- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 29
Bunlarin gozunde kadin hem disarda calismak hem evde calismak zorunda. Erkek ise yan gelip yatsin. Ki kadin ev hanimi bile olsa insan guzel bi dille soyler o nasil uslup.Ben size neden yemek hazırlıyorsunuz veya hazırlamıyorsunuz gibi bir soru mu sordum? Neden açıklama yapma gereği duydunuz ki? Kalkıp burda geneli sorgulayan mutfak işi bizde, yemek hazırlamak zorunda değilsin diyenlerin geldiği gezegeni merak eden sizsiniz. Sizin sorguladığınız bir durum kimin yemek hazırlayıp hazırlamadığı, benim değil.
Yok siz gerçekten işine geldiği gibi anlıyorsunuzBen kölelik lafını nerden çıkarttığınızı, konuyla alakasını sordum çok alakasız çünkü. Bana öyle bir imada bulunduğunuz aklımdan geçmedi. Öyle bir imada bulunabileceğiniz tek nokta yok zaten
Ek olarak sizin görmemiş olduğunuz böyle bir şeyin var olmadığı anlamına gelmez. Kendi kısıtlı çevrenize bakarak bütün bir gezegeni yargılamak eğitimci birine yakışmıyor. Biraz geniş düşünmenizi öneririm
Bunlarin gozunde kadin hem disarda calismak hem evde calismak zorunda. Erkek ise yan gelip yatsin. Ki kadin ev hanimi bile olsa insan guzel bi dille soyler o nasil uslup.
Dusman bizim kadinlar kendi cinsineÇok teşekkür ederim. Ev hanımı olsa hadi bir nebze anlayabilirim belki ama çalışıyormuş. Kadının sorumluluğu (!) ya daima ev işi, yemek, çocuk bakımı. Hayır verilen yıllar sonrası örneğinde bile biri çalışırken diğeri çekirdek çitliyor. Kadın erkeğin ortak iş yapması hala yerleşememiş akıllarına
Şu düşünceye çok karşıyım beraber yaşasa dahi kvnin evi olsa dahi orası artık konu sahibinin de yaşam alanı neden sadece odasına kapansın her oda onunda aynı zamanda ayrıca kv yapıcı değil yıkıcı davranmış sesleri duyduğunda ya oğlunu ya da gelinini yatıştırmaya çalışıp ara yapmalıydı . Zaten sinirlenmiş bi insanın üzerine gidip geç ben hazırlarım demek iki kat daha sinir yapar insanda . Sonuç olarak ben konu sahibini haklı görüyorum eşinle Aran elbet düzelir ama rahatsızlıklarını dile getirmelisin bence hoşlanmadığın bi üslubun seni bu hale getirdiğini annesine de kırgın olduğu halde yanına gidip sana iki gün tavırlı olmasını adil bulmadığını bence söyle eşinde kötü niyetli olmadığını hassas bi insan olduğun için böyle olduğunu anlar inşallah daha dikkatli davranırKızgınlığınız eşinizeyse dört duvar arasında kendi odanızda yapın tavrınızı millete koz vermeyin
Cok tatlisiniz.Şu düşünceye çok karşıyım beraber yaşasa dahi kvnin evi olsa dahi orası artık konu sahibinin de yaşam alanı neden sadece odasına kapansın her oda onunda aynı zamanda ayrıca kv yapıcı değil yıkıcı davranmış sesleri duyduğunda ya oğlunu ya da gelinini yatıştırmaya çalışıp ara yapmalıydı . Zaten sinirlenmiş bi insanın üzerine gidip geç ben hazırlarım demek iki kat daha sinir yapar insanda . Sonuç olarak ben konu sahibini haklı görüyorum eşinle Aran elbet düzelir ama rahatsızlıklarını dile getirmelisin bence hoşlanmadığın bi üslubun seni bu hale getirdiğini annesine de kırgın olduğu halde yanına gidip sana iki gün tavırlı olmasını adil bulmadığını bence söyle eşinde kötü niyetli olmadığını hassas bi insan olduğun için böyle olduğunu anlar inşallah daha dikkatli davranır
Koyacak tabii ki. Ama öyle emirle söylenmez ki.Konu sahibi çalışıyor mu ben çalışmıyor diye anladım o yüzden boşa konuşuyorsunuz ben calışmıyorum eşime yemek yapmak kadar doğal birşey olabilir mi
Ayrıca eşime her gün peynir ekmek çıkarsam niye yemek yok demez ve beklemez hiç öyle bir adam olmadı ama olay o değil adam işten gelecek yorgun argın önüne bi kap yemek koymicam bilemedim
Eşiniz pizza yapmasın da size düzgün davransın çok önemli değil yazarken biraz kendinize bakın derimGerçekten eğitmen misiniz? Büyük sıkıntılarınız var.
