Allahım al canımı kurtulayım..

Sonuna kadar okuyamadım.Bir insan bir insanı bu kadar sevmemeli.Adamı bunaltmışsın belli yazık değilmi sana saplantı gibi olmuş sende.Hayat çok güzel güzelim günlerini heba etme

Çok haklısınız gerçekten. Zamanında ergen ergen bende ağladım eşimle sevgiliyken ayrıldığımızda. Ama geçti gitti şimdiyse evladımızı kaybettik aşk acısıda neymiş evlat acısı yaktı bizi... konu sahibi K krgzzynp sen ölmek istiyorsun ki kurtulasın bende arada ölsem bari oğluma kavuşurum diyorum.

Reactions: csi
Kanser hastasıydım tedavi oldum her gün öldüm. Yendim hamile kaldım kucağıma alamadan bebeğimi kaybettim. 2 yıl sonra mucize eseri hamile kaldım şimdi kollarımda... Ama kanser hastaları hep korkuyla yaşar. Şimdi oğlumla yaşayacağım her gün için dua ediyorum Allahım uzun ömür ver ki onun hep yaninda olayım diyorum. Aşki küçümsemem kocamla 10 yıllık bir aşkın üzerine evlendik. Aşk acısı da cektim... Ama hepsi çok boşmuş evlat, can korkusu, ölümün soğuk nefesi, ahirete hazır olamama korkusu hepsini bastırır... bence silkelen kendine gel. Inan çok pişman olursun

Allah sabır versin size.. Çok üzüldüm. Çok büyük acı haklısınız allah yaşatmasın bir daha..

Öyle elbet. Ben o korkuların acıların benimkinden büyük olduğunu zaten kabulleniyorum. Aşk acısı işte.. Ne diyeyüm geçer elbet

Ahh be canım herifler el kadar bebesinden, iyi günde kötü günde evet dediği kaç senelik karisindan artık sevmiyorum deyip gidiyor.
Alınma ama sen kimsin?

Erkek işte bencil olurlar.
Sen de kendini unutmadan sevmeyi öğrendin ondan. Teşekkür et git.
Sağlık olsun.

Herife sen tedavi ol de birdaha.
Madem sevmiyormus ne diye duygularinla oynayip kendine baglayip birde normal degilmissin gibi davraniyor ..
Hem kizin dengesini boz hem normal degilsin de..yokk yaa.
Bak o yine gelecek yine umut ettirecek sonra yine tekmeyi atacak normal degilsin diyerek..buraya yaziyorum.
Eger ayni sacmaliga birdaha uyarsan en azindan bunu kendi lehine cevir sen ona tekmeyi at hastasin de.
Gerci hic gerek yok. kendine yeni sayfa ac hayatini istedigin gibi sekillendir guzellestir. kendine iyi davran

Hiç bir ilişki sonsuza kadar sürmez... seninki aşk değil alışkanlık. Alışkanlıklardan kolay kurtulmak çok zor biliyorum bende yaşadım ergenlik zamanlarımda ama bitti. İyi ki bitmiş. Hayatına devam et unut demiyorum sen hayatına bak zamanla kendiliğinden unutursun zaten. İnsanlar annesini babasını kaybediyor evlatlarını kaybediyot da en kötü 3 gün sonra yemek yiyor tuvalete gidiyor değil mi? Çünkü acıkıyorlar çünkü hayat devam ediyor ve sen şimdi diyorsun ki ölmek istiyorum acı çekiyorum. Tek derdin bu olsun Allah sana gerçek bi acı yaşatmasın.
Hayat kısa sende belli ki çok gençsin hayat senin farkına varamadığın kadar güzel.
Ve son olarak şunu söyleyeyim belli ki başkasını bulmuş bu tavırların nedeni o

