Allah bu adamın belasını versin!

Atalar ne demiş. Baktın deli tez dön geri. Yazık etme kendine senide bir ana dogurdu.

Yok artık dıyorum sadece. Boşanma dur bekle belkı oldurur mu dıyemı yorum yapalım. Git boşan bu şahustan hersey beklenır

Konularinin hepsi bu adamin lanetligiyle ilgili.
Guzel kardesim hamile kalmadan cabuk bosan.
Ne hikmetse boyle sayko evliliklerde hemen cocuk sahibi olunuyor.

Attigi dayagin kiz kardeslerinden cikacagini bekleyecegine cezasini kendin kes. Kurtul bu adamdan kendine en buyuk iyiligi yap.
Ayrica kiz kardeslerinin ne sucu var? Beddua ediyorsun bari insan demosu kocana et.

Seni anlama calisirken ben
cok iyi ya
Ahaha Kızlar sabah sabah şu katır sesi çıkaran hasta boğazımla güldürdünüz allah da sizi güldürsün hakaten @lavantakokulusandik deterjan demişsin ya acaba kezzap mındemek istedi yoksa çamaşır suyu mu idi yada toz deterjana limon sıkıp serpmek falan mı soruları ardından ama yatmaktalar ne alaka real dedim kendime sonra na şöyle oldum bi sonra sizin yazışmaları okudum ve sondaki çıldıran surat oldum bir anda iyiki varsınız kk kızları ya

CAnım çocuğunuz var mı şimdi napıosun son durumun nedir

Yaşın küçükmüş boşan sıfırdan başla ömür mü geçer bunla evlerden ırak Allah yardımcın olsun Cnm

Canım bak daha çok gençsin boşan diyemem sonuçta hayat senin ama evliliğin içine şiddet girmişse ki daha cicim aylarındasınız bu işin sonu iyiye gitmez Allah eşine Hidayet sanada sabır ve dayanma gücü versin

Canım yaşın daha 20, doğru mu? Bundan önce kş konunu da hatırlıyorum bence sen devam edersen hayatını mahvedersin daha çok gençsin Yen'i başlamak için uzuuuuun uzun yılların var bunu çekmeye değmez. Bu sebepten seni döven bir adam büyük bir kavgada ne yapar düşünemiyorum bile. Lütfen toparlan ve ailene dönmeye çalış burda gram aşk vs sevgi yok

Ben senin bu aşamada ne yapmak istediğini merak ediyorum.Atacağın adım ne olacak?

Konularında sürekli eşinin eskiden ne iyi insan olduğu konusunda yeminler ediyorsun çünkü.Aklamaya çalışır gibisin kendince.Bu da bana boşanmanın senin için bir seçenek olmadığını düşündürüyor.

Yapılacak şey çok basit.Ama sırf bu saydıklarım yüzünden şu an için dile getirmeyip senin cevabını bekliyorum.

Açtığın konuları okudum canım.Allah yardımcın olsun eşinin bazı şeylerini benim eşime benzettim.Benim ki de çok dengesiz fevri herifin biri.5 yıllık evliyiz.Evliliğimin ilk yıllarında beni çok hırpaladı tabi bende onu.Ama şimdi iyiz şükür genelde idare eden etmeye çalışan taraf benim.Şiddete çok eğilimi var.O yüzden delidir ne yapsa yeridir diyip uymuyorum ona yani şiddete götürücek şekilde yükselmiyorum yoksa senin anlattığın şeyi yapsam belki aynısını benim kiside bana yapar ama şunu diyim ben saçımdan sürüklemesine çekiştirmesine izin vermem.Yaşın çok küçük o yüzdende fazla idare edemiyo olabilirsin.Eyer seviyosan ilerisi için ümidin varsa güzellikle evliliğini devam ettir eyer yoksa dakka harcama yazık gençliğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…