Kız kaçmış canım kaynana istememiş kiOrtak alanınızsa ne halt yemeye milletin kızını isteyip gelin getiriyorsunuz? Evli değilim ayrıca merak etme
Ben o yerini kacirmisimKız kaçmış canım kaynana istememiş ki
Ben de kaynana değilim
Kendi istedi kalmamizi, bunun icin israr ettiKv evinde oturmaniz icin zorluyorsa haklisiniz ama kendiniz icin kaliyorsaniz bu sekilde davranamazsiniz.baskasinin evinde bu sekilde davranamazsiniz madem ev ustundesiniz biraz icinize atmalisiniz.ayni seyi sizin evinizde baskasi yapsa tabiki ustunuze alirsiniz
Yardim etmedigimi neye dayanarak söyluyorsunuz. Tuhaf , anlamak istediginizi anlamissiniz sadeceEsiniz ve siz haksızsiniz. Madem kayınvalide ile yaşıyorsunuz evlilikte ki diğer sorunlarınızı yansıtmamayi öğretin. Kimse baskalarin kavgalarına şahit olmayı sevmiyor. Heleki şu carpa carpa is yapmak çok itici geliyor. O zaman hiç yapmayacaksıniz. Madem bir süre ordasiniz evde huzursuzluk çıkartmayın. 7/24 temizlik yapmıyorsaniz "rahatinizdan biraz taviz" verin. Kaynananin güzel yüzüne hasret kalıp orda değilsiniz sonucta. İşlerine yardım edin bari
Beni anlayan biri cikti sonunda. Evet gercekten öyle neler yasadigimi söylesem inanamzsnz belki. Bi örneğini vereyim gecen cok hastaydim karnim inanılmaz agriyodu , o da bunu biliyodu. Herzamnki gibi-her hasta oldugumda bana yalanci muamelesi yapar- gelsi dediki: "hadi kalkip temizlik yapsana ". Dedim "ne halde oldugumu görmuyor msun? Ben hangi gun sen temizlik yparken oturdum." Alayci tavirla guldu cekti gitti. Allahtanki esim beni yalniz birakmadi o halimde, kaynanam esime benj sikayet ettiğinde esim sert tepki verdi. O da yanimda olmasa kafayi yerdim gercekten. Sonra bana sut ısıttı felan. Diyecegim su ki. Esim gercekten yanimda ve bana yapilanlari goruyo ciddi anlamdada destek cikiyor. Benim arkamdan en ufak laf edilmesine müsade etmiyorŞu olayda siz haksız görünüyorsunuz ama bunlar bir günlük öfke patlamaları değil bir şeylerin birikmesinden oluyor. Allah yardımcınız olsun inşallah eviniz bir an önce ayrılır.
Israr ettiysede kalmayın efendim. Madem hoşnut değilsiniz ayrı eve çıkın. Kadın kalın dedi diye afra tafta yapmaya hakkınız yok.Kendi istedi kalmamizi, bunun icin israr etti
Allah kimseyi senin gibilere muhtac etmesin. Yaşlanıp it gibi muhtac olduğunuzda gelinden oğuldan yardım istemeyi bilirsin amaIsrar ettiysede kalmayın efendim. Madem hoşnut değilsiniz ayrı eve çıkın. Kadın kalın dedi diye afra tafta yapmaya hakkınız yok.
Kocanizla sorununuz varsa odanizda halledin.
Benim evimde gelin hanım tabakları çarpa çarpa ses çıkaracak bana afra tafta yapacak valizleriyle birlikte oğlumu da gelin hanımı da kapı önü e koyarım.
Allahda sizin gibilerin eline kimseyi düşürmesin.Allah kimseyi senin gibilere muhtac etmesin. Yaşlanıp it gibi muhtac olduğunuzda gelinden oğuldan yardım istemeyi bilirsin ama
Yahu sen kimsin be keyfine göre insanları kovmayı hakk görüyorsun? Madem evin bu kadar değerli ne halt yemeye milletin kızını isteyip gelin getiyorsun?Allahda sizin gibilerin eline kimseyi düşürmesin.
Terbiyesizsiniz. İt kelimesini size iade ediyorum.
Başka insanlara asalak gibi yapışıp o insanlara hayatı zehir edenlerin hepsine tavrın aynı olur. Hayatımdan da, evimden de sutlanirlar.
İlahi adalet sizin gibi düşünenlere tecelli eder.
Seviyenizden hiç rahatsiz olmadım çünkü seviyesizleri de tinlamam insan yerine koyup kaale almam.
Şikayet ettim sizi. Umursadigimdan değil formun kalitesini bozdugunuzdan dolayı.
Konuyu oku konuyu. Kızı istememiş kız kaçmış gelmiş.Yahu sen kimsin be keyfine göre insanları kovmayı hakk görüyorsun? Madem evin bu kadar değerli ne halt yemeye milletin kızını isteyip gelin getiyorsun?
Benim evimde,benim mutfağımda,benim yanımda gelin hanım bana tabakları tepsiye vura vura artistlik yapacak oldu canım.!!
O daima arkanda olan kocan kaçarak evlenerek güya akıllılık etmiş annesine yazık etmiş.
Madem daima arkanda senden önce annesine iyilik yapsın da ayrı eve çıksın bir zahmet.
Yahu sen kimsin be keyfine göre insanları kovmayı hakk görüyorsun? Madem evin bu kadar değerli ne halt yemeye milletin kızını isteyip gelin getiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?