Cok sevmişsin belli ama onun seni yarı yolda bırakması ve öylece yüzyüze bile gelmeden kaçar gibi seni terk etmesi ondan nefret edebilmen için çok çok yeterli sebepler. Silkelen ve kendine gel, hayat gerçekten kendini tek bir insana adayıp yıllarını heba etmek için çok kısa. İnsanlar evlatlarını kaybediyor , eşlerini toprağa veriyor Allah sağlık sıhhat versin gerisi hallolur. Çok dini konulara girmek istemiyorum inancını bilmediğim icin ama yine de söylemeden geçemeyeceğim ki şimdi sırf seni sevmeyen ve senin sevgini hak etmeyen birisi için ahiretini mahvetmeye değer mi? İnsanız her şey bizim için, sevmişsin ama karşındaki seni hak etmemiş hepsi bu. Kendine değer ver , zor olsa da sıfırdan başla çabala. İnan kı belki beş sene acı çekeceksin ama elbet bitecek bir yerde. İnsanlar 60 yaşında bile yeniden aşık olup evleniyorken sen genceciksin. Seni hak eden el üstünde tutan birisi karşına çıktığında tekrar aynı hisleri yaşayabilirsin. Karamsarlığı bırakıp pozitif düşün ki iyi olayları üstüne çekesin.

Okurken ben bile soğudum sizden.
Muhtemelen aşka sevgiye boğmuşsunuz adamı oda kaçmış,valla bende kaçardım.
Bu erkeklere mal muamelesi yapcaksın,ozaman sana taparlar.
Aşırı sevsende aşkından ölsende , kesinlikle belli etmeyeceksin.hep elinden kayıvercekmiş gibi olcaksın,bu kız benim için ölür imajı çizdiysen , adamdaki aşk.orda bitmiştir.
Kısaca,geçecek zamanla ,dont panic.

Şaka mısınız? Hepimizde kalp var ama kendimizi de seviyoruz. Bence yardım alın. Bi insan bu sebepten nasıl sonlandırmayı ister hayatını aklım almıyor. Ölümle burun buruna gelsen aklında o kişi mi olacaktı acaba?

Yaşamak için kimseye ihtiyaç duymamalısın. Bu hayata seni bağlayan bi insan veya bi eşya olmamalı.

Nefes alıyorsun. Sağlıklısın. Ve kendine bile saygısı olmayan bi dangoz yüzünden güzelim hayatı kendine zehir ediyorsun.

Evet hatalar yapmışsın. Ama kalk yeniden... hatalarına tecrübe gözüyle bak. Değiştir nuamaranı. Kes iletişimini. Kendi yaralarını sar. Kimseye ihtiyaç duymadan.

Yavruumm kızıım o beden sana bi öküz için heba edesin diye verilmedi. Evet duygusalsın, kalbin acıyor, yaralısın,belki hayat boyu kimseye güvenemezsin.... ama şunu bil ki sen değerlisin.

Sen işe önce kendini sevmekle başla. Sonra ona ait ne varsa yak gitsin. Hatta tenezül etme at çöpe. Odanı havalandır evini temizle... kuş gibi hafifleyeceksin. Bırak duygusal müzikler dinlemeyi yaralarını kanatma.... bütün yaralarına tuz bas ve kalk yeniden.
Gencecik yaşının kıymetini bil. Bu dünya öyle güzel ki, kimsenin kıymetli egosu için bir saniyeni heba ettiğine değmez...
Yol kenarında açan o..ruk çiçeği bile o dangozdan değerli ayol...
Ruhsuz duygusuz çıkarcı iki yüzlü bi pislik için nasıl bu güzelim renklerden kokulardan canlılıktan sağlıktan vazgeçersin.

İyiki de gitmiş diyeceksin. Kendi evladına vicdanı olmayan adamdan ne hayır beklenirdi ki diyeceksin. Yolda görsen gülerek bakacaksın yüzüne. Bak ulan hayatıma sıçtığın halde ben gülüyorum diyeceksin ona gözlerinle....

