Allah aşkına kim haksız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni anlamadan yorum yaptiginizi dusunuyorum. Tekrar okuyun.

Eşiniz pekde sizin yaninizda duruyor gibi gelmedi, annesinin yanında sizi tersleyerek ailesine koz vermiş oluyor
Hayir iste normalde asla onlarin yaninda boyle davranmaz kizginligim da bunaydi ya . Sok oldum keyfin bilir deyince . Onun en cok dikkat ettigi seylerden biridr ailesinin yaninda beni incitecek en ufak laf etmemek , cunku evliligimizin basinda demistim ona, kizgin da olsan ailenin yaninda tek laf etmemelisin, sen bana deger vermezsen onlar da vermez diye. Ki o da bunun bilincnde

Ben sizi haklı bulmadım. Niye zorunuza gitti ki arası kötü de olsa iki gündür görmediği annesi evine gelmiş, sizinle ayni evin içinde aranız bozukmuş. Burası bana garip geldi. Hazırlasana demesi hoş değil sadece hata bulduğum nokta o. Bu duruma siz alıştırdınız ama sanırım düzen böyle o acıkıyor siz hazırlıyorsunuz. Keyfin bilir denmesi çok normal. Madem hazırlıyorsunuz niye tavırlısınız? Baş başa bile olsanız hoş değil dahası kayınvalidenin yanında yapıyorsunuz. Haliyle üzerine alınması çok normal kötü bir şey de dememiş bırak ben hazırlarım demiş. Birlikte oturmayı göze alıyorsanız ona uygun davranacaksınız.

Benim evimde,benim mutfağımda,benim yanımda gelin hanım bana tabakları tepsiye vura vura artistlik yapacak oldu canım.!!
O daima arkanda olan kocan kaçarak evlenerek güya akıllılık etmiş annesine yazık etmiş.
Madem daima arkanda senden önce annesine iyilik yapsın da ayrı eve çıksın bir zahmet.

Sorun annesinin yanina gelip oturmasi degil ki kirildigim sey annesi ile de arasi bozuktu, benimle de ama 2 gündur yanima dogru duzgun gelmiyor da snnesi gelince nasil da geliyor. Adaletsizlikkk

Surda esine yemek hazirlamak zorunda degilsin diyenler hangi gezegenden merak ediyorum.Hanimlar eşimize, çocuklarımıza yemek hazırlıyoruz hepimiz mutfak işi bizde .
Hepimiz bugun ne pişirsem derdindeyiz .Şaka gibisiniz.

Dünyadan yazıyorum, konum Türkiye. Eşimin bana bir kere yemek hazırla, yemek hazırlasana dediğini bilmem. Eve zaten aynı zamanda geliyoruz birlikte hazırlarız veya o gün kim istiyorsa o hazırlar. Çalışmadığım dönemde evet yemeği ben hazırlardım ama geldiğinde sofra hazır değilse yine bana yemek hazırlasana dediğini bilmem eğer ben sormazsam sana yemek hazırlıyım mi diye gider kendi yemeğini kendi hazırlar yer.

o benim esime değil de ona tavir yaptigimi sandı.

Tavır yapmak, tabakları vurmak. Ne kadar çocukça...

Ayrıca eşiniz sizinle dargın olduğu halde bunu dışarıya yansıtmamaya çalışmış, annesi geldiğinde yanınıza gelmiş. En sinir olduğum şey başkalarının yanında küslüğe devam etmektir. Bu bugün kaynananız olur yarın çocuklarınız olur. Herkesin özel hayatınızı detaylarıyla bilmesine gerek yok.

Tabak vurma olayı gerçekten çok çocukça. Ağzınız var diliniz var. Türkçe biliyorsunuz. Eşinizle konuşsanız keşke.

son kararım: siz haksızsınız

Sorun annesinin yanina gelip oturmasi degil ki kirildigim sey annesi ile de arasi bozuktu, benimle de ama 2 gündur yanima dogru duzgun gelmiyor da snnesi gelince nasil da geliyor. Adaletsizlikkk
Bır kere annesıne hürmeten gelecek tabı sız annesı ıle neden kıyaslıyorsunuz kendınızı ben esımle ne yasarsam yasarım ama bunu aıle buyuklerıne yansıtmam. Haklı degıl kıskancsınız. Her zaman kaos mu olsun ıstıyorsunuz.

Dünyadan bildiriyorum ben de eşim yolda arar sofra hazır mi çok açım der :) Cocuklar da günde 5 öğün acıktık aciktik acıktık diyorlar şu ara malum evdeyiz.Benim eşim de ev süpürür ev siler hastaysam yemek de yapar elbette .Benim kadin arkadaşlarım ve ben yemek pişirip sofra hazırlıyoruz yoğun çalışan kadınlar olarak bunu da hizmetçilik olarak değil de sorumluluk olarak görüyoruz sanırım. Sevdiginiz insanları doyurmak da kölelik degil .

Bu da yeni çıktı ha, yemegini kendin yap deme olayı. Kaldi ki kadin calismiyorsa yemegi de yapar. Yogun calisiliyorsa zaten ciftler ortak yapar. Her şeye muhalefet olmak

Adamin egitim seviyesini bilmiyoruz ki.Yemek hazirlasana emir kipi evet ama bazı insanlar bunu hazirlar misin, anlaminda kullanıyor çok var bu sekilde.. Köylü cocuklara 1senede zor ogrettim hocam şu soruyu çöz diyor çözer misin diyeceksin diyorum rica et,çocuk hocam bizim ailede boyle ben zaten rica ettim diyor.Esiniz hazırla derken kötü niyetli olmayabilir üslubu oyledir belki de.

Annesiyle size aynı davranmasını bekliyorsanız boşuna beklemeyin, mümkün değil çünkü. Kendinizi annesiyle kıyaslarsanız mutsuz olursunuz. Annesiyle kaç yıldır birlikte? Sizi kaç yıldır tanıyor? Şöyle düşünün eşiniz size bir yanlış yapsa silip atarsınız belki ama aynı yanlışı anneniz yapsa aynı şekilde silebilir misiniz?

Sorumluluk? Sadece kadının üzerinde olan bir sorumluk mu? Eşim de ben de aynı şekilde yoğun çalışıyorken o gelip ayaklarını uzattığında ben koştur koştur yemek yapıyorsam sırf kadın olduğum için böyle bir sorumluluğu kabul etmiyorum. Kölelik gibi bir benzetmede de bulunmadım, sizin bilinçaltınızda var sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…