çok fazla ciddiye aldım biliyorum ama dünden beri döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yok, ama onun için değil sadece oğluma istediğim gibi bişey yapamayacak olmamdan. ben kaç haftadır bunun hazırlıklarıyla uğraştım sadece yaptığını hazmedemiyorum. kişilik olarak zaten beş para etmez, ben değil herkes bunu söylüyor. onunla görüşmüyordum zaten, oyüzden yaptıkları yapmadıkları hiç umrumda değildi görmemezlikten geliyordum. o da bunu hazmedemedi herhalde. haberim yok rekabete girmiş...
şuan için en iyi söyleyebileceğim şey bu... ben eltimle görüşmüyorum. bayramda eşimin amcasının yazlığına gidecektik duymuş olmalıki, yengesini arayıp yarın biz geliyoruz demiş, ben de onlarla görüşmediğim için gitmedim. planlı programlı oğlumun sünnetini yaptırmıştım geçtiğimiz ay, tatil dönüşünde bu haftada mevlüt yaptıracaktım. kayınvalidemlerle tatilden döndükten sonraki hafta olacak diye, söylemiştim herkese. ama benim eltim, kaynanamlarda, kendi ailesiside tatildeyken, kendi başlarına gidip hiç akıllarında yokken oğullarını sünnet ettirdiler, üstüne yetmiyormuş gibi benim yanımda kaynanamı arayıp bu hafta sonu düğününü yapacağını söyledi. herkese haber vermiş. oğlumun sünnet şekerlerine varana kadar herşeyi hazırdı. küçük çocuk üzerinden bile rekabet yapıyo allah onu kahretsin. dün kaynanamlarla birlikte tatilden döndük, kaynanamlarla bir binada yaşıyoruz, o başka bi yerde, bizden önce kaynanamlara gelip oğlunun doğum günü için hazırlık yapmış, dün akşam orda kutladılar. nedir bunun derdi anlamıyorum. nedir bu fesatlık... eşimin akrabalarıda kıskançlıktan yapıyo diyolar, durumu benden kat kat iyi, eşi çocukları var daha ne istiyo benden. gerçek yüzünü görmeden önce çocuğu olmuyor diye çok üzülüyordum çok dua ettim allah nasip etsin die, hamile kaldı, doğum yaptıktan sonra benim hamileliğim çıktı, millete benim çocuğum daha çok sevilecek dedi... geçtiğimiz ay kalbimde problem olduğunu öğrendim, kalp hapı kullanmam lazım yaşım daha genç olduğu için kullanmıyorum sıkıntıdan stresten uzak durmam gerekiyo, bunları bile bile yapacağını yapıyor. üzüntüden tansiyorum 16,5 a çıktı. kaynanama da söyledim neden benim yapacağımı söylemedin dedim, o zaten biliyordu sünnet olduğunuda ben senin yanındayken öğrendim niye böyle yapıyo anlamadım diyo. Allah yaptıklarını yanına bırakmasın inşallah. herkesin gönlüne göre versin.
Masallah sizin de agzinizdan bal damliyor mubarek. Hadi sunnet olayini ayni aileden oldugunuz icin anlarim da (ayni anda neden yapilmiyor nedir bu dusmanlik yine anlamis degilim de) insanlar cocugunun dogum gununu planlamak icin sizden izin mi alacak? Boyle cocugu ailesi olan bi kadina herkesin huzurunda beddua edebildiginize gore sizde hic masum degilsiniz
bence o kadının zaafiyetini avantaja çevirin neden üzülüyorsunuz ki? yıpratmayın kendinizi.
madem sizinle aşık atmaya meraklı. düğünü şu zaman yapıcam deyin ama aslında başka bir tarihe planlayın, herkese sürpriz yapın. yemeğe davet edin sonra kvni ara aaa senin elinden yemek istiyorum deyin onun evine gidin ki eltin davet etse de gidemsinler. oğlun için kalp şeklinde sünnet şekeri aldım deyin ama aslında başkasını alın. yani hayatınızda neye müdahaleyi seviyorsa ona ters köşe yaptırın. zaten bütün aile anlamış ne olduğunu neden üzülüyorsun. keşke yazlığa gitseydin, hem de kalabalık ya da bir sürü etkinlikle sen neden çekiniyorsun anlamadım?
Bütün eltiler aynışuan için en iyi söyleyebileceğim şey bu... ben eltimle görüşmüyorum. bayramda eşimin amcasının yazlığına gidecektik duymuş olmalıki, yengesini arayıp yarın biz geliyoruz demiş, ben de onlarla görüşmediğim için gitmedim. planlı programlı oğlumun sünnetini yaptırmıştım geçtiğimiz ay, tatil dönüşünde bu haftada mevlüt yaptıracaktım. kayınvalidemlerle tatilden döndükten sonraki hafta olacak diye, söylemiştim herkese. ama benim eltim, kaynanamlarda, kendi ailesiside tatildeyken, kendi başlarına gidip hiç akıllarında yokken oğullarını sünnet ettirdiler, üstüne yetmiyormuş gibi benim yanımda kaynanamı arayıp bu hafta sonu düğününü yapacağını söyledi. herkese haber vermiş. oğlumun sünnet şekerlerine varana kadar herşeyi hazırdı. küçük çocuk üzerinden bile rekabet yapıyo allah onu kahretsin. dün kaynanamlarla birlikte tatilden döndük, kaynanamlarla bir binada yaşıyoruz, o başka bi yerde, bizden önce kaynanamlara gelip oğlunun doğum günü için hazırlık yapmış, dün akşam orda kutladılar. nedir bunun derdi anlamıyorum. nedir bu fesatlık... eşimin akrabalarıda kıskançlıktan yapıyo diyolar, durumu benden kat kat iyi, eşi çocukları var daha ne istiyo benden. gerçek yüzünü görmeden önce çocuğu olmuyor diye çok üzülüyordum çok dua ettim allah nasip etsin die, hamile kaldı, doğum yaptıktan sonra benim hamileliğim çıktı, millete benim çocuğum daha çok sevilecek dedi... geçtiğimiz ay kalbimde problem olduğunu öğrendim, kalp hapı kullanmam lazım yaşım daha genç olduğu için kullanmıyorum sıkıntıdan stresten uzak durmam gerekiyo, bunları bile bile yapacağını yapıyor. üzüntüden tansiyorum 16,5 a çıktı. kaynanama da söyledim neden benim yapacağımı söylemedin dedim, o zaten biliyordu sünnet olduğunuda ben senin yanındayken öğrendim niye böyle yapıyo anlamadım diyo. Allah yaptıklarını yanına bırakmasın inşallah. herkesin gönlüne göre versin.
4 sene olmus cocuklar kimbilir kac yasindaFesat insan ben olsam hiçbir şeyi iptal etmez yapardım keşke amcaya da gitseydiniz geri çekilmeyin bence
Konunun hiç tarihine bakmamışım canım :) artık çocukları okul için yarıştırıyordur eltiler :))4 sene olmus cocuklar kimbilir kac yasinda
Bosuna yorum yapip yorulma cicim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?