- Konu Sahibi maviboncuk2013
-
Valla ALLAH rızası dıye baslık okuyunca bende cok korktum acaba nedır bu kadar yurekten rıza ısteyen kadınımızın sorunu dıye baktım 2 sayfa anca okudum sacma bır konu geldı ortada ne var kocasını kıskanan kadın bunuda kardesı gıbı gordugu kuzenınden...!!!bu ıkılemı anlamadım hem kardes dıyorsun hem soylemedı dıye kızıyorsun hemde soyleseydı kızardım dıyorsun kardesım sen ne yapmaya calısıyorsun daha kendın ne ıstedıgını bılmıyorsun tutmus allah rızası ıcın dıyorsun gıt ısıne yaa burdakı kadınlarımıznda degerlı zamanlarını alma lutfen kocan cok haklı senden bısılerın saklaması dengesız karısı varken ne yapsın adam..!!!allah akıl fıkır versın su mubarek gecenın sabahı hakkında hayırlısı olsun....
canım benim ya. Eşinin söylemediği bişeyi uydurup da sana söylüyorsa ( heleki canını yakacak bi cümle) senin kuzen cidden çok fena biri.
olayı nasıl çarpıtmış.
tek bir cümle olayı ne kadar farklılaştırıyor.
iyi ki eşinle konuştun. belki ona anlatmasan içinde büyütücektin bu meseleyi ve kuzeninin gerçek yüzünü göremiycektin. iyi olmuş böyle olması.
mesafeni koru onunla. böyleleri insanın dertsiz başına dert açar.
kızlar eşimle hiçbir sıkıntımız yok, demin duyduğum olay dışında soktayım yani..
eşim yolda giderken kuzenimi (kız)görmüş, evlerine yakın yerde o da işine gidiyormuş
bırakayım seni demiş, sonra eşim kuzenime bunu sakın x e (bana) söyleme demiş.
o da neden demiş, ya şimdi kızar belki demiş
bundan nasıl mı haberim oldu? eşimin cebinde flash bellek buldum, bi taktım kuzenimin öğrencileriyle resimleri
bu ne dedim eşime, dün arabayı temizledim arabada buldum açmadım bilmiyorum işçilerden birinindir dedi,
sonra dedim bu kuzenimin sende ne işi var
o da dedi annesigil biniyo arabaya çantaları ortak gerçekten falan öyle zırvaladı
kuzenime sordum o da bana eşimin onu arabayla eve bıraktığını anlattı
hatta neden eşin böyle söyledi dedi benden mi kıskanıyorsun dedi ki kuzenimle kardeş gibiyiz
eşim uyıyoır ve neden böyle söylediğini anlamadım eşimin ne yapacağım uyandırıp boğasım var
ne varki bunda altı üstü evine bırakmış anlatsa kızardım belki doğru kızardım..
ne yapayım kızlar akıl verin
hayatta en sevmediğim şey bir edşin diğerinden sakladığı bir konuyu,olayı vs.3. kişiye "eşim bilmesin yoksa.... " diye anlatması. hem de senn kuzenine, hoş olmamaış eşinn tavrı. empati yaptım da...çoook kızardım eşişme benden sakladığı için ve bir daha bana söylememezlik yapmamasını, asla kızmayacağımı anlatırdım...
Allahın neden razı olacağını sen bilemezsin, bazı anlar vardır o an söylenecek tek kelima o rızayı kazanmaya yeter.. konuyu okumadan iki sayfa okuyarak böyle yorum yapamazsın ne yaşadığımı burda sabaha kadar benimle yazışanlar bilir.
dengesiz karısı varken mi...siz kimsiniz de bu yorumu yapacak cüretiniz var,
onlar enayi de sen mi akıllısın
allah seni ıslah etsin ne diyeyim
Eeee sonuc ne şimdi?kocan haklı cıktı senın numaradan bayılman adamın dılın cozmus yanı benım soyledıgım bunca oyuna gerek yok kardesım kocan ıyı bırı kıymetını bıl bosunada kafanda senaryolar yazıp mılletı oyalama ortada mesele yokmus bu kadar basıt...haa bu arada senı desteklemeylere hıtabın cok ılgınc aynı fıkırde olmak zorunda degılız konu acıyorsan her yoruma acık olman lazım agresıflıkle bır sonuc alamazsın canım.ne dememı beklerdın senın tarafında olmam ıcın sen haklısın canım kocanı gıt boğ anca hırsını alırsın ahahahahahhhaa komıksın neysee burası zaten oyun parkı oyalan dur...
Allahın neden razı olacağını sen bilemezsin, bazı anlar vardır o an söylenecek tek kelima o rızayı kazanmaya yeter.. konuyu okumadan iki sayfa okuyarak böyle yorum yapamazsın ne yaşadığımı burda sabaha kadar benimle yazışanlar bilir.
dengesiz karısı varken mi...siz kimsiniz de bu yorumu yapacak cüretiniz var,
onlar enayi de sen mi akıllısın
allah seni ıslah etsin ne diyeyim
ya canım. o kuzenden uzak dur, ben lisedeyken anlamıştım kuzenden uzak durulması gerektiğini:) eşin de neden almış ki onu!!! çok iyiniyetli demek ki!!! ona bu kadar iyi niyetli olmamasını tembihle
bilemiyorum kim doğru kim yanlış
hatta eşim demiş kuzenime, işte bazen bıçak vs. lazım oluyo iş yeri yakın eve, gelip alsam olur ama yanlış anlaşılır diye çekiniyorum demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?