Allah aşkına kim haksız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zeryya

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
468
226
18
Merhaba arkadaslar, Nerden baslasam bilemiyorum :/ kaynanamla beraber yasiyoruz simdilik ve zaten genel olarak beni sevmez. Esim daima arkamda oldugundan vede onun istedigi köle gibi gece gündz temizlik yapmam bende rahatimi pek bozmuyorum , ölculu sekilde temizlik yaptigim icin neyse. Konuya geleyim 2 gundur kaynanam evde degildi ve esimle aramiz bozuktu , 2 gündür suratı asık yanimda oturmadi dogru düzğün ama kaynanam gelince arasi onunla da bozuk oldugu halde geldi iceri. Bu cok zoruma gitti. Herneyse oturduk biraz baktim diyo yemek hazrlasana , dedim ben ac degilim . O da dediki hazirla ben acim tmm dedim ben yemicem. Bunun uzerine annesinin yaninda "keyfin bilir" dedi. Bu lafi uzerine asiri sinirlendm tabaklari tepsiye vura vura biraktim cok ses cikti. Kaynanam da zaten dünden benle tartsmaya hazir kizarak dedi "tmm bırak ben hazrlarim ". Bende dedim ki ya sen neden bana alinmaya, kizmaya bu kadar meyllisin. Dedi e bu tavrlarin ne . Bende o an daha fazla dayanamadim "bir evde kimse mi bi insani anlamaz deyip" ciktim odama gectim. Bunun uzerine esim arkamdan geldi ve kızdı, neden böyle yaptin?yemegi zehir ettin bize dedi. Simdi bos yere arkandan konusacaklar dedi. Bende ne dusundukleri artik umrumda degik dedim zaten bahabe ariyolr dedim. Esim cok sinirlendi kapiyi vurup cikti. Simdi kim haksz kizlar ya. Esim mi ben mi . Off bunaldim aksam aksam sizinle paylasmak istedim

Kaynananızla mı oturuyorsunuz?

Kaynanayla yaşayıp mutlu olanını görmedim zaten Allah kolaylık versin inşallah

En başta eşiniz haksız.Siz onun kölesi değilsiniz. Kalk bana yemek hazırla diyemeZ.Hiç hazırlamamalıydınız.Ama madem hazırlamaya karar verdiniz tabakları vura vura yapmamalıydınız bunu..Eğer eşinizle baş başa otursanız evet olabilirdi bu tepkiniz belki ama kayınvalidenizin yanında bu tavır saygısızlık bencE.Hoş olmamış.

Carpaa curpa yemek hazirlayip k.validenin eline koz verdiginin farkindamisin bilmiyorum
Yanlis tavir takiniyorsun bu sefer esinle aran aciliyor k.validenin istedigi o zaten acik verme
Iste sorun da burda, o benim esime değil de ona tavir yaptigimi sandı. Bu yuzden tepki verdi. Emin olun zaten esime oldugunu bilse hosuna giderdi, sesini çıkarmazdı. Kadın bana takmis ya ama cokda tın ben onu takmiyorum , kizginligim esime

Ya bende sinirlenince asla yapmadigim seyleri yapabikiyorum , söykeyebiliyorum o da bunu biliyo aslinda dikkat etmelydi

Kv 2 gün neredeydi? Nasıl geziyor?!
Simdi bos yere arkandan konusacaklar dedi.
Konuşturtma! beni konuşturtmadığın gibi.. Her şey karşılıklı. İyi davran, iyi davranayım diyin. Ailecek ne horozlanıyorlar size?!

Takmayin zaten yok sayin
Esinize kizssaniz bile yaninda tepki vermeyin

Ben evimi temizlerim yemegimi de yaparım eşime her gün. Hastaysam istisna olur.Bunu en baştan evlenirken biliyoruz hepimiz .Kaynanamla yasiyorum diye de evi pis bırakamam. Aranız limoni bile olsa eşiniz işten gelmiş aç mi bırakmalısınız
Evliligi saten gecelik ponponlu terlikten ibaret sanmayın. Davranislariniz çok garip olmuş çocukça.

Eşinde iyiki her daim arkandaymış

Kv 2 gün neredeydi? Nasıl geziyor?!

Konuşturtma! beni konuşturtmadığın gibi.. Her şey karşılıklı. İyi davran, iyi davranayım diyin. Ailecek ne horozlanıyorlar size?!
Zaten onun yaninda arkamdan konusamazlar tartisir veya kizar. Kastettigi arkamdan hani onun da olmadigi bi zmnda canimj sıkmalari. Veya yine annesi bana bilaf ederse o susamaz böylelikle tartışma cikar . Kastettigi bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…