Allah aşkına kim haksız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaynananla yaşamak seni çok ğermiş bibansönce maddi durumunuz varsa evleri ayırın

Pardon da eşiniz size yemek hazırla diyor ben aç değilim diyorsunuz, bu ne demek kendi yemeği al ye demek ya da annen hazırlasın demek değil mi? Hala ben yemicem diye trip yapan sizsiniz annesinin yanında ama o keyfin bilir dedi diye bozuluyorsun en başta laf diyen sizsiniz, kızarak tabakları vurup yemek hazırlamak istemez tavır takınan sizsiniz kaynana gelip bırak ben hazırlarım deyince suçlu..kim olsa o hareketinize onu der yani. Saygısızsınız net.. kaynana yanında yaşamayı kabul edip çalışmayıp evde yatıyorsanız ayrı ev açamıyorsanız hal hareketinize dikkat edeceksiniz

Kisacik hayati ayni evin icinde yasamayi kabul ederek, dünyayi birbirine zehir etmek yanlizca bizim kültürümüzde var sanirim.
Kaynanam beni sevmiyor diyorsunuz,sizinde ona sayginiz sevginiz bitmis birbirinize hayati zehir ediyorsunuz.
Öyleyse hala israrla ayni evin icinde neden oturuyorsunuz?

Kendi istedi kalmamizi, bunun icin israr etti

Yardim etmedigimi neye dayanarak söyluyorsunuz. Tuhaf , anlamak istediginizi anlamissiniz sadece

Şu olayda siz haksız görünüyorsunuz ama bunlar bir günlük öfke patlamaları değil bir şeylerin birikmesinden oluyor. Allah yardımcınız olsun inşallah eviniz bir an önce ayrılır.

Y
Şu olayda siz haksız görünüyorsunuz ama bunlar bir günlük öfke patlamaları değil bir şeylerin birikmesinden oluyor. Allah yardımcınız olsun inşallah eviniz bir an önce ayrılır.
Beni anlayan biri cikti sonunda. Evet gercekten öyle neler yasadigimi söylesem inanamzsnz belki. Bi örneğini vereyim gecen cok hastaydim karnim inanılmaz agriyodu , o da bunu biliyodu. Herzamnki gibi-her hasta oldugumda bana yalanci muamelesi yapar- gelsi dediki: "hadi kalkip temizlik yapsana ". Dedim "ne halde oldugumu görmuyor msun? Ben hangi gun sen temizlik yparken oturdum." Alayci tavirla guldu cekti gitti. Allahtanki esim beni yalniz birakmadi o halimde, kaynanam esime benj sikayet ettiğinde esim sert tepki verdi. O da yanimda olmasa kafayi yerdim gercekten. Sonra bana sut ısıttı felan. Diyecegim su ki. Esim gercekten yanimda ve bana yapilanlari goruyo ciddi anlamdada destek cikiyor. Benim arkamdan en ufak laf edilmesine müsade etmiyor

Kimin haksız olduğu önemli değil. Ev ev üstüne olmaz. Bir gemide iki kaptan olmaz ya biri yardımcı kaptan olur ya da sorunlar çıkar. Eşlerin araları bozuk olduğu zaman çocuk gibi trip atmaları değil oturup konuşmaları gerekir. Eşiniz size bozuksa iki gün surat asmamalı. Siz tamam yemek hazırlarım diyorsanız çat çat tepsi vurmamalısınız. Sorunlar böyle çözülmez. Konuşarak anlaşmalısınız. Sonra raddeye kadar bekleyip sonra derdiniz anlatırsanız hır gür çıkar. Ben konuda haklıyı bulamadım.

Kendi istedi kalmamizi, bunun icin israr etti
Israr ettiysede kalmayın efendim. Madem hoşnut değilsiniz ayrı eve çıkın. Kadın kalın dedi diye afra tafta yapmaya hakkınız yok.
Kocanizla sorununuz varsa odanizda halledin.
Benim evimde gelin hanım tabakları çarpa çarpa ses çıkaracak bana afra tafta yapacak valizleriyle birlikte oğlumu da gelin hanımı da kapı önü e koyarım.

Allah kimseyi senin gibilere muhtac etmesin. Yaşlanıp it gibi muhtac olduğunuzda gelinden oğuldan yardım istemeyi bilirsin ama

Allah kimseyi senin gibilere muhtac etmesin. Yaşlanıp it gibi muhtac olduğunuzda gelinden oğuldan yardım istemeyi bilirsin ama
Allahda sizin gibilerin eline kimseyi düşürmesin.
Terbiyesizsiniz. İt kelimesini size iade ediyorum.
Başka insanlara asalak gibi yapışıp o insanlara hayatı zehir edenlerin hepsine tavrın aynı olur. Hayatımdan da, evimden de sutlanirlar.
İlahi adalet sizin gibi düşünenlere tecelli eder.
Seviyenizden hiç rahatsiz olmadım çünkü seviyesizleri de tinlamam insan yerine koyup kaale almam.
Şikayet ettim sizi. Umursadigimdan değil formun kalitesini bozdugunuzdan dolayı.

Sorununuz sorun katmışsınız üzgünüm.
Normalde bile eş kavgaları konuşarak halledilebilmeli bir de 3.bir kişi olduğunda bu tavırlarla belli etmek sizin aleyhinize olmuş.

Yahu sen kimsin be keyfine göre insanları kovmayı hakk görüyorsun? Madem evin bu kadar değerli ne halt yemeye milletin kızını isteyip gelin getiyorsun?

Haksızsınız bu olayda. Mutlaka biriktirdiğiniz şeyler vardır ama uzun vadede huzurlu olmak için akıllı olmalısınız. Sonuçta kendi isteğinizle kalıyosunuz başkasının evinde.

Hay ağzına sağlık... bu ne ya, kadın kendi evinde triplere maruz kalmış. Madem beyenmiyorsunuz tutun kendi evinizi!

Yahu sen kimsin be keyfine göre insanları kovmayı hakk görüyorsun? Madem evin bu kadar değerli ne halt yemeye milletin kızını isteyip gelin getiyorsun?

Kaçarak gelmiş kimse kimseyi isteyip gelin getirmemiş. Kayınvalidesi gene iyi kadınmış evine almış. Benim oğlum bir evi geçindirme yetkinliğine sahip değilken kafasına göre kız kaçırsa ben hiç evime almam. Evlenmeyi bilen tek başına ev geçindirmeye de bilsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…