Allah rızası için akıl verin

neden dolambaçlı işler yapıyorsunuz ki şahsen bana yapılsa çok kızarım direk konuşmak varken bu arada bence size gece rehaveti düşmüş sabah güzel bir güne uyanın boşa dert ettiğinizi anlayacaksınız gibi geliyo bana

konuyu okuyanlar belki üstüme atlıycaklar ama flashın arka koltukta bulunması bana pek mantıklı gelmedi

Kız arka koltuğa oturmuştu yanlış anlaşılmasın diye ondan. O da çok saçma zaten .İki tarafta birbirinin yanlış anlaşılmasından korkuyor. Birbirlerinin belkide akıllarında olmayanı aklına getiriyorlar. İki taraftan birinde var bir şey bence-

ufurukten prensen arkadasıma katılıyorum aralarında ılıskı olsa agızlarıda bırlık olurdu,bakın efendım bırımızın aklına gelmeyen dıgerımızın gelıyor
yanı ınsanın aklı karısabılr bazen burda hepımız bırbırımıze ısık tutuyoruz bazen az once bır arkadas demıs ya evlılık bukadar pamuk ıblıgıne mı baglı dıye
dısardan davulun senı hos gelır ama yakından sarsıntı yaratır...
canım hadı gıt uyu bence hıcbısey dusunme yarında fevrı hareketler yapma sakın
kuzen bos bos sallıyo olabılır sayet esınde gozu varsa senı kıskandıgından senı kıskandırtmak ıstıyodur fesadından

canım gece pıskolojısı cok farklıdır ınsan gece kahrettıgı agladıgı seye sabah uyanınca ben gece manyadımmı dıyıp kendıne kızabılır

Son düzenleme:
sevgiseli nerde olumsuz yazı var hep onları görüyorsun ben anlamadım ki derdin illa kocanla kuzen arasında bişey olduğunu duymak mı?? kaç saattir fazlaca büyütüyorsun kendine ve kocana güven biraz evliliğinde sorun yoksa heyecan bitmediyse saygı sevgi yüklüyse hala daha neden kurcalıyorsun ve hala diyorum evlilik böyle pamuk ipliğine bağlı değildir zaten öyleyse o evlilik evlilik değildir çiftler birbirinin bekçisi mi olmak zorunda gece gece sağlıklı düşünemiyorsun çünkü duyguların feci ağır basıyo hadi git yat uyu iyi geceler :))

Gercekten cok zor bı durumdasınız ...
Eşin denen adam ne diye kuzenini evine birakirki???

Kusura bakma ama kötü niyetli ki senden gizli is yapıyo.bnce dikkat et kuzeninde olsa cokta sevsen dikkatli ol erkeklere belli olmaz

konuyu baştan beri okudum . benim fikrim şu.

siz kuzenin rahat biri olduğunu eşinize söylemişsiniz ve ondan kıskandığınızı eşinize belli etmişsiniz.

(bunu eşinize söyleyerek eşinizin bilinçaltına verdiğiniz mesaj şu: kuzen güzel kızdır ve ben onu senden kıskanıyorum. kuzen de belki sana karşı boş değildir.)

bu alt mesajı alan eşinizin de duyguları okşanmış olacak ki belki de "bilinçsiz" bi şekilde kuzene yoklama çekiyor hani acaba varmıdır öyle bişey gibisinden. (kasıtsızca)

sizin kuzen zaten anlattıklarınıza bakılırsa kaba tabirle bildiğiniz yollu. böyle tipler vardır. bütün erkekler benden hoşlansın bütün kadınlar beni kıskansın ister ve alttan alttan bunu gerçekleştiricek hareketler yaparlar , kadın kısmına çaktırmadan süzerler erkekleri, satır aralarına gönül alıcı hoş sözler söylerler filan ama konuştursan , sorsan safi melaike mübarek! :119: kuzen de böyle bir tip.

eşiniz yolda görünce biraz da bilinçaltının verdiği merakla ( hani teketek kalınca acaba belli eder mi , sevgiseli kıskanmakta haklı mı ne ?? gibisinden ) seni gideceğin yere bırakayım diyor. belki boşboğazlılığından belki de sizden korkusuna aman sevgiseline bişey deme diyor.

sizin şeytan kuzen arkaya oturuyor. iyice keyfi yerinde. ( vay be demek kıskanmış beni eşinden . ne büyük ego yarabbi. ben çok güzelim süperim filan diye düşünüyo)
ama tabi bunu kimse bilmezse ne önemi kaldı şimdi onun şaşılası güzelliğinin ! flashbellek çantadan uçup da düşecek değil ya. ne alaka. bırakıvermiştir arka koltuğa.
sevgiseli bulursa iyice kıskanır, eşi bulursa resimlerime bakar, iyice aklına düşerim. iki durumda da karlı.

