Beni anlamadan yorum yaptiginizi dusunuyorum. Tekrar okuyun.Ben evimi temizlerim yemegimi de yaparım eşime her gün. Hastaysam istisna olur.Bunu en baştan evlenirken biliyoruz hepimiz .Kaynanamla yasiyorum diye de evi pis bırakamam. Aranız limoni bile olsa eşiniz işten gelmiş aç mi bırakmalısınız
Evliligi saten gecelik ponponlu terlikten ibaret sanmayın. Davranislariniz çok garip olmuş çocukça.
Hayir iste normalde asla onlarin yaninda boyle davranmaz kizginligim da bunaydi ya . Sok oldum keyfin bilir deyince . Onun en cok dikkat ettigi seylerden biridr ailesinin yaninda beni incitecek en ufak laf etmemek , cunku evliligimizin basinda demistim ona, kizgin da olsan ailenin yaninda tek laf etmemelisin, sen bana deger vermezsen onlar da vermez diye. Ki o da bunun bilincndeEşiniz pekde sizin yaninizda duruyor gibi gelmedi, annesinin yanında sizi tersleyerek ailesine koz vermiş oluyor
Ben okudugumu tek seferde anlarım kapris dolu davranışlar ,siz oturup davranislariniz düşünün bir daha daha mantıklı olur.Beni anlamadan yorum yaptiginizi dusunuyorum. Tekrar okuyun.
Haklisiniz genelde böyle davraniyorum aslinda ama iste bu kez tutamadm kendimi 2 gunun kirgnligi vardi
Ben okudugumu tek seferde anlarım kapris dolu davranışlar ,siz oturup davranislariniz düşünün bir daha daha mantıklı olur.
Sorun annesinin yanina gelip oturmasi degil ki kirildigim sey annesi ile de arasi bozuktu, benimle de ama 2 gündur yanima dogru duzgun gelmiyor da snnesi gelince nasil da geliyor. AdaletsizlikkkBen sizi haklı bulmadım. Niye zorunuza gitti ki arası kötü de olsa iki gündür görmediği annesi evine gelmiş, sizinle ayni evin içinde aranız bozukmuş. Burası bana garip geldi. Hazırlasana demesi hoş değil sadece hata bulduğum nokta o. Bu duruma siz alıştırdınız ama sanırım düzen böyle o acıkıyor siz hazırlıyorsunuz. Keyfin bilir denmesi çok normal. Madem hazırlıyorsunuz niye tavırlısınız? Baş başa bile olsanız hoş değil dahası kayınvalidenin yanında yapıyorsunuz. Haliyle üzerine alınması çok normal kötü bir şey de dememiş bırak ben hazırlarım demiş. Birlikte oturmayı göze alıyorsanız ona uygun davranacaksınız.
Surda esine yemek hazirlamak zorunda degilsin diyenler hangi gezegenden merak ediyorum.Hanimlar eşimize, çocuklarımıza yemek hazırlıyoruz hepimiz mutfak işi bizde .
Hepimiz bugun ne pişirsem derdindeyiz .Şaka gibisiniz.
Yaş kaç?Sorun annesinin yanina gelip oturmasi degil ki kirildigim sey annesi ile de arasi bozuktu, benimle de ama 2 gündur yanima dogru duzgun gelmiyor da snnesi gelince nasil da geliyor. Adaletsizlikkk
o benim esime değil de ona tavir yaptigimi sandı.
Bır kere annesıne hürmeten gelecek tabı sız annesı ıle neden kıyaslıyorsunuz kendınızı ben esımle ne yasarsam yasarım ama bunu aıle buyuklerıne yansıtmam. Haklı degıl kıskancsınız. Her zaman kaos mu olsun ıstıyorsunuz.Sorun annesinin yanina gelip oturmasi degil ki kirildigim sey annesi ile de arasi bozuktu, benimle de ama 2 gündur yanima dogru duzgun gelmiyor da snnesi gelince nasil da geliyor. Adaletsizlikkk
Dünyadan bildiriyorum ben de eşim yolda arar sofra hazır mi çok açım der :) Cocuklar da günde 5 öğün acıktık aciktik acıktık diyorlar şu ara malum evdeyiz.Benim eşim de ev süpürür ev siler hastaysam yemek de yapar elbette .Benim kadin arkadaşlarım ve ben yemek pişirip sofra hazırlıyoruz yoğun çalışan kadınlar olarak bunu da hizmetçilik olarak değil de sorumluluk olarak görüyoruz sanırım. Sevdiginiz insanları doyurmak da kölelik degil .Dünyadan yazıyorum, konum Türkiye. Eşimin bana bir kere yemek hazırla, yemek hazırlasana dediğini bilmem. Eve zaten aynı zamanda geliyoruz birlikte hazırlarız veya o gün kim istiyorsa o hazırlar. Çalışmadığım dönemde evet yemeği ben hazırlardım ama geldiğinde sofra hazır değilse yine bana yemek hazırlasana dediğini bilmem eğer ben sormazsam sana yemek hazırlıyım mi diye gider kendi yemeğini kendi hazırlar yer.
Bu da yeni çıktı ha, yemegini kendin yap deme olayı. Kaldi ki kadin calismiyorsa yemegi de yapar. Yogun calisiliyorsa zaten ciftler ortak yapar. Her şeye muhalefet olmakDünyadan bildiriyorum ben de eşim yolda arar sofra hazır mi çok açım der :) Cocuklar da günde 5 öğün acıktık aciktik acıktık diyorlar şu ara malum evdeyiz.Benim eşim de ev süpürür ev siler hastaysam yemek de yapar elbette .Benim kadin arkadaşlarım ve ben yemek pişirip sofra hazırlıyoruz yoğun çalışan kadınlar olarak bunu da hizmetçilik olarak değil de sorumluluk olarak görüyoruz sanırım. Sevdiginiz insanları doyurmak da kölelik degil .
Sorun annesinin yanina gelip oturmasi degil ki kirildigim sey annesi ile de arasi bozuktu, benimle de ama 2 gündur yanima dogru duzgun gelmiyor da snnesi gelince nasil da geliyor. Adaletsizlikkk
Dünyadan bildiriyorum ben de eşim yolda arar sofra hazır mi çok açım der :) Cocuklar da günde 5 öğün acıktık aciktik acıktık diyorlar şu ara malum evdeyiz.Benim eşim de ev süpürür ev siler hastaysam yemek de yapar elbette .Benim kadin arkadaşlarım ve ben yemek pişirip sofra hazırlıyoruz yoğun çalışan kadınlar olarak bunu da hizmetçilik olarak değil de sorumluluk olarak görüyoruz sanırım. Sevdiginiz insanları doyurmak da kölelik degil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?