Amaann altı üstü bi kedi diyenlere de şu haberi hatırlatmak isterim :Kediye işkence yapan bi adam (22 aralık 2017 haberlerine bakın ) serbest bırakıldıktan sonra da bir adamı yaralamaktan tutuklanmıştı.Yani olay bi cana zarar vermesi ve bunun umrunda olmaması...

Siz insanları da sevmeyin lütfen. Bütün tayfa olarak bizi de sevmeyin. Beri ki olarak beni de, lütfen.

Çocuklar hayvanlara zarar vermez demedim eğer okuyabiliyorsanız. 8 yaşında bir çocuk topla kediyi isabet ettiremez dedim. Zarar vermek istememiştir de demedim, belki de kaçırmak istemiştir sadece dedim. Anlattığımı 2 defa anlatmak zorunda kalıyorum anlamanız için.

Farkımız şu; çocukları en az kediler ve diğer hayvanlar kadar çok seviyorum. Hepsinde can var. Köpekleri bile eğitiyorlar, sakinleştiriyorlar. İnsanları harcamak ne kolay ya. Neyse siz güledurun, ben daha fazla açıklayamayacağım.

Rabbim insanlara akıl fikir versin. Cidden böyle insanlara ne söylerseniz söyleyin anlamazlar . Ben herhalde o topu patladırdım kadından o an sinirden

Siz insanları da sevmeyin lütfen. Bütün tayfa olarak bizi de sevmeyin. Beri ki olarak beni de, lütfen.
Nickine dahi dikkat edemedim, hangisini sen yazdin hatirlamiyorum da, ama insanlari hayvanlari hatta fareleri sevip sevmeyecegime sizden aldigim akilla karar vermeyecegim.

Alıntılamayın demiş, saygı göstereyim,

Fareyi canlı yakalayıp korkutmak da çözüm olmamalı. Sivrisinek, böcek, fare bilumum haşereler için önlemimi en başından alıp evi komple ilaçlatıyorum. Bu tip hayvanlar hiç girmiyor. Ben de öldürmek zorunda kalmıyorum.

Çocuğu aklamak için elinizden geleni yapıyorsunuz şuan. Yok 8 yaşındaki çocuk hızlı atamaz, belki kediyi kaçırmak için atmıştır, gülüşü utancından olabilir vs vs
8 yaşındaki bir çocuk topla bal gibi kediyi isabet ettirir. Kedi topun geldiğini görmüyorsa veya hızla kaçamıyorsa neden olmasın ki?

Gerçekten hayvanlara zarar vermekten zevk alan çocukların var olduğunu bilmiyor gibi konuşuyorsunuz. Bir hayvanın canını yakan bir çocuğa ben "ayy kıyamam ya çocuğun kişiliği oturmamış ki henüz" demem. Her ailesinden ilgisizlik gören bir hayvana saldırsın o zaman diyerek konunun başına dönmüş oluyorum.

Lafın özü bu çocukları tedavi edebiliyorsanız edin, edemiyorsanız da bu kadar savunmayın derim. Çünkü can yakıyorlar.

Hepsi aynı kapıya çıkıyor. Masum bir çocuk kediyi neden kaçırmak istesin ki?
2.10 m lik bi adam gelse, bu çucuğu parktan kaçırmak için üzerine bank fırlatsa ama isabet ettirmese?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…