Ben anneme babama bile bu kdr bağlı değilim. Herkes hayatımıza girip vakti gelince hayatımızdan çıkacak. Ha ölecek, ha gidecek, ha unutulacak... farketmez. Sonuç olarak yaşadığım süre boyunca benim mutlulugumdan daha önemli ne olabilir ki.

Aşık oldugum adamla evliyim, ama kendi ellerimi tutarak uyurum. Herkese de söylerim bunu. Mutsuz oldugumda kendime değer verrim. Kendimi severim... evet birilerini çok sevebiliriz ama o birileri gitti diye kalbimizi durdurma şansımız yok ...
Aç rober hatemo dan Senden çok var isimli şarkıyı azıcık göbek at. Bu şarkıyla an o dingili... başka da düşünme.

Karşına öyle iyi bi insan çıkarır ki rabbim... anlarsın ki aslında bu hödük şuan sana iyilik etmiş giderek.
Sizin hayır bildikleriniz de şer, şer bildikleriniz de hayır vardır diye boşa dememiş rabbim.
Sadece hatalarını tecrübeye dönüştür sağlam yürü yolunda....
İyiki varsın bebeğim

Yaklaşık iki saattir kapandım yastığa ağlıyordum. Onu her yerden engelleyip sildim. Canım yandı ağladım. Şu yazdıklarım iyi geldi. Çok iyi geldi. Teşekkür ederim. Ona çok kızgınım .nefret etmek istiyorum ama inanır mısın bunu yaptıkça daha çok üzülüyorum. Güzel kalsın her şeye rağmen o tanıdığım gibi kalsın istiyorum. Böyle böyle aklıyor, böyle böyle yüceltiyorum aslında.. Yine de kalbim onu kötülemeye el vermiyor. Unutmak istiyorum. Bitsin... Kendimi sevmeyi öğrwnmek istiyorum. Gitmeyi, vazgeçmeyi öğrenmek.. Başarırım umarım.

Bak güzelim ruh sağlığını yitirirsen hiç kimse sana yardımcı olamaz. Ağlamayı düşünmeyi bırak. Bu son gece olsun. Sana ulaşamasın. Ulaşsada sakın bu geceyi bu acıları unutma.
Erkeklerin bazıları öyle pisliktir ki bazı çıkarları için kendi karakterini bile satarlar.

Bendeki aşk olmasa sendeki güzellik neye yarar demiş şair :) sen böyle güzel sevdikten snraaa köpeği sevsen oda değerli olur. Bu sevginin aşkın kaynağı o değil. Senin kalbin. Bu da şu demek oluyor sen o gitti diye kalbini karartmayacaksın...

Kötüleme, diyorum ya sana tecrübe olarak gör .
Yaşadıgımız süre boyunca her hatamız tecrübedir. Her hatamız bize birşeyler katar .olgunlaştırır büyütür.
Yıllar sonra hiç bi duygun olmayacak bunu düşünürken. Nefret sevgi öfke özlem hiç bişey. . .

Her gidene ölseydikkk ooo erkeklerden daha kıymetli şeyler var :)

Bi insan iyiyse de kendinedir, seviyorsada kendinedir, kızgınsada... yani şuan çektigin acı yada duydugun öfke onun umrunda değil.
Böyle güzel dünyada bi sürü iyi insan varken, sevmeyi bilen insan varken.... sen sanki dünyanın sonu gibi düşünüyorsun.
Ya kendi ellerini öp, kendi yüzünü okşa, saçlarını kokla... iyiki varım de. Sağlıklıyım de. Annemle babamın ustalık eseri olmuşum rabbim ne güzel yaratmış de. Kendini sev....

Bir daha da kimseye olmazsan olmaz gibi düşündürtme. . .

Ayrıca ara müşteri hizmetlerini değiştir numaranı... o güzelim beyninden de onun özel bilgilerini sil gitsin. Ezberlemeye değer başka şeyler var bu hayatta.
Mesela bi şiir ezberle. Her daraldıgında kendine oku şiirini... bi şarkı ezberle...