sonra olaylar gelişir...

ben eşinin kötü niyetli olduğuna inanmıyorum. sadece adamakıllı korkutulmaya ihtiyacı var ! tabi bunu cıngar çıkartarak değil kelimelerin arasına sıkıştıracağın alt mesajlarla vermelisin yine !kendine güvenerek.

senin kabahatine gelince arkadaşlar söylemiş zaten. asla erkeklere hedef göstermemelisin. bu karşı tarafa "güven eksikliğim var ve sana gösterdiğim hedefi kıskanıyorum , onu kendimden daha yüksekte görüyorum mesajı verir.

lütfen öyle ayılıp bayılmayın. bu işin üstesinden çok rahat gelirsiniz siz. sakin ve cool olun . kendinize güvenin.

aman ne yazdım sabah sabah :)))

Valla ALLAH rızası dıye baslık okuyunca bende cok korktum acaba nedır bu kadar yurekten rıza ısteyen kadınımızın sorunu dıye baktım 2 sayfa anca okudum sacma bır konu geldı ortada ne var kocasını kıskanan kadın bunuda kardesı gıbı gordugu kuzenınden...!!!bu ıkılemı anlamadım hem kardes dıyorsun hem soylemedı dıye kızıyorsun hemde soyleseydı kızardım dıyorsun kardesım sen ne yapmaya calısıyorsun daha kendın ne ıstedıgını bılmıyorsun tutmus allah rızası ıcın dıyorsun gıt ısıne yaa burdakı kadınlarımıznda degerlı zamanlarını alma lutfen kocan cok haklı senden bısılerın saklaması dengesız karısı varken ne yapsın adam..!!!allah akıl fıkır versın su mubarek gecenın sabahı hakkında hayırlısı olsun....

merhaa kızlar, gözüme bir damla uyku girmedi.

size olanları anlatayım, bikaç saat evvel burdan ayrıldıktan sonra kendimi yerde buldum zatenn hastaydım da
bayılmışım eşimin tokatlamarına uyandım, adam evi birbirine katmış eli ayağına dolanmış
su falan dökmüş.
kendime gelince içimde ne varsa kustum.

baştan alayım dün gece sinirle ne yazdığımı da hatırlamıyorum, eşim bana çok bağlıdır,
üç senelik evliyiz, çok anlayışlı düşünceli,dizinin dibinden ayırmayan, telefonu ortalık yerde olan biridir.
babam olmadığı için annemin benden başka kimsesi yok
evlendiğimde tek korkum eşimin annemi dışlamasıydı ama o allah bin kere razı olsun annemin bir dediğini iki etmedi
maddi anlamda bana kızar hatta bak annem benden utanır para isteyemez sen ne kadar ihtiyacı varsa ver buzdolabını kontrol et falan
kömür alınır sırtında taşır o derece düşkün sahip çıktı yani
kuzenim ise hayatımzın yüzde birlik kısmında var
tayini çıkması için acele nikah yaptı ama anlaşamadılar düğün olmadan ayrıldı
burda takıldığımı biliyor ondan açık yazamadım,
çok rahat giyimiyle hareketleriyle
ama gelin görünki öyle kendini yem etmez diktir dobradır ama işte çok rahat
tek ben değil çoğu aile büyüğümüz giyimine hareketlerine kızar
ben de bu yüzden rahatsızdım tabi eşime olan hayranlığı da var
abi gibi gördüğünü düşünüyorum ya da düşünüyordum
olaya gelince dün gece eşimin cebince flash buldum taktım baktım kuzenle öğrencilerinin gezi resimleri var
bikaç döküman var tipik öğretmen flashı ben de öğretmenin ordan biliyorum
eşim uyuyordu sordum, uyku semesi ne bileyim binmiştir dedi ya da düşürmüştür dedi
neyse benimki uykuluyken pek hatılamaaz
kuzeni aradım flashın kayboldumu dedim önce hiç şaşırmadı nasıl işte çizgili mi falan dedi
annesini bikaç gün evvel evine bırakmıştık, annemle ortak çanta kullanıyoruz belki o düşürmüştür dedi
sonra kapatmak zorunda kaldım ve tekrar aradım
ya eşin uyuyormu dedi evet dedim
bişey söyleyeceğim ama eşine söyleme dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…