- 1 Ocak 2022
- 4.041
- 14.809
- 158
Ne evi??kl karıştırdıniz galibaYa siz ev yaptirmaya baslamayacak miydiniz? Ne oldu konu nedir, yine mi gorumce sorunlari? Kendinizi gazlamadan bi anlatin, dinleyelim. Sakinlesin, derin bir nefes alin, kendinize bir kahve yapin.
Çünkü geçmiş silinip gitmiyor. Yaşandı bitti olmuyor, demek ki her şeyi susup yutup instalarda " canım kocişimle kahve keyfi ❤Hayatımda ilk defa kpss çalışıyorum ve tüm gücümle sadece ona baglandim.
Olmazsa ne olur bilmiyorum onu o zamn düşünecegim.
Tek isteğim küçük bir yuva kızımla mutlu huzurlu.
Şimdi yediğim önümde yemedigim ardında ama huzurum yok
Esiniz gücünü ailenizden alıyor.Kpss çalışıyorum çünkü bosanacagim dediğim için telefonlarıma bile çıkmayan ailem var.
Halı hazırda işim yok psram yok
Aileme öyle demedim kpss çalıştığımı bilmiyor lardir bile konuşmuyoruz bosancam dedim diyeÇünkü geçmiş silinip gitmiyor. Yaşandı bitti olmuyor, demek ki her şeyi susup yutup instalarda " canım kocişimle kahve keyfi ❤" diye fotoğraf paylaşarak tatmin olamıyorsun. Kontenjanlar her zamankinden daha az şimdi, buna bel bağlama, B planı oluştur. Ailene memur olup kocayı boşucam demen iyi olmamış, hep ayağına sıkıyorsun böyle.
Çalışmayan kesimin çoğunluğu evde kpss çalışıyor zaten
Eylül de yarın değil önlisans a girecegimEsiniz gücünü ailenizden alıyor.
Kpss zaten yarin değil mi?
Sonuçlar yerleşme falan uzun iş. Bu sefer olmazsa bir sonraki de iki sene sonra...
O yüzden bence ele gelir plan yapma zamani gelmiş. Cook acil herhangi bri ise girin. Sınav bitti zaten. Kazanır giderseniz ne ala, istifa edersiniz. Kazanamazsanız da para biriktirirsiniz. Madem boşanma niyetiniz var eşinize aldığınızın çok daha azını söyleyin. Eve para katmayın, yok diyin. Olani da banka mesajında altin olarak vs bitiktirin.
Böylece bir cinnet halinde evi terketmeniz kolaylaşır. Hem de başka insanlarla sosyalleşip yorulduğunuz, baska dertleriniz olduğu için eşinizi odak noktanizdan çıkarır, çok da umursamazsiniz
Boşanma lafını etmemekle başlayabilirsin mesela.Ne yapabilirim peki.
7 yaşında çocukla beş parasız.
Aile desteği yok
Boşanma lafı açılınca bu çocuğu düşünmüyor musun birimiz yerin altında birimiz hapse girse gözün arkada kalmaz mi diyor napayim
E alma alttanEşim olcak adam bir türlu kurtulamadigim kişi.
Resmen diyor ki ben bagirayim çağırayım sen duymazdan gel alttan al.
Erkek adam bağırir.
Ona kalsa i bagiracak çağıracak ben hep alttan Alaçam dayanamıyorum artık ya
Öyle yaptım bir süre bağırdı güldü hakaret etti duymadım küfretti sustum ama içim kaldırmıyor artıkMadem adamı istemiyor ama boşanmıyorsunuz o zaman para biriktirine kadar onu yokmuş gibi kabul edin.
Kendi hayatınıza bakın.
Kızıp bağırmasını duymayın,saygısızlıklarını görmeyin.
KPSS mi özel sektör mü her neyse bir işe girip çalışın.
Siz arsa almaya calisiyordunuz diye hatirladim, o baska bir uyeymis herhalde, kusura bakmayın.Ne evi??kl karıştırdıniz galiba
Evet karıştırdinizSiz arsa almaya calisiyordunuz diye hatirladim, o baska bir uyeymis herhalde, kusura bakmayın.
Yine de anlatin, bi dinleyelim. Tabiki kimseye reva degil bagirilmak, bastirilmaya calisilmak ama bazen kendi yasantimiza objektif bakamayabiliyoruz, malum :)
Adam tamam hadi boşanalım dediYemek yapma, yatağına girme , kadınlık yapma, çamaşır yıkama yani yapma işte.
Boşanmak istemiyorsa öyle robot biriyle yaşasın. Kendi sıkılır.
Siz adamın önüne yemek koyup donunu yıkarsanız neden boşanmak istesin ki?
gerçekten boşanmak mı istiyorsunuz ölümle mi tehdit ediyor biraz kafanızı kullanın. Yıkanmayın pislik içinde olun ev de öyle. Biliyorum iğrenc ama adamın soğuyup bırakması için , deli gibi falan davranın işte
Yemek yapma, yatağına girme , kadınlık yapma, çamaşır yıkama yani yapma işte.
Boşanmak istemiyorsa öyle robot biriyle yaşasın. Kendi sıkılır.
Siz adamın önüne yemek koyup donunu yıkarsanız neden boşanmak istesin ki?
gerçekten boşanmak mı istiyorsunuz ölümle mi tehdit ediyor biraz kafanızı kullanın. Yıkanmayın pislik içinde olun ev de öyle. Biliyorum iğrenc ama adamın soğuyup bırakması için , deli gibi falan davranın işte
İş deneyimim var.hemde farklı bir çok sektörde.Valla herkes yana döne güvenilir yatılı hasta bakıcı arıyor annesine babasına. Kalacak yer derdi yok, maaş yüksek
Bence eylülde kpssye girdikten sonra bunu düşün. Hatta ajansı varsa öncesinde başvur, onlar yönlendirsin. Ya da sahibinden falan is arama ilanı koy, küçük kızımla kalma koşuluyla diye. Sonra eşini terkeder dava açarsın. İkametgahın değişmediği için seni kolay kolay bulamaz da.
Hiç iş deneyimin yokken yapılacak en mantıklı is bu bence. Benim arkadaşımın babaannesi (komşum aynı zamanda) bakıma muhtaç çok yaşlı. Turki cumhuriyetlerden bir kadın bakıyor iyi bir paraya. Geçen aylarda kızı da turkiyeye gelmiş, "işe girip ev bulana kadar burada kalabilir mi" demiş, tabii diye kabul etmişler. Yani koca kadını kabul eden küçük çocuğu da kabul eder bence. Bu alanı düşünebilirsin. Kazanamazsan o evde boş kaldıkça yine çalışırsın kpss. Sonuçta yatalak değilse hasta çok da bir işin olmaz gün icinde
Eşim olcak adam bir türlu kurtulamadigim kişi.
Resmen diyor ki ben bagirayim çağırayım sen duymazdan gel alttan al.
Erkek adam bağırir.
Ona kalsa i bagiracak çağıracak ben hep alttan Alaçam dayanamıyorum artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?