Allah eltimin belasını versin !!!

senin bu kadar taktığını duyup daha fazlasını yapmak için uğraşıyorrr

o öyle şeyler yaptığında gül geççç bence sinir olucağına dalga geç, o da daha beter çatlasınn

Masallah sizin de agzinizdan bal damliyor mubarek. Hadi sunnet olayini ayni aileden oldugunuz icin anlarim da (ayni anda neden yapilmiyor nedir bu dusmanlik yine anlamis degilim de) insanlar cocugunun dogum gununu planlamak icin sizden izin mi alacak? Boyle cocugu ailesi olan bi kadina herkesin huzurunda beddua edebildiginize gore sizde hic masum degilsiniz

planını uygula bence, sünneti yap keyfine bak..
umursamayarak ona en güzel şekilde cevap vermiş olursun.
şahsen ben olsam planımı uygulamakdan vazgeçmezdim.

Ah bu eltiler buyuklerimiz boşuna dememiş kuma kuma üstüne olurda elti olmaz diye.ne fesat ne bilmiş biri bu be keske sen önce davransaydın bu sana küpe olsun her zaman ondan daha akıllı ve atık ol bunlara pabuç bırakmaya gelmez canım bende de var bı tane düşman başına rabbime havale ediyorum kazdıkları kuyulara kendileri düşşünler inş.boşver sıkma canını umrunda bile olmasın mesafeni koy

off cok zor eltınız bayagı cahıl ve komplekslı sanırım. keske sız de gerı adım atmasaydınız, yapsaydınız yapacaklarınızı, mevlut vs. sonucta sız daha once tarıh koymussunuz, ama etraftan goren goruyordur, kımse trf sevılmıyordur buyuk ıhtımal

mümkün oldugunca o eltine yapacaklarını söyleme sakla en son o duysun gerekırse.sen sımdı desen ıkıncı cocugu düşünüyorum senden önce dogurmak içinde ugrasır :) olan olmus artık sende okullar acılmadan yaparsın eylül de nolcak ki sonucta biraz daha gec yapmıs oldun.hem daha iyi bile olabilir.o yapsn bitirsin sen onun yapmadıgı bişey yap keşke benımde aklıma gelseydi bende yapsaydım diyebilcegi bişey.ne bılım cocugu arabayla gezdırme dısında mesela sen atla gezdir.

canım sende eltinin sünnet düğünü hangi günse ondan bir kaç gün önce sen yapıver düğünü önce sen yapmışsın planı hazırlıklarında tam neden sen sonraya bırakıyorsunki? ben olsam böyle yapardım o da çatlasın...

kendini benim yerime koysan sadece bir kaç dakikalığına, eminim senin ağzından benimkine nazaran çok daha fazla bal damlar... aynı anda yapılamaz çünkü onunla görüşmüyorum yazmıştım okumamışsın sanırım!!! doğum gününü planlamak için izin almasına tabikiii gerek yok ama benim onlarla tatile gittiğimi bildiği halde birlikte döneceğimizde bellidir değil mi, gecenin saat 10undan sonra eve dönüyoruz o saatten sonra ne hikmetse doğum günü yapacağı tutmuşş, hemde kayınvalidemler evde yokken, benim evimin bi kat altında... evet çocuğu ailesi varken beddua edebiliyorum çünkü benimde ailem çocuğum üzerine yarım aklıyla oyun oynamaya çalışıyor ... sizde doğru düzgün okumadan eleştirebildiğinize göre yargılarınız konusunda en az benim kadar masum değilsiniz...

bence o kadının zaafiyetini avantaja çevirin neden üzülüyorsunuz ki? yıpratmayın kendinizi.

madem sizinle aşık atmaya meraklı. düğünü şu zaman yapıcam deyin ama aslında başka bir tarihe planlayın, herkese sürpriz yapın. yemeğe davet edin sonra kvni ara aaa senin elinden yemek istiyorum deyin onun evine gidin ki eltin davet etse de gidemsinler. oğlun için kalp şeklinde sünnet şekeri aldım deyin ama aslında başkasını alın. yani hayatınızda neye müdahaleyi seviyorsa ona ters köşe yaptırın. zaten bütün aile anlamış ne olduğunu neden üzülüyorsun. keşke yazlığa gitseydin, hem de kalabalık ya da bir sürü etkinlikle sen neden çekiniyorsun anlamadım?

canım çok teşekkür ederim, kayınvalidemlerin evi bizimkine göre daha büyük, 2 kez ağırlamaktansa onlarda yapacaktık mevlütünü öyle konusmuştuk. yemek konusunda haklısın ondan istemeliyim :) boşuboşuna gerginlik istemiyorum, onun içini biliyorum ben artık, o yüzden gereksiz münakaşa da yaşamak istemiyorum. eşim zaten yaptıklarına yeterince sinirlendi, ortam daha fazla gerilmesin. Allah içi dışı bir insanlarla karşılaştırsın inşallah... dua ediyorum umarım fesatlığı karşılıksız kalmaz.

Tamam haklısın ama sen yinede ALLAHA havale et beddua etme .ALLAH yaptığı fesatlığı yanına bırakmayacaktır.

Son düzenleme:
sen niye iptal ediyorsun ki..

sakın iptal etme önceden haber vermişsin hazırlıklar yapılmış kimse sana ertele de diyemez hakkı yok..

sn mevlütünü yap..

gelen gelir..

eltin için ertelersen kendine sinirsel anlamda en büyük kötülüğü yaparsın..

yap mevltünü senle alakalı bir durum yok.

eltiniz her konuda sizden hızlı çıkmış ,sizin yapacaklarınızı ötelemenize mi sebep olmuş ,bence siz bela okuyacak yer arıyorsunuz,eltinizde sizde istediğiniz zaman istediğinizi yaparsınız,siz eltinize sormayacağınız gibi oda size sormamış ,bu kadar bela okumanız sizi hiç masum göstermedi gözümde açıkçası.

eltinle zaten görüşmüyormuşsun..

ama senden dinlediğimize göre senle uğraşıyor.

planlarını öncden etrafa söyleme.yani hemen akabinde onun da benzer plan yapma durumu varsa eğer..

ama bu gibi durumlarda planlarından onun yüzünden vazgeçersen onun istediğini yapmış ve onu sevindirmiş olursun..

seni hiç takmıyorum ve planladığım gibi uyguluyorum..u yaparsan bir süre sonra onu hiçbir şekilde takmadığını görünce senle uğraşmaktan vazgeçer..

şu mevlütü erteleme ya lütfen

Bütün eltiler aynı

Fesat insan ben olsam hiçbir şeyi iptal etmez yapardım keşke amcaya da gitseydiniz geri çekilmeyin bence

Ay şu yillanmis konular da çok hoş ya Allah belasını verdi mi acaba cadı eltinin ? ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…