Çok haklısınız gerçekten. Zamanında ergen ergen bende ağladım eşimle sevgiliyken ayrıldığımızda. Ama geçti gittiŞimdi çok saçma gelecek ama "geçecek"...
Aç bi Sezen Aksu, önce ağla bol bol, bağıra bağıra da söyle şarkıyı "geçer, geçer neler neler geçmedi ki" diye.
Ama sonra toparlan.
Ölüm var bu hayatta.
İnsanlar evlatlarını, kardeşlerini, anne-babalarını, eşlerini veriyorlar toprağa.
Geçecek...
Yaşandı ve bitti, kabul et ve önüne bak.
Allah sabır versin size.. Çok üzüldüm. Çok büyük acı haklısınız allah yaşatmasın bir daha..
Öyle elbet. Ben o korkuların acıların benimkinden büyük olduğunu zaten kabulleniyorum. Aşk acısı işte.. Ne diyeyüm geçer elbetKanser hastasıydım tedavi oldum her gün öldüm. Yendim hamile kaldım kucağıma alamadan bebeğimi kaybettim. 2 yıl sonra mucize eseri hamile kaldım şimdi kollarımda... Ama kanser hastaları hep korkuyla yaşar. Şimdi oğlumla yaşayacağım her gün için dua ediyorum Allahım uzun ömür ver ki onun hep yaninda olayım diyorum. Aşki küçümsemem kocamla 10 yıllık bir aşkın üzerine evlendik. Aşk acısı da cektim... Ama hepsi çok boşmuş evlat, can korkusu, ölümün soğuk nefesi, ahirete hazır olamama korkusu hepsini bastırır... bence silkelen kendine gel. Inan çok pişman olursun
Amin Allah razı olsun. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin düşmanıma bileAllah sabır versin size.. Çok üzüldüm. Çok büyük acı haklısınız allah yaşatmasın bir daha..
Canım çok yanıyor. Dayanamıyorum ben artık. Ölmeye çalıştım olmadı. Bir daha cesaret de edemiyorum dua ediyorum öleyim diye. Niye?.. Acizim, zayıfım evet. Kendimden nefret ediyorum. Çok sevmiştim .Çok gvenmiştim. Her şeyi çaldı benden. Yaşama hakkımı bile.. Yaşayamıyorum ki ben. Nefes alan bir ölüyüm o kadar.
Hayatımda aşık olduğum iilk insan ilk sevdiğim ilk sevgilimdi.20 yaşında tanıştım. Çok sevmişti beni çok ama çook.. Aşıktı basbaya, belliydi. Uyansa ben uyusa ben.. Hep sözler verirdi bana. 3 sene sonra terk etti. Yapamıyorum anlaşamıyorum eski sevgim yok dedi. Gitti. 1 yıl peşinden koştum. Duymadığım hakaret kalmadı. En son vazgeçtim bana geri döndü.pişmanım affet ben sensiz yapamıyorum ben seni çok seviyorum. Aşığım aptallık ettim dedi. Kalbim inanmak istedi .inandım. Yeniden başladık güzeldi, çok güzeldi. Ama yine kavgalar. Yine benden uzaklaştı. Bir yıl daha devam etti. Yine gitti terk etti..
Hamile olma ihtimalim vardı. Olmadığım kesinleşince beni terk etti. Hamile olsaydım aldıracaktı. Evlenemeyiz şu an olmaz demişti. O an anladı benimle evlenmek istemediğini belki. Sonra da ayrıldı Yapamıyoruz olmuyo diyerek. Neden o zaman neden geldin bi daha hayatıma? Neden bi daha alt üst ettin beni? Ben neden inandım, neden inanmak istedim? Yine çabaladım ayrılmayalım istedim. Her yerden engelledi beni her yerden. Yine hakaretler, seni istemiyorumlar...git tedavi ol hastasın sen dedi. Gittim anridepresan, uyku hapı.. Hiçbiri işe yaramıyor.
Eşyaları kaldı ben de. Çöpe atsam içim acıyor. Baksam içim acıyır. Bana ver demişti mesaj attım bugün görüşebilir miyiz vereyim eşyalarını diye. Seninle görüşmek istemiyorum, at çöpe vermene gerek yok. Neiye görüşücez hiç gerek yok dedi.haklı evet. Ama böyle.mi ya? O kadar süre geçmişiz birbirimizin hayatından. Hiç mi saygın yoktu bana? Telefondan ayrılıp her yerden engelleyecek .hakaret edecek kadar hiç saygın da mı yoktu. Hasta dedi, paçamdan düş dedi, istemiyorum dedi.. Bu cümlelerden 20 gün önce aynı yatapa girip beni nasıl sevdiğini söyleyen o değil miydi? Kullanıldım mı ben? 4 5 sene boyunca kullanıldım mı yani? O böyle biri değildi ki.. Sevmediğin biriyle neden yattın? Sevmediğin birine neden sözler verdin? İnsan veda etmeyi de mi bilmez? Peki özür dilemeyi? İkinci defa seni yarı yolda bırsktım özür dilerim demek yerine istenmiyorsun anla artık normal insanlar gibi ol demek neden?
Çok canım yanıyor. Bu insanı hala seviyorum. Nefretle seviyorum. Canım yana yana seviyorum.. Ben gerçekten anotmal miyim? Sevmemek böyle bir şey mi? O normal de ben mi anormalim? Peki ya nasıl geçicek bu acı? Geçmiyo aylar okdu geçmiyo. Yıllar olacak geçmeyecek gibi..
O çok mutlu çok çok mutlu. İlişkiyi tek başıma yaşamışım. Tek başıma hayal kurmuşum, tek başıma sevmişim sanki.. Ben onun hayatından hiç geçmemişim sanki. Hıçkıra hıçkıra yazıyorum bunları. Ağlaya ağlaya... Öleyim artık diye diye.. Neden bu kadar acımasız? Bu kadar sevgisiz? Beni en çok üzen. Sevmezsin brlki sevgi de biter ama hiç mi değerim yokmuş ya? Bunca seme hiç mi değer vermemiş bana? Brn baş rdemiyorum artık. Belki evlenecek yakında, belki başka sevdiği var deliriyorum sanki bunları düşündükçe.dayanamıyorum dayanamıyorum.. Ne yapsam başaramıyorum unutmayı.. Beddualar ediyorum canı yansın benim kadar diye, pişman olup af diliyorum. Pişman olsun istiyorum.bana yaptığı her şey için, canımı yaktığı için.. Olmuyo. O daha da mutlu oluyor. Bense her gün kan ağlıyorum...
Napıcam ben? Napıcam böyle?
Yaklaşık iki saattir kapandım yastığa ağlıyordum. Onu her yerden engelleyip sildim. Canım yandı ağladım. Şu yazdıklarım iyi geldi. Çok iyi geldi. Teşekkür ederim. Ona çok kızgınım .nefret etmek istiyorum ama inanır mısın bunu yaptıkça daha çok üzülüyorum. Güzel kalsın her şeye rağmen o tanıdığım gibi kalsın istiyorum. Böyle böyle aklıyor, böyle böyle yüceltiyorum aslında.. Yine de kalbim onu kötülemeye el vermiyor. Unutmak istiyorum. Bitsin... Kendimi sevmeyi öğrwnmek istiyorum. Gitmeyi, vazgeçmeyi öğrenmek.. Başarırım umarım.Yaşamak için kimseye ihtiyaç duymamalısın. Bu hayata seni bağlayan bi insan veya bi eşya olmamalı.
Nefes alıyorsun. Sağlıklısın. Ve kendine bile saygısı olmayan bi dangoz yüzünden güzelim hayatı kendine zehir ediyorsun.
Evet hatalar yapmışsın. Ama kalk yeniden... hatalarına tecrübe gözüyle bak. Değiştir nuamaranı. Kes iletişimini. Kendi yaralarını sar. Kimseye ihtiyaç duymadan.
Yavruumm kızıım o beden sana bi öküz için heba edesin diye verilmedi. Evet duygusalsın, kalbin acıyor, yaralısın,belki hayat boyu kimseye güvenemezsin.... ama şunu bil ki sen değerlisin.
Sen işe önce kendini sevmekle başla. Sonra ona ait ne varsa yak gitsin. Hatta tenezül etme at çöpe. Odanı havalandır evini temizle... kuş gibi hafifleyeceksin. Bırak duygusal müzikler dinlemeyi yaralarını kanatma.... bütün yaralarına tuz bas ve kalk yeniden.
Gencecik yaşının kıymetini bil. Bu dünya öyle güzel ki, kimsenin kıymetli egosu için bir saniyeni heba ettiğine değmez...
Yol kenarında açan o..ruk çiçeği bile o dangozdan değerli ayol...
Ruhsuz duygusuz çıkarcı iki yüzlü bi pislik için nasıl bu güzelim renklerden kokulardan canlılıktan sağlıktan vazgeçersin.
İyiki de gitmiş diyeceksin. Kendi evladına vicdanı olmayan adamdan ne hayır beklenirdi ki diyeceksin. Yolda görsen gülerek bakacaksın yüzüne. Bak ulan hayatıma sıçtığın halde ben gülüyorum diyeceksin ona gözlerinle....
Ben anneme babama bile bu kdr bağlı değilim. Herkes hayatımıza girip vakti gelince hayatımızdan çıkacak. Ha ölecek, ha gidecek, ha unutulacak... farketmez. Sonuç olarak yaşadığım süre boyunca benim mutlulugumdan daha önemli ne olabilir ki.
Aşık oldugum adamla evliyim, ama kendi ellerimi tutarak uyurum. Herkese de söylerim bunu. Mutsuz oldugumda kendime değer verrim. Kendimi severim... evet birilerini çok sevebiliriz ama o birileri gitti diye kalbimizi durdurma şansımız yok ...
Aç rober hatemo dan Senden çok var isimli şarkıyı azıcık göbek at. Bu şarkıyla an o dingili... başka da düşünme.
Karşına öyle iyi bi insan çıkarır ki rabbim... anlarsın ki aslında bu hödük şuan sana iyilik etmiş giderek.
Sizin hayır bildikleriniz de şer, şer bildikleriniz de hayır vardır diye boşa dememiş rabbim.
Sadece hatalarını tecrübeye dönüştür sağlam yürü yolunda....
İyiki varsın bebeğim
Bak güzelim ruh sağlığını yitirirsen hiç kimse sana yardımcı olamaz. Ağlamayı düşünmeyi bırak. Bu son gece olsun. Sana ulaşamasın. Ulaşsada sakın bu geceyi bu acıları unutma.Yaklaşık iki saattir kapandım yastığa ağlıyordum. Onu her yerden engelleyip sildim. Canım yandı ağladım. Şu yazdıklarım iyi geldi. Çok iyi geldi. Teşekkür ederim. Ona çok kızgınım .nefret etmek istiyorum ama inanır mısın bunu yaptıkça daha çok üzülüyorum. Güzel kalsın her şeye rağmen o tanıdığım gibi kalsın istiyorum. Böyle böyle aklıyor, böyle böyle yüceltiyorum aslında.. Yine de kalbim onu kötülemeye el vermiyor. Unutmak istiyorum. Bitsin... Kendimi sevmeyi öğrwnmek istiyorum. Gitmeyi, vazgeçmeyi öğrenmek.. Başarırım umarım.
Ayrıca ara müşteri hizmetlerini değiştir numaranı... o güzelim beyninden de onun özel bilgilerini sil gitsin. Ezberlemeye değer başka şeyler var bu hayatta.Yaklaşık iki saattir kapandım yastığa ağlıyordum. Onu her yerden engelleyip sildim. Canım yandı ağladım. Şu yazdıklarım iyi geldi. Çok iyi geldi. Teşekkür ederim. Ona çok kızgınım .nefret etmek istiyorum ama inanır mısın bunu yaptıkça daha çok üzülüyorum. Güzel kalsın her şeye rağmen o tanıdığım gibi kalsın istiyorum. Böyle böyle aklıyor, böyle böyle yüceltiyorum aslında.. Yine de kalbim onu kötülemeye el vermiyor. Unutmak istiyorum. Bitsin... Kendimi sevmeyi öğrwnmek istiyorum. Gitmeyi, vazgeçmeyi öğrenmek.. Başarırım umarım.
Çooook haklısın. Ağlamayı az evvel rober hatemodan senden çok varı dinleyip bıraktım.dediğin gibi. Çok eğlendim hatta verdiğin destek için,güç için çok teşekkür ederim. Ellerimş de öpüp uyuyacağım şimdi. Numaramı da feğiştiricem. Hoş o bana ulaşmaz, ulaşmaya da çalışmaz ama olsun. Reseti atıp. Kafayı sıfırlama vakti. Zamanla çok daha iyi olur inşallahAyrıca ara müşteri hizmetlerini değiştir numaranı... o güzelim beyninden de onun özel bilgilerini sil gitsin. Ezberlemeye değer başka şeyler var bu hayatta.
Mesela bi şiir ezberle. Her daraldıgında kendine oku şiirini... bi şarkı ezberle...
Su akar yolunu bulur derler. Herşeyin bi sebebi vardır bu hayatta. Ölecegim sandıgım anları yaşamasaydım aşık oldugum adamla evli olmazdım. Eminim sende ilerde böyle diyeceksin...
Aşk sandıgın şeyin sadece alışkanlık oldugunu göreceksin.
Zamanla herşeyin kendiliğinden yoluna girdigini göreceksin. Varsa okuluna odaklan. Yoksa bi kursa vs yazıl. Ailene zaman ayır, çocuklara zaman ayır. Git bi çocuk esirgeme kurumuna veya huzur evine gülüşünle insanları mutlu et....
Başkasının değersiz gördügü o bedene sen değer ver...
Hıhhh şöyle...Çooook haklısın. Ağlamayı az evvel rober hatemodan senden çok varı dinleyip bıraktım.dediğin gibi. Çok eğlendim hatta verdiğin destek için,güç için çok teşekkür ederim. Ellerimş de öpüp uyuyacağım şimdi. Numaramı da feğiştiricem. Hoş o bana ulaşmaz, ulaşmaya da çalışmaz ama olsun. Reseti atıp. Kafayı sıfırlama vakti. Zamanla çok daha iyi olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?