Haklısın.. Böyle anlatınca yeğenimi hatırladım.. Canımdan çok severim yeğenimi.o da ilk havalesinde öldü sandık o acıyı hissettim, daha iyi hissettim. Evet allah korusun çok büyük dertler var. İsyan etmek de yakışmıyor. Hep derim zaten kenfime Allah dert vermesin kızım diye..içten içe bilmeme rağmen daha büyük acıların olduğunu bunda boğulup kalfım işte. Gelicem ama kendime illaki gelicemKesinlikle bir uzuntuyu digeriyle kiyaslama yapma gibi bi tutumum yok ama 1 saat oncesinde yasadigim ve hala etkisinden cikamadigim bi ani seninle paylasmak istiyorum.
Kizim 2 3 aydir surekli nezle grip bronsiolit kisir dongusunde bugun yine hastanedeydik. Icten ice veryansinlar, Allah im yeter demeler oflamalar falan diz boyu. Neyse,koridorda cok kalabalik bi insan toplulugu gozuyasli bekleyen insanlar ve en cok bi tanesi gozume ilisti nefes alan ama ölü gibi bi kadin, caresizligi her seyiyle belli olan bi kadin. Az sonra cigliklar koptu hastaneden meger 7 aylik bir bebek havale gecirmiş ve yarim saat icinde ölmuş. Simdi 2 dk ligina empati kur, acini kiyasla o annenin yerine koy kendini o aciyi iliklerine kadar hissetmeye calis.
Ugruna ölmeyi denedigin basaramadigin, hayattan vazgecmeyi istedigin aci bence sukrettigin bi ana donusmeli.
Demem o ki; Allah baska dert keder vermesin arkadasim keyfe keder elin oglu seni bu kadar aciz duruma dusurmemeli bu raddeye getirmemeli.
Kalk bi silkelen hayatin sana sunduklariyla mutlu ol sukret.
Bu kotulugu daha fazla kendine yapma, yaptirtma.
Ne güzel.. İnşallah seninki gibi olur benim hikayem.. Atanmış ve unutmuş... İnşallahOffff aşırı dramatikleştirmişsin yahu !! Vallahi okurken için sıkıldı.Adam yalancıymış işte.Kurtulduğuna sevineceğin yerde onun için ölmek öyle mi? Kafan güzelmiş , güle güle kullan.Yani aşk meşk için ölümü düşünebilen insanlara kadın olsun erkek olsun "Kak kız soğan doğra." demek istiyorum.
Üniversite son sınıftayken ben de böyle terk edilmiştim.2 yıllık ilişki ve ilk sevgilimdi.Bi' yandan KPSS çalışmam lazımdı.Zor günlerdi ama geçti.Sürekli ders çalışırdım zaten.Ağlamazdım , güzel günlerimizi düşünüp üzülürdüm bazen.Ha bu arada benim sevgilim de geri döndü 3 ay sonra ama istemedim tekrar onu.Sen hatayı gidip dönen adamı kabul ederek yapmışsın.Giden geri geldiğinde afedersin miktiri çekmen lazım. Sonra okul bitti , atandım , yalnız yaşadım , eşimle tanıştım 4 yıl onunla çıkıp evlendik.O beni terk edenin de inan yüzünü bile hatırlamıyorum desem yeridir.Hatta öyle birinin varlığını konuyu okuyunca hatırladım.Düşün işte nasıl unutuluyor her şey.Önüne bak.Otur sınavına çalış.
İnşallah canım.Dertlerine değil derslerine odaklan.Ne güzel.. İnşallah seninki gibi olur benim hikayem.. Atanmış ve unutmuş... İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?