- Konu Sahibi maviboncuk2013
-
ya kızlar allah peygamber aşkına konu sahiplerine biraz daha kibar olun.
size göre saçma gereksiz basit olabilir.
o zaman ilk sayfadan sonra okuma kardeşim.sanane
insan yapısı farklıdır.sen onu takarsın ben bunu.
haaa konu gerçekten üzülmek için gereksizse,bunu konu sahibine kibarca iletirsin açıklarsın,ister anlar ister anlamaz.
kuzenim kendi dedi hatta olabilir bana tuhaf gelmiyor
birçok evli arkadaşım beni kocasından kıskanır dedi
o derece rahat
canım kmonuay gelecekmisin bilmiyorum da sana en başında da söyledik sakin ol diye.. ya masumsa diye?
şimdi bana kalırsa yüzleştir ikisini kuzenine de sağlam çıkısır hayatından silip atarsın bu sebeple de..
acıdım ya dama valla.
Sevgiseli yaptığım yorumumun arkadasında olduğunu söyleyerek boşuna üzülüyorsun diyorum. Tüm sayfaları okudum seninki anlattıklarına göre kuruntu gibi duruyor. Eminim sende böyle olmasını istersin.
Bu klasik insan tepkisidir. Sen bir şekilde insanlara kıskançlıını vs hissettirdiysen, insanlarda bu kıskançlığı gereksiz buldularsa ona göre gardlarını almışlardır.
Eşim beni kısıtlasa ve ben bunu saçma bulsam yapacağımı yapar ona anlatmam.
İlk mesajını oku eşim kuzenimi bıraktığını söylese kızardım demişsin, eee o insanlarda bunun kızılacak birşey olmadığını düşündükleri için gayet masum bir davranışı saklıyorlar. Emin ol ki böyle bir hassasiyet göstermesen gerek eşin, gerek kuzenin sana anlatırdı.
Hem o kadar korkutmuşsun ki kız arka koltuğa oturuyor. Ne var yani arkada oturunca birşey mi değişiyor ama işte korku belası.
Kızılmayacak şeylere kızar, gerilmeyecek şeylerle insanları gerersek (hepimiz) en masum şeyler bile bizlerden saklanır.
Hem kız eşim gibi çocuğum olsun diyor masumiyet buradan belli. eşine ailesine hürmetli , kayınvalideye sahip çıkan vs vs. Eşin gibi kocam olsun demiyor ki.
Lütfen şu kıskançlık belasından kurtar kendini, sanmıyorum ki ne eşim ne kız bu kadar şerefsiz değildir.
İkiside yapacak olsa başkabaşka insanlarla yaparlardı.
Gönlünü ferah tut, bak kiloda vermişsin yazık etme kendine.
inan o kadar güzel yazmışsınki, ama dün gece olay yeniydi gergindim şimdi daha relaksım
kız benim eşime diyor, eşin gibi çocuğum olsun
eşimi kastediyor yani
yok yok güzel yazmamışım, o kadar üzüldüm ki sana, iş arasında hızlı hızlı yazayım derken bir sürü imla hatası yapmışım :)
oh şöyle rahat ol, hiç açma konuyu (bence) bak kuzeninde zaten gidecekmiş. eşinde zaten senin güvenini suistimal etmeyen bir tip. Ama bu rahatlık hayatının her alanına yansısın, inan böyle üzülerek veya kontrol mekanizması olarak hiçbir şeyi engelleyemeyiz.
Allah hep helal süt emmişlerle karşılaştırsın cümlemizi.
Sevgiseli şu an hiçbirşey belli değil.
Benim bile kafam çok karıştı bir lafınla kuzeni suçluyorum diğer lafınla eşini.
Ama emin olduğum şu ki aralarında birşey olsa ağızları ortak olurdu.
Sanırım tam olarak öyle değil,kuzenini bilmeden hedef göstermiş olabilirsin.
Eşin de belki salakça bir şekilde mevzunun üstüne gidiyor olabilir.
Kuzenin de galiba hani diğer evli hanımlarda onu kıskanıyormuş ya böyle bulunmaz hint kumaşı falan sanıyor.
Onun amacı kıskanılmak yani onu eşinden kıskanırsan onu mutlu ediyorsun böyle hastalıklı tiplerde var.
Eşin madem sana düşkün aranızda bir sorun yok genel olarak yepyeni bir sorun yaratma,sadece gözlemci ol ve uyarını da yap.
Uyu artık saat kaç oldu.
İnsan bir konunun üstüne uyuyunca sabaha bambaşka kalkıyor.
Kuzenin de galiba hani diğer evli hanımlarda onu kıskanıyormuş ya böyle bulunmaz hint kumaşı falan sanıyor.
Onun amacı kıskanılmak yani onu eşinden kıskanırsan onu mutlu ediyorsun böyle hastalıklı tiplerde var.
Eşin madem sana düşkün aranızda bir sorun yok genel olarak yepyeni bir sorun yaratma,sadece gözlemci ol ve uyarını da yap.
Uyu artık saat kaç oldu.
Uyu artık saat kaç oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?