Allahım al canımı kurtulayım..

Acilen bir uzmandan profesyonel yardım almalısınız. Geç bile kalmışsınız. Sırf ilaç tedavisi yeterli gelmez, psikoterapi de almanız gerekir.

kendine tertemiz sayfa aç kalk bi abdest al secdeye dur Rabbim acılarımı hafiflet yaralarımı sar beni affet de .secdede ağla devamlı et tek huzur bulacağın yer orası bende zamanında nasıl unutcam dedim beni kandırdı dedim ama inan zaman ve dua herşeyin ilacı simdi evlendim ve şükür mutluyum Rabbim değerimi bilecek insan çıkardı.dua etmekten ve inanmaktan vazgeçme kardeşim ve lütfen bi başkası için Allahın verdiği canı gözden çıkarma hesap var ölüm kurtulus değil Rabbim bu nefesi verdiyse ümit ediyor senden..

böyle sana hakaret eden bırakıp giden iğrenç bir kişiyi sevmen mümkün değil..
sen sadece birinin seni sevebilme ihtimalini seviyordun..
geçmişte yaşadığın tüm acıları ve kırgınlıkları onunla kapatmak istedini ve o yüzden aşırı güvenip bağlandın..
senin aslında istediğin o karaktersiz adam değil..
sen koşulsuz sevgi, kabullenilme, şefkat ve ilgi istiyorsun..
olaya bir de böyle bak..
bunlar geçer, hiç kimse böyle acı çekmeye değmez...
önce kendine değer vermelisin..
nereye defolup giderse gitsin..
elbette ileride sevip sevileceksin... üzülme..
ileride niye bu kadar üzülmüşüm diye üzüleceksin ve şu andaki haline güleceksin..

Boyle sebepsiz ve sacma sapan gitmesi bittigini anlamanı zorlastirmis verdigin tepkiler tamamen normal ve insani, kendini anormal olarak görme.

Su anda senin cabanla yeniden baslamayacaginin farkindasin bir an once kendine gel ve ona yalvarmayı bırak telefonunda her yerden sil ve asla kontrol etme. Sen yapman gerekeni yaptın cabaladin olmadi bunu bil ve icini rahat tut. Onunla olan gecmisini de kapat ve bunu lafta yapma. Ona karsi hicbir umudun kalmasın belkilerle yasamaya devam edemezsin. Unutmaya baslayacaksın ama kendini umutlandirirsan hep aklinin bir kosesinde kalir. Sen de biliyorsun ki evlenseniz bile evlendigin adam sana bu kadar acıyı hic umrunda olmadan cektiren bir adam olacak. Bunu kendine layık gorme ve aliskanlik olduğunu kabul et, neden nicin diye sorgulama sadece bittigini tamamen kabullen ve kendine bir yol ciz ara ara aklina geldiginde unutamıyorum iste diye düşünme insansin ve zamaninda deger verip sevmissin tabi ki aklina gelecek, sen de onun aklina geleceksin. Cok sıradan bir tavsiye olacak ama kendine mutlaka sosyal bir ugras bul. Mezun olmuşsun kendini eve kapatma hem kpss çalış hem guzel bir sosyal cevre edin varsa onlara vakit ayır bir sure baskalariyla vakit gecir.

Kendine bunu yapma degmeyeceginin farkında oldugunu biliyorum sadece alışkanlık. Çok benzerini ben de yaşadım umarim çok mutlu olursun

Çok sevdiğim bir tabir vardır: “Get a life”

Size acilen bir hayat lazım. Son 4-5 yılınızı tek bir kişi üzerine kurmuşsunuz. O kişi sırtını dönünce de hayat bitmiş gibi düşünüyorsunuz. Biraz dünyanızı genişletin. Bu kadar sığ bakıyor olamazsınız. Terk edildiğimde ben kendimi yardım faaliyetlerine vermiştim. Çok iyi mükemmel bir insan olduğum için değil, “gerçek” dertleri görüp de kendimden utanmak için. Birkaç yıkık dökük ev ziyareti, birkaç öksüz yetim çocuk, evsiz barksız mülteciler, biraz gözyaşı derken bir baktım kendimi unutmuşum, tasam kalmamış. Kocaman dünyada nokta kadar ben ve nokta kadar dertlerim çok önemsiz gelmeye başladı. Hem de bir işe yaradığımı hissettim.
Neticede hayat ben ve benim aşk acımdan ibaret değildi. Sizinkinden de ibaret değil.

Madem kendiniz için yaşamak istemiyorsunuz, bir süre gerçekten yaşamaya takati kalmamış insanlar için yaşayın. Gidip derneklerin hesap numaralarına para yatırmayın. Sahaya inin. Gerçek gözyaşı neymiş görün. Geçecek.

Senin ki aşk değil, takıntı canım.
Şuan yapacağın en güzel şey; psikolojik tedavi alman ve yeni bir ilişki düşünmen.

Offff aşırı dramatikleştirmişsin yahu !! Vallahi okurken için sıkıldı.Adam yalancıymış işte.Kurtulduğuna sevineceğin yerde onun için ölmek öyle mi? Kafan güzelmiş , güle güle kullan.Yani aşk meşk için ölümü düşünebilen insanlara kadın olsun erkek olsun "Kak kız soğan doğra." demek istiyorum.

Üniversite son sınıftayken ben de böyle terk edilmiştim.2 yıllık ilişki ve ilk sevgilimdi.Bi' yandan KPSS çalışmam lazımdı.Zor günlerdi ama geçti.Sürekli ders çalışırdım zaten.Ağlamazdım , güzel günlerimizi düşünüp üzülürdüm bazen.Ha bu arada benim sevgilim de geri döndü 3 ay sonra ama istemedim tekrar onu.Sen hatayı gidip dönen adamı kabul ederek yapmışsın.Giden geri geldiğinde afedersin miktiri çekmen lazım. Sonra okul bitti , atandım , yalnız yaşadım , eşimle tanıştım 4 yıl onunla çıkıp evlendik.O beni terk edenin de inan yüzünü bile hatırlamıyorum desem yeridir.Hatta öyle birinin varlığını konuyu okuyunca hatırladım.Düşün işte nasıl unutuluyor her şey.Önüne bak.Otur sınavına çalış.

Kesinlikle bir uzuntuyu digeriyle kiyaslama yapma gibi bi tutumum yok ama 1 saat oncesinde yasadigim ve hala etkisinden cikamadigim bi ani seninle paylasmak istiyorum.
Kizim 2 3 aydir surekli nezle grip bronsiolit kisir dongusunde bugun yine hastanedeydik. Icten ice veryansinlar, Allah im yeter demeler oflamalar falan diz boyu. Neyse,koridorda cok kalabalik bi insan toplulugu gozuyasli bekleyen insanlar ve en cok bi tanesi gozume ilisti nefes alan ama ölü gibi bi kadin, caresizligi her seyiyle belli olan bi kadin. Az sonra cigliklar koptu hastaneden meger 7 aylik bir bebek havale gecirmiş ve yarim saat icinde ölmuş. Simdi 2 dk ligina empati kur, acini kiyasla o annenin yerine koy kendini o aciyi iliklerine kadar hissetmeye calis.
Ugruna ölmeyi denedigin basaramadigin, hayattan vazgecmeyi istedigin aci bence sukrettigin bi ana donusmeli.
Demem o ki; Allah baska dert keder vermesin arkadasim keyfe keder elin oglu seni bu kadar aciz duruma dusurmemeli bu raddeye getirmemeli.
Kalk bi silkelen hayatin sana sunduklariyla mutlu ol sukret.
Bu kotulugu daha fazla kendine yapma, yaptirtma.

Fazla dramatize etmesen mi artık !
Sen ölünce ne olacak ?
Adam gününü yine gün edecek.
Yiyecek, icecek , s....cak sen de öldüğünle kalacaksin

Haklısın.. Böyle anlatınca yeğenimi hatırladım.. Canımdan çok severim yeğenimi.o da ilk havalesinde öldü sandık o acıyı hissettim, daha iyi hissettim. Evet allah korusun çok büyük dertler var. İsyan etmek de yakışmıyor. Hep derim zaten kenfime Allah dert vermesin kızım diye..içten içe bilmeme rağmen daha büyük acıların olduğunu bunda boğulup kalfım işte. Gelicem ama kendime illaki gelicem

Ne güzel.. İnşallah seninki gibi olur benim hikayem.. Atanmış ve unutmuş... İnşallah

Evet sana hem haksızlık hem serefsizlik yapilmis Bu adam alçak aşağılık adamin teki..
Ama dünya böyle insanlarla dolu
Dunyada insan basina her sey geliyor Ama her şey.. Bak yukarda bi arkadas evlat acısından bahsetmis aman Allah düşmanıma bile vermesin
Ve aşk acısından kimse de ölmez Ölmesin de zaten Yoksa dunyada insan kalmaz degil mi?

Bir zamanlar benzer seyler hissediyordum simdi o hallerime gülüp geciyorum Inan bana, klasik olacak ama zamanla geçecek Sadece zaman

İçim şişti. Yazdıkların gerçekten normal değil tamamen saplantı. Bence sirkelen kendine gel.
Giden gitmiş ama sende kendini kaybetmişsin. Önce kendine değer ver

Ya şu Türk filmi romantizminden ne zaman geçecek bizim millet anlamıyorum. Kullanıldımlar, sevmiştimler, kirletildimler, ölüyorumlar havada uçuyor. insan terkedildi diye ölmez, hayattan vazgeçmez. Sevişti diye kirlenmez çünkü bez parçası değildir.
Hastasınız, tedavi olmanız lazım. Önce kendinize değer verin de öyle başkasından değer bekleyin. Bi de değer beklediğiniz kişinin dengeli olması durumu var tabi.
Zaman her şeyin ilacı, zamanla hepsi geçecek. İnsan öyle bir varlık ki her şeye direnç göstermeyi öğreniyor zamanla.

Bence psikolog ve psikiyatriden acilen randevu almalısın.Şu an çektiğin acı bana abartılı gelsede bunu yaşayan sensin ve bu çok büyük bir yük senin için, ayrıca bu adam sende varolan pek çok olumsuz duygunun nüksetmesine neden olmuş mantık çerçevesinden bakarsak bir süre üzülüp beş para etmezmiş denilecek biri aslında ama sen onu sağlıksız bir şekilde yüceltmişsin.En güzeli kendini uzmanlara bırakman olur diye düşünüyorum.

Evlat acisi diye bir şey var, o annelerin yanında bir ah demeye utanirsin.
Kendine gel

Adamın haklı olduğu tek bir nokta var o da tedavi olman gerektiği. Tedavi ol evet yaranı sar hayatına devam et. Bazen böyle olur, acır . Hayır çok acır. En çok da kendini salak gibi hissedersin hoşçakal diyemeyen bir adam! yüzünden. Ama geçer. İyi haber ölümden başka her şeye çare var kuzu o yüzden ölme emi

Simdi sen bu guzel hayati, bir erkek icin mi vazgecmeye calisiyosun.
Senin bu yasadiklarini ben ilkokulda yasiyordum. Buyudum ve bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…