Allahım al canımı kurtulayım..

Canım benim yorumlari fazla okuyamadim belki dediklerimi defalarca söyleyen olmustur. Ama aşk böyle birşeye dönüşüyor bazen evet bu uyumlu olmadığın insanla, düzgün giden iliskide bile oluyor yano sorun sen degilsin sorun ikiniz dogru cift değilmissiniz. Ne demek istedigimi birgün çok şefkatle sevip ayni sekilde sevilince anlayacaksin:) Onun aşkı istedigin karşılıkta gelişmedigi icinde yaşanmiş olabilir bu çünkü en az uyusturucu bagimliligi kadar ciddi bir bagimlilik yaratiyor ask. Ama geçecek sadece zaman ve zamani işlemek... Kendine bak biraz yeni birseyler ögren ilgini baska birseye yönlendir ne bileyim belki yeniden okula git, ya da ekstrem bir spor yapmayi dene... Zaman gecip, kimyan düzeldiğinde, yeniden aşık olup mutlu olduğunda, şu an nasil hissettigini bile hatirlamayacaksin cok garip ama öyle. Ne aşk kaliyor geriye ne de öfkesi.

Ve ben inaniyorum ki hayatta yasadığımı her şeyin bir nedeni var. Bizi birseye hazırlıyor belki acıya belki mutluluğa. Deneyim boyle kazanılıyor yani düşünsene hep pamuklara sarılıp yaşamışız e ne öğreneceğiz böyle? Bir yerde acı olmalı ki, mutluluklar değer kazansın. Birisi gelecek ve sen kötüyü bildiğin için, iyi olana kıymet vermeyi öğrenmiş olacaksın.
Hiç merak etme geçiyor bitiyor. Sadece kendini bu zaman içinde kontