Allah aşkına kim haksız ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunlarin gozunde kadin hem disarda calismak hem evde calismak zorunda. Erkek ise yan gelip yatsin. Ki kadin ev hanimi bile olsa insan guzel bi dille soyler o nasil uslup.

Bunlarin gozunde kadin hem disarda calismak hem evde calismak zorunda. Erkek ise yan gelip yatsin. Ki kadin ev hanimi bile olsa insan guzel bi dille soyler o nasil uslup.

Çok teşekkür ederim. Ev hanımı olsa hadi bir nebze anlayabilirim belki ama çalışıyormuş. Kadının sorumluluğu (!) ya daima ev işi, yemek, çocuk bakımı. Hayır verilen yıllar sonrası örneğinde bile biri çalışırken diğeri çekirdek çitliyor. Kadın erkeğin ortak iş yapması hala yerleşememiş akıllarına

Dışardan bakılırsa haksızsınız. Neye kızdığınız belli değil pasif agresif davranmışsınız durduk yere olay çıkarmış gibi olmuşsunuz

Dusman bizim kadinlar kendi cinsine

Konu sahibi seni anladim. Esinin senle kus durup kv ile barismasina kizmissin galiba. Kiskanmissin sanki. Kocanla kendi aranda sorunun buna biz bir sey soyleyemeyiz. Ama bu konuda kv karsi haksizsin zavalli kadinin yaninda oyle davranmasaydin keske ona saygisizlik olmus. Yine de her kes hata yapar biz de. Onemli olan hatalarimizi anlamamiz. Kvden ozur dileyip gonlunu al bence. Kotu bi kadin bile olsa yine de saygi gosterelim sonucta buyuyumuz.:)

Kızgınlığınız eşinizeyse dört duvar arasında kendi odanızda yapın tavrınızı millete koz vermeyin
Şu düşünceye çok karşıyım beraber yaşasa dahi kvnin evi olsa dahi orası artık konu sahibinin de yaşam alanı neden sadece odasına kapansın her oda onunda aynı zamanda ayrıca kv yapıcı değil yıkıcı davranmış sesleri duyduğunda ya oğlunu ya da gelinini yatıştırmaya çalışıp ara yapmalıydı . Zaten sinirlenmiş bi insanın üzerine gidip geç ben hazırlarım demek iki kat daha sinir yapar insanda . Sonuç olarak ben konu sahibini haklı görüyorum eşinle Aran elbet düzelir ama rahatsızlıklarını dile getirmelisin bence hoşlanmadığın bi üslubun seni bu hale getirdiğini annesine de kırgın olduğu halde yanına gidip sana iki gün tavırlı olmasını adil bulmadığını bence söyle eşinde kötü niyetli olmadığını hassas bi insan olduğun için böyle olduğunu anlar inşallah daha dikkatli davranır

Konu sahibi çalışıyor mu ben çalışmıyor diye anladım o yüzden boşa konuşuyorsunuz ben calışmıyorum eşime yemek yapmak kadar doğal birşey olabilir mi
Ayrıca eşime her gün peynir ekmek çıkarsam niye yemek yok demez ve beklemez hiç öyle bir adam olmadı ama olay o değil adam işten gelecek yorgun argın önüne bi kap yemek koymicam bilemedim

Cok tatlisiniz.

Koyacak tabii ki. Ama öyle emirle söylenmez ki.

Eşiniz pizza yapmasın da size düzgün davransın çok önemli değil yazarken biraz kendinize bakın derim başkasına laf atacağınıza

Konu sahibi ilk başta eşinin ailesine karşı hep arkasında durduğunu yazmış yanlış okumadıysam o yüzden kvye belli etmemeliydi dedim ki birde geçici kalıyorlar mış ne kdar beraber de yaşasalar o ev kvnin

Beraber yaşayınca ister istemez herkes anlıyor herşeyi bizde beraber oturuyoruz biz kendi evimizdeyiz ama kv kp bizim yanımızda kalıyorlar . Demek istediğim gerçekten insan kırılıp bide üstüne sinirlenince gizlemek çok zor tabiki yinede ölçülü davranılır ama konu sahibi de kendini hissettirmeye çalışmış eşine bence bak ben buna sinirlendim dercesine yapmış o davranışı üstüne kv gidince eşi de hemen haklı hissetmiş kendini gidip kapı çarpmalar falan hem suçlu hem güçlü derler ya öyle olmuş olay ne annesi ara bulmuş ne eşi alttan almış kız da napsın zaten öfkeli

Böyle ömür geçmez

Surda esine yemek hazirlamak zorunda degilsin diyenler hangi gezegenden merak ediyorum.Hanimlar eşimize, çocuklarımıza yemek hazırlıyoruz hepimiz mutfak işi bizde .
Hepimiz bugun ne pişirsem derdindeyiz .Şaka gibisiniz.
Ev işleri sadece kadının görevi değil. İnsanlar bunu sevdikleri için yapıyorlar zorunluluk olduğu için değil

Nerden sadece sizin oluyor ev? Siz de gelin gitmişsiniz o eve o kız gibi.
Hanımefendi siz karıkocanın ortak alanı olduğu fikrinden Baha uzaksınız sanırım.
Sahi siz hep böyle kaynana yanına gelin mi gidersiniz jshdhd

Bu mevzuda ortada kaynanayla ilgili bir durum yokki siz haksizsiniz bende bisey sandim vura vura hazirlayinca kadin ben yapayim demis normal sizde meseleyi buyutmussunuz haksizsiniz bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…