Allah rızası için akıl verin

canım öncelikle hemen en kötüyü düşünme şimdilik sessiz kal kimseye bişey deme bi gözlemle bakalım davranışlarını falan eşin ve kuzenının..kesin olarak bişey yokturda diyemem hayatta okadar kötü şeyler oluyorki..ama günahlarını alıyoruz belkide o yüzden eşine falan sakın belli etme gayet normal görün bu işin aslını öğrenene kadar

Sakin ol kesin birşey vardır demek çok güç

ama derinden takibe al haller hareketler tavırlar nasıl...

çaktırmadan izleyeceksin...

Olumlu düşün bir süre zaten kaygıların yüzünden temkinli olacaksın istesen de istemesen de.
Etrafa bakın olayları gözlemle objektif olmaya çalış.
Eşinle konuşacaksan da tatlı tatlı konuş.
Niye böyle birşey dedin kuzenime kırıldım de.
Biz karı kocayız aramızda gizli birşey kalmamalı de ben senden birşey gizlesem bana kızmaz mısın de.
Ama ses tonuna dikkat et ve sadece kırgın ol.
Hepsi bu.

haklısın en basta solemesı gerekenlerı sımdı soluyor en basta soleseydın ınsanlar sana sımdıye kadar kımbılır nasıl yardımcı olucaktı

Bence konu baştan belliydi. Yüklenenler boşuna yüklendi. Konu sahibinin hiç de paranoyak veya takıntılı bir hali yoktu ve tüm mesajlarını okudum, o eleştirilere rağmen nasıl da kibar... Tebrik ederim.

sevgiseliseliseli bence en kısa zamanda eşinle açııık açık konuşmalısın. Çünkü kuzenin hiç güvenilir bir tip değil. Kuzeninin lafıyla eşini yargılama. Şuan kuzenin sana zaten eşini kötülemiş durumda. Yani apaçık kötülemese de aranıza mesafeyi soktu. Bana iyi niyetli biri gibi gelmiyor. Zaten sana bir şey diyeceğim ama şuna söyleme diye başlayan cümlelerin altında hep bir şeyler vardır. Aklını daha fazla karıştırmasına izin vermeden eşinle açık açık konuşup, cümlenin sonunu 'bana bir daha yalan söyleme' gibi sert tavırla bitirirseniz, yapmanız gerekeni yapmış olursunuz. Sonrasında yapmanız gereken eşinizin akıllanıp akıllanmadığını gözlemlemek...

kardeş gibi gördüğünüz kuzeninizi eşiniz bırakıyor diye kızıyorsunuz.abartıyorsunuz çok saçma.

Son düzenleme:
hatta eşim demiş kuzenime, işte bazen bıçak vs. lazım oluyo iş yeri yakın eve, gelip alsam olur ama yanlış anlaşılır diye çekiniyorum demiş

Ya işte senin kocan niye bu kadar korkmuş?
Sen kocana ne dedin daha önce?
yani kıza içini dökmüş resmen ?
Hem de karşısında karısının ondan sakındığı kız mantık hatası var resmen
Kuzenin söyledikleri doğruysa eşin dangul dungul konuşuyor ya
Ne bu böyle illa bu kızla yakın olmak zorunda mı ya,mecbur mu buna ?
Kız seni dolduruyor ya çok fena dolduruyor

konuyu baştan beri okuyorum ama konu sahibini gereksiz yere huylandırdığınızı düşünüyorum hatta huylandırmayı da geçtiniz resmen tansiyonunu düşürecek kadar neredeyse aralarında bişey mutlaka vardıra kadar getirdiniz neyse bence gereksiz dert etmeyin buralarda bol bol bu tarz şeyler okudukça herkes genelleniyo eşinizi siz tanıyor ve biliyorsunuz hem kadın dediğin hisseder bence sizinki sadece hafif bir kıskançlık ...

ama ilk başta sen haksızsın dedik

konu sahibi peşin peşin söylemiyor ki?

Ayy iyi ki yazdın ne güzel.
Hepimiz aydınlandık kaç saattir yazışıyoruz neredeydin o zaman ?
Emek harcadık vaktimizi harcadık kendi çapımızda yardımcı olmaya çalıştık bilseydik sana danışırdık konuyu da kapattırdık senin fikrini aldıktan sonra.
Onu bunu eleştirmek,yazılanları okumak kolay.
Fikir üretmek kafayı çalıştırmak zor,herkes gerizekalı bir tek siz akıllısınız ne güzel.
Artık bütün foruma sadece siz cevap yazarsınız nasılsa hepimizden çok daha iyi biliyorsunuz.
Oku oku gel ahkam kes...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…