Su akar yolunu bulur derler. Herşeyin bi sebebi vardır bu hayatta. Ölecegim sandıgım anları yaşamasaydım aşık oldugum adamla evli olmazdım. Eminim sende ilerde böyle diyeceksin...
Aşk sandıgın şeyin sadece alışkanlık oldugunu göreceksin.
Zamanla herşeyin kendiliğinden yoluna girdigini göreceksin. Varsa okuluna odaklan. Yoksa bi kursa vs yazıl. Ailene zaman ayır, çocuklara zaman ayır. Git bi çocuk esirgeme kurumuna veya huzur evine gülüşünle insanları mutlu et....

Başkasının değersiz gördügü o bedene sen değer ver...

Çooook haklısın. Ağlamayı az evvel rober hatemodan senden çok varı dinleyip bıraktım.dediğin gibi. Çok eğlendim hatta verdiğin destek için,güç için çok teşekkür ederim. Ellerimş de öpüp uyuyacağım şimdi. Numaramı da feğiştiricem. Hoş o bana ulaşmaz, ulaşmaya da çalışmaz ama olsun. Reseti atıp. Kafayı sıfırlama vakti. Zamanla çok daha iyi olur inşallah

Her Şey Sende Gizli
Yerin seni çektiği kadar ağırsın
Kanatların çırpındığı kadar hafif
Kalbinin attığı kadar canlısın
Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç
Sevdiklerin kadar iyisin
Nefret ettiklerin kadar kötü
Ne renk olursa olsun kaşın gözün
Karşındakinin gördüğüdür rengin
Yaşadıklarını kar sayma
Yaşadıkların kadar yakınsın sonuna

Ne kadar yaşarsan yaşa
Sevdiğin kadardır ömrün
Gülebildiğin kadar mutlusun
Üzülme bil ki ağladığın kadar güleceksin
Sakın bitti sanma her şeyi

Sevdiğin kadar sevileceksin
Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın
Bir gün yalan söyleyeceksen eğer
Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın
Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret
Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın
Unutma yağmurun yağdığı kadar ıslaksın
Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak
Kendini yalnız hissettiğin kadar yalnızsın
Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü
Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin

İşte budur hayat
İşte budur yaşamak bunu hatırladığın kadar yaşarsın
Bunu unuttuğunda aldığın her nefes kadar üşürsün
Ve karşındakini unuttuğun kadar çabuk unutulursun
Çiçek sulandığı kadar güzeldir
Kuşlar ötebildiği kadar sevimli
Bebek ağladığı kadar bebektir
Ve her şeyi öğrendiğin kadar bilirsin bunu da öğren
Sevdiğin kadar sevilirsin...

CAN YÜCEL

Son düzenleme:
Kendini niye kullanilmis hissediyorsun ki?
Kendi rizanla birseyler karsilikli yaşadıniz, anlasamadiniz bitti.
Aşk maşk değil bu.Çocukken terkedilme korkusu travman var. Icindeki çocuk agliyor sen değil.Sarıl ona tut elinden.Tedavi et.iyileştir.Yaralarini sar.
Bundan sonra seni kimsenin üzmesine izin vermeyeceğim de.
Sen de heryerden engelle.

Ölmek isteyeceğin bir durum yok. 5 cocukla ortada kalmis gibi konusuyorsun.Öyle düşünme.
İyi ol.
Hayat kısa, adamlar uçuyor.

Hıhhh şöyle...
Sıkıca tut o elleri... eğer birini bırakmayacaksan o elleri bırakma.
Gerisini boşver. Herşey olması gerektigi gibi olur.
O hödük sana ulaşmaya çalışırsa onuda rober abimizle başbaşa bırak:)

Son olarak can yücelden bağlanmayacaksın isimli şiiride hayat felsefen yap lütfen....

Güzel dünyada bu kadar harika uğraşlar varken bedenine yazık etme. Şiirler,şarkılar,danslar,resimler,romanlar,çiçekler,hayvanlar....
İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…