Eşiniz bir makarna yapmaktan mı aciz? Benim eşim hamur açıp pizza yaptı, ertesi gün ben müsaittim hamburger yaptım. İkimizde ne yemek yapsam diye düşünmüyor WC ovmayı düşünmüyor eş yemek hazırlasa da tv karşısında film izlesek demiyoruz. Çocuklar açım açım diye bağırmak yerine sofrayı kurmaya kaldırmaya yardım etmeli sorumluluk sahibi olmalı. Özellikle erkek çocuklar. Yoksa karısına kalk sofra kur der. Annesi öyle öğretmişti çünkü.
İlginç çok ilginç
Bazısı rica etmeyi de bilmez konusması bu olabilir ben takılmadım ona adam gelmiş aç karısı ben daha ac değilim diyorKoyacak tabii ki. Ama öyle emirle söylenmez ki.
Konu sahibi ilk başta eşinin ailesine karşı hep arkasında durduğunu yazmış yanlış okumadıysam o yüzden kvye belli etmemeliydi dedim ki birde geçici kalıyorlar mış ne kdar beraber de yaşasalar o ev kvninŞu düşünceye çok karşıyım beraber yaşasa dahi kvnin evi olsa dahi orası artık konu sahibinin de yaşam alanı neden sadece odasına kapansın her oda onunda aynı zamanda ayrıca kv yapıcı değil yıkıcı davranmış sesleri duyduğunda ya oğlunu ya da gelinini yatıştırmaya çalışıp ara yapmalıydı . Zaten sinirlenmiş bi insanın üzerine gidip geç ben hazırlarım demek iki kat daha sinir yapar insanda . Sonuç olarak ben konu sahibini haklı görüyorum eşinle Aran elbet düzelir ama rahatsızlıklarını dile getirmelisin bence hoşlanmadığın bi üslubun seni bu hale getirdiğini annesine de kırgın olduğu halde yanına gidip sana iki gün tavırlı olmasını adil bulmadığını bence söyle eşinde kötü niyetli olmadığını hassas bi insan olduğun için böyle olduğunu anlar inşallah daha dikkatli davranır
Beraber yaşayınca ister istemez herkes anlıyor herşeyi bizde beraber oturuyoruz biz kendi evimizdeyiz ama kv kp bizim yanımızda kalıyorlar . Demek istediğim gerçekten insan kırılıp bide üstüne sinirlenince gizlemek çok zor tabiki yinede ölçülü davranılır ama konu sahibi de kendini hissettirmeye çalışmış eşine bence bak ben buna sinirlendim dercesine yapmış o davranışı üstüne kv gidince eşi de hemen haklı hissetmiş kendini gidip kapı çarpmalar falan hem suçlu hem güçlü derler ya öyle olmuş olay ne annesi ara bulmuş ne eşi alttan almış kız da napsın zaten öfkeliKonu sahibi ilk başta eşinin ailesine karşı hep arkasında durduğunu yazmış yanlış okumadıysam o yüzden kvye belli etmemeliydi dedim ki birde geçici kalıyorlar mış ne kdar beraber de yaşasalar o ev kvnin
Ev işleri sadece kadının görevi değil. İnsanlar bunu sevdikleri için yapıyorlar zorunluluk olduğu için değilSurda esine yemek hazirlamak zorunda degilsin diyenler hangi gezegenden merak ediyorum.Hanimlar eşimize, çocuklarımıza yemek hazırlıyoruz hepimiz mutfak işi bizde .
Hepimiz bugun ne pişirsem derdindeyiz .Şaka gibisiniz.
Hanımefendi siz karıkocanın ortak alanı olduğu fikrinden Baha uzaksınız sanırım.Nerden sadece sizin oluyor ev? Siz de gelin gitmişsiniz o eve o kız gibi.
Ortak alanınızsa ne halt yemeye milletin kızını isteyip gelin getiriyorsunuz? Evli değilim ayrıca merak etmeHanımefendi siz karıkocanın ortak alanı olduğu fikrinden Baha uzaksınız sanırım.
Sahi siz hep böyle kaynana yanına gelin mi gidersiniz jshdhd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?