Allah aşkına kim haksız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorun annesinin yanina gelip oturmasi degil ki kirildigim sey annesi ile de arasi bozuktu, benimle de ama 2 gündur yanima dogru duzgun gelmiyor da snnesi gelince nasil da geliyor. Adaletsizlikkk
Canım farkında msn o kadın eşinin "ANNESİ" ... 9 ay karnında taşyp her kahrını çeken kadın.. Bazı konularda yerini bilmelsin.. Onla arası bozuk olsa da annesi o .. Ne kadar küs olsan kavgalı olsan da anneye tavır alamıyorsun.. Çocuğun olunca anneliğin ne olduğunu anlarsın..

Tabakları vurmanız çok çocukça, ve kimi düşünerek yaptığınız önemli değil, oradaki herkese yapılmış bir saygısızlık. güle oynaya yemek yemeyi, yenek hazırlarken eşimnizde n bir şey yapmasını isteyip arayı yumuşatmayı da seçebilirdiniz ama kv ye koz vermişsiniz hem de gerginlliği tırmandırmışsınız.

Surda esine yemek hazirlamak zorunda degilsin diyenler hangi gezegenden merak ediyorum.Hanimlar eşimize, çocuklarımıza yemek hazırlıyoruz hepimiz mutfak işi bizde .
Hepimiz bugun ne pişirsem derdindeyiz .Şaka gibisiniz.
Siz hangi gezegendensiniz acaba?Sizin düzeniniz böyle olabilir ama herkesin böyle değil.Mutfak işide bizde değil.

erkekler annelerine laf söyletmez, yanlarında kötü davranılması hoşlarına gitmez. haklıyken haksız oluyorsunuz. ki birlikte yaşıyorsanız sorunlarınızı eşinizle çözün baş başa.
ayrıca evlendiğiniz insana yemek hazırlamak neden zorunluluk geliyor bazılarına çözemiyorum. herkes çalışıyor ya da çalışmıyor ama bu tip sorumlulukların 2 tarafta bilincinde olmalı. ben ona yemek hazırlamak zorunda değilim derseniz o olay zaten orada biter, bu tip ani çıkışlar evlilikleri bitiriyor.

Eşiniz annesinin yanında sizinle küslüğü devam ettirmemeye onlara belli etmemeye çalışmış ama siz belli etmek için elinizden geleni yapmışsınız.
Kv niz ne bilsin eşinizle küssünüz de tavrınız eşinize, kim olsa o ortam da üstüne alınır yaptığınız şeyi. Tabakları vura vura sofra hazırlayacağınıza eşinize yemek mutfak da gidip yiyebilirsin diyebilirdiniz.

İyi de bu zemini eşinize tripli konuşarak siz hazırlamışsınız.

Ben yemek istemiyorum ne diye söylüyosun tavır yapmışsın elinde patlamış hepimiz evliyizde surat yap hazırla yemezsen yeme sana yalvarcak sandın annesine koz verdin bence

Ama o zaman kvalideniz varken o tabakları vurmayacak sakin bir tavır yakınarak kuracaktiniz sofrayı . Benim karşımda da öyle tabak vurulsa bir şey mi oldu acaba deyip düşünürüm . Bu sefer de o ben kurarım dediği için tamamen haksız duruma düştünüz eşinizin gözünde. .belki de sakın kalsaydiniz yalnızken belli etseydiniz bu kadar kördüğüm olmayacaktı problem .

Ayni eve girdiysen dikkatli davranacaksin eşinle yalniz yaşamiyorsun, kvnin yaptigin seylerden rahatsiz olmasi normal.
Çarpa çarpa yemek hazirlamani dinlemek zorunda degil kaynanan, en nefret ettigim seydir bisey yaparken eşya vurmak çarpak. İyi alip kafana gecirmemiş ve ben yapayim demiş.
Kaynanayi savundugum nadir konulardan biri bu oldu.

Kızgınlığınız eşinizeyse dört duvar arasında kendi odanızda yapın tavrınızı millete koz vermeyin

Böyle konular açılınca konu sahibinin en son “arkadaşlar, yorumlarınız için teşekkürler. Benim haksız olduğumu görmemi sağladınız. Benzer bir duruma kendimi bir daha sokmayacağım” yazmasını bekliyorum nedense.

sen haksızsın. insanlar neden sinirli olduğunu neden tavır aldığını bile anlamamış. Ve derdini tane tane anlatmazsan "insanlar beni anlasın" diye çok beklersin. Kaynananın evinde kalma kararınız da haksızlık, kadının tüm imkanlarından faydalanıp derdinizi doğru düzgün anlatmadan surat yapamazsınız.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama biraz daha insanları idare edip, yerine göre tavır koyup politik olmanız lazım. Yoksa evliliğiniz çok yıpranır.

Kv evinde oturmaniz icin zorluyorsa haklisiniz ama kendiniz icin kaliyorsaniz bu sekilde davranamazsiniz.baskasinin evinde bu sekilde davranamazsiniz madem ev ustundesiniz biraz icinize atmalisiniz.ayni seyi sizin evinizde baskasi yapsa tabiki ustunuze alirsiniz

Yahu adam aç belli ki yemek hazırlayan da yok karısının cevabıda ben aç değilim karısına göre mi yiyecek yemek, ha kalk kendin hazırla der onu bilemem ama hepimiz kocamıza yemek hazırlıyoruz evde olan insan onuda mı yapmayacak ister dünyadan ister uzaydan yazın işten gelmiş yorgun argın ayriyetten yoldan gelmiş kvden var ister sev ister sevme yemek hazırlanır

siz dalga geçmek için açtınız bu konuyu? bu ne şimdi?
yazım tarzınız ve bu konu başlı başına anormal.
ha bu yazdıklarınız doğruysa Allah kayınvalideniz ve eşinize sabır versin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…