Allah rızası için akıl verin

şuan aklımdan herşey geçiyor, yarın ne yapsam da intikamımı alsam diye akıllanması gerek
akıllanmasını bırakın bi iş var mı bunda olsa kuzen neden anlatsın dimi

Son düzenleme:
Eşinin sürekli yanlış anlaşılmaktan yana bir korkusu var, ilginç!
Aklında farklı düşünceler olmayan biri bunu sürekli dile getirmez bence.
*Arabayla bıraktığımı söyleme yanlış anlşılır.
*Size bıçak almaya gelicem ama yanlış anlaşılır. Bıçak kıtlığı varmış gibi.
Bu cümle direk yanlış anlaşılıyor zaten.

Bıçak olayını sana eşin mi anlattı bu arada?

Son düzenleme:
derdim burda tartışma çıkarmak değil evet baştan beri okuyorum ama her okuduğuma yorum yazmak zorunda değilim ancak konu sahibi tansiyonu düşünce yazma ihtiyacı duydum çünkü bana göre basit bir mesele fazlaca büyütüldü kocasına ve kendisine güveniyorsa bence bu derece kurcalamaya gerek yok bu ne anlamıyorum kocam a dedi ne yapmalıyım b dedi ne yapmalıyım off evlilik bu kadar da pamuk ipliğine bağlıysa vayy halimize ...

dün eşim araba temizledi o bulmuş, işçilerden birinin sanmış, cebine atmış içini aömamış,

açsa kuzenin olduğunu anlar saklardı
arka koltukta buldum dedi eşim
sonra açtım kuzenin öğrencileriyle gezide çektiği fotolar
özel bişey yok

zaten çocuk meselesini içimde yaşıyorum inanın 45 kiloya düştüm üzülmekten dün gece de tansiyonum düştü oruç tutamadım bugün
üstüne bu olunca hepten kaybetim kendimi

Son düzenleme:
hatta kuzenime ilk tel açtığımda senin flashın kayboldumu dedim
hep kayboluyor zaten dedi
tarif etti evet o dedi zaten fotolar bvar dedim arabada bulmuş eşim dedim
önce allah allah dedi
sonra ya sana bişey dicem ama eşine söyleme dedi ve anlattı

Sevgiseli şu an hiçbirşey belli değil.
Benim bile kafam çok karıştı bir lafınla kuzeni suçluyorum diğer lafınla eşini.
Ama emin olduğum şu ki aralarında birşey olsa ağızları ortak olurdu.
Sanırım tam olarak öyle değil,kuzenini bilmeden hedef göstermiş olabilirsin.
Eşin de belki salakça bir şekilde mevzunun üstüne gidiyor olabilir.
Kuzenin de galiba hani diğer evli hanımlarda onu kıskanıyormuş ya böyle bulunmaz hint kumaşı falan sanıyor.
Onun amacı kıskanılmak yani onu eşinden kıskanırsan onu mutlu ediyorsun böyle hastalıklı tiplerde var.
Eşin madem sana düşkün aranızda bir sorun yok genel olarak yepyeni bir sorun yaratma,sadece gözlemci ol ve uyarını da yap.
Uyu artık saat kaç oldu.
İnsan bir konunun üstüne uyuyunca sabaha bambaşka kalkıyor
.

aklımdan bırsey gecıyor ama kesın tepkı alıcam,esının tlfn kayıtlarına baksan kuzenınle konusmuslarmı dıye en azından ıcın rahatlar

aklımdan bırsey gecıyor ama kesın tepkı alıcam,esının tlfn kayıtlarına baksan kuzenınle konusmuslarmı dıye en azından ıcın rahatlar

yok canım konuşmuyorlar, eşim arama kayıtlarını silmez silse bile hafızada kalıyor yani baktım numarası tok kuzenimin
hatta geçenlerde kuzen bizdeydi eşim beni aramış ulaşamamaış,
annemi aramış, anne x i biarasana sevgi telefonu açmıyor demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…