Allah rızası için akıl verin

Yarabbim şu mübarek günde az kıskançlıkta nasip et nolur. (Tövbe tövbe birde duam kabul olurmuş)

Çeşitli kereler hep anlatırım can kardeşim, dostum, herşeyim var. Eşimin onu çokkk sevmesini istiyorum. Epey oldu bir yerdeydik , onun eşi yoktu. Eşimde de, bende de araba vardı, eşime rica ettim kardeşimi bırakması için, niye mi ? Biraz birlikte zaman geçirsinler eşim onu, o eşimi daha çok sevsin diye.

Benim adama sorarım seviyor musun diye arkadaşımı diye "Allah sahibine bağışlasın" der ama ilave eder niye sevmeyeyim ki sen onu çok seviyorsun. Hayatımdaki en önemli iki insan, ikiside sevgilim onların birbirini sevmesi beni mutlu eder, ayaklarımı yerden keser.

Bunlar konuya yorum mu, bence yorum çünkü erkeklerimizde, kadın arkadaşlarımızda potansiyel yatağa atılacak tipler değildir. Onlar bizim canımızca eminim ki buna layık oldukları içindir. Gerekesiz kuşku, gereksiz bıdı bıdı herşeye zarar verdiği gibi evliliğide zarar verir, tad tuz bırakmaz.

Ancak şunu da yazmadan geçemeyeceğim. Burada gene koca sütten çıkma ak kaşık :)) Benim koca yapmaz, hemcins ise rahattır yapar mantığı hakim. Yoksa niçin rahatsız olunsun ???

Allah razı olsun canım, pardon böyle saçma bir konu için Allah razı olsun dememeliydim!!

valla konuma değer verip okuyan yorum yapan olumlu olumsuz herkese cevap verdim, olumlu yapanlara teşekkür ettim olumsuz yapanların tarafından bakmaya çalıştım hak verdiğim oldu vermediğim de.. fakat kimseye kötü birşey söylemedim bir arkadaş hariç..bana dengesiz dediği için cevabı verdim. neyse o da önemli değil..onu da anlıyorum ben.
eşimi aklasam burda konu açmazdım..
neyse selametle kalın
eşimin huyunu suyunu soruyorlar yorum yapabilmek için haliyle tabi
sen cevap yazıyor eşini anlatıyorsun başka bi üye de eşimi akladığımı düşünüyor
ama pes yani ben hepinize yetişemem

Öncelikle gecmis olsun. Dikkat et kendine her seyin basi saglık. Cok da kafana takma artık. Belli ki eşinin kotu niyeti yok. İki taraftan biri yalan soyluyir ama. Ortalığı karıştıran kuzenin bence. Belki de esın 'bıçak almaya size gelmek istiyorum yanlış anlaşılmasından korkuyorum' falan bile dememistir. O da kuzenin uydurmasidir. Belli ki iyi niyetli değil.

Tum sayfalari okuyamadim ama
sevgiseli sen daha once de bir konunda esinin surekli telefonunu kontrol ettigini
mesajlar yakaladigini

esinin sana ' bana guvenmeyi ogreneceksin' dedigini hatirliyorum

burda esime guveniyorum demissin de esin bile buna inanmiyor ki!

cunku esine guvenmiyorsun
guvenme de..

cebinde flash buldum diyorsun demek ki esin uyuduktan sonra cepler kontrol ediliyor

ben esimin pantolonlarinin ceplerini vs sadece camasir makinasina atarken kontrol ederim
sebebi de bellidir

Son düzenleme:
kuzenim kendi dedi hatta olabilir bana tuhaf gelmiyor
birçok evli arkadaşım beni kocasından kıskanır dedi
o derece rahat

Senin kuzenin egosunu tatmin ediyo bence bu şekilde konuşarak. Sakın belli etme hiç bişey. Bu arada ben de çok kıskancımdır. Ablam da bu konuda bişey anlatmıştı bana;(Eşimi gerçekten çok severim ve bazen hiç olmadık insanlardan da çok kıskanırım.) Sen hep evinin güneşli yerini gösterme çevreye, kış yüzünü de göster ki sinekler evine doluşmasın. yani çok fazla iyiliğini gösterme eşinin. Senin konuna benzer bişey bende yaşamıştım. Çok şükür hiç bişey söylemeden atllatım o durumu.

canım kmonuay gelecekmisin bilmiyorum da sana en başında da söyledik sakin ol diye.. ya masumsa diye?
şimdi bana kalırsa yüzleştir ikisini kuzenine de sağlam çıkısır hayatından silip atarsın bu sebeple de..
acıdım ya dama valla.

ben eşimin ceplerini karıştırmadım, bayram önü temizlik yapıyordum çamaşır makinasını çalıştıracaktım, ceplerine bakmadığım için daha önce
başka bir flashı yıkamıştım, o günden beri de bakıyorum atmadan önce

anlamadım canım, kmonuay ne? eşim yemin billah etti demedim öyle bişey diye hatta dedi
ne yapmaya çalışıyor arayacağım ağzıma geleni söyleyeceğim o olacak diyor
sen gözünü aç aynı evde üç yıldır yaşıyoruz benim nasıl dikkatli olduğumu bilmiyor musun dedi.
kuzen de tabi demedim der diyor
hatta eşim dedi valla günahını almak da istemiyorum ama artık kötü düşünmeye baaşlayacağım amacı ne falan diyo

Son düzenleme:
Sevgiseli yaptığım yorumumun arkasında olduğunu söyleyerek boşuna üzülüyorsun diyorum. Tüm sayfaları okudum seninki anlattıklarına göre kuruntu gibi duruyor. Eminim sende böyle olmasını istersin.

Bu klasik insan tepkisidir. Sen bir şekilde insanlara kıskançlıını vs hissettirdiysen, insanlarda bu kıskançlığı gereksiz buldularsa ona göre gardlarını almışlardır.

Eşim beni kısıtlasa ve ben bunu saçma bulsam yapacağımı yapar ona anlatmam.

İlk mesajını oku eşim kuzenimi bıraktığını söylese kızardım demişsin, eee o insanlarda bunun kızılacak birşey olmadığını düşündükleri için gayet masum bir davranışı saklıyorlar. Emin ol ki böyle bir hassasiyet göstermesen gerek eşin, gerek kuzenin sana anlatırdı.

Hem o kadar korkutmuşsun ki kız arka koltuğa oturuyor. Ne var yani arkada oturunca birşey mi değişiyor ama işte korku belası.

Kızılmayacak şeylere kızar, gerilmeyecek şeylerle insanları gerersek (hepimiz) en masum şeyler bile bizlerden saklanır.

Hem kız eşim gibi çocuğum olsun diyor masumiyet buradan belli. Eşine ailesine hürmetli , kayınvalideye sahip çıkan vs vs. Eşin gibi kocam olsun demiyor ki.

Lütfen şu kıskançlık belasından kurtar kendini, sanmıyorum ki ne eşin ne kız bu kadar şerefsiz değildir.

İkiside yapacak olsa başka başka insanlarla yaparlardı.

Gönlünü ferah tut, bak kiloda vermişsin yazık etme kendine.

Son düzenleme:

inan o kadar güzel yazmışsınki, ama dün gece olay yeniydi gergindim şimdi daha relaksım

inan o kadar güzel yazmışsınki, ama dün gece olay yeniydi gergindim şimdi daha relaksım

yok yok güzel yazmamışım, o kadar üzüldüm ki sana, iş arasında hızlı hızlı yazayım derken bir sürü imla hatası yapmışım :)

oh şöyle rahat ol, hiç açma konuyu (bence) bak kuzeninde zaten gidecekmiş. eşinde zaten senin güvenini suistimal etmeyen bir tip. Ama bu rahatlık hayatının her alanına yansısın, inan böyle üzülerek veya kontrol mekanizması olarak hiçbir şeyi engelleyemeyiz.

Allah hep helal süt emmişlerle karşılaştırsın cümlemizi.

eşim bıçak meselesi güldü
allah aşkına senin mantığın alıyor mu ben koca şehirde bulamayacağım da onalara gidip bıçak mı isteyeceğim

burdan anlasana dedi
artık iyi şeyler düşünmeyeceğim dedi neden söylemediğim bişey için söyledi diyor

kız da ısrarla eve çağırıyor gel de yüz yüze konuşalım diye

kız benim eşime diyor, eşin gibi çocuğum olsun
eşimi kastediyor yani

Anladım onu diyorum zaten, "eşim gibi eşim olsun" deseydi hoş olmazdı. Eşin gibi çocuğum olsun diyor bu çok güzel birşey bence.

eee tamam işte içinde varsa birşey gidin 3 nüz konuşun. Eğer ki bitsin kapansın bu konu diyorsan, eşim bana anlattı konuşuacak birşey yok dersin.

Son düzenleme:

düştüğüm duruma baksanıza.. ortada bişey yokkken nasıl da sorun oldu, eşimin unutması, kuzenin saklaması

başıma geleceği biliyordum ben de burda yazmayayım şimdi

size bişey daha itiraf edeyim, annem beni aylar önce uyardı bu kızı uzak tut eşinden diye
sebebini sorduğumda hislerime güven çok soru sorma ama çok fazla takılma dedi

Bence durum tam olarak bu. Ortada sandığınız gibi bir durumun olmadığı görünüyor.

Kuzeniniz huyunuzu bildiği için kasti davranıyor.
Daha ilk mesajınızı okuduğumda kuzeninizin kurduğu cümlelerle onun bile bile üstünüze geldiğini düşündüm.
Böyle cümleleri kuran herkes biraz eksiktir ve dikkat edilmesi gerekiliyor.

Eşinizinde merak dürtüleri uyanmış biraz saçmalıyor.
Sizin de onu fevri olmadan dürtmeniz gerekiyor. :)
....

Bu arada sakın eşine söyleme ben arada kalırım demek ne Allah aşkına '' sen kim oluyorsun ki arada kalıyorsun.
Madem böyle düşünüyorsun niye söylüyorsun bana madem bana söyledin neden sır gibi söylüyorsun.
Koyacaksan tepkini ilk başta koysaydın, eşi ilk o cümleyi söylerken.
Gerçek kardeş, o anda hal ederdi meseleyi.
Sonra kurnazlık yapması ne yapmak istediğini koyuyor ortaya.

Bence durum tam olarak bu. Ortada sandığınız gibi bir durumun olmadığı görünüyor.

Daha ilk mesajınızı okuduğumda kuzeninizin kurduğu cümlelerle onun bile bile üstünüze geldiğini düşündüm.

....

Bu arada sakın eşine söyleme ben arada kalırım demek ne Allah aşkına '' sen kim oluyorsun ki arada kalıyorsun.
Madem böyle düşünüyorsun niye söylüyorsun bana madem bana söyledin neden sır gibi söylüyorsun.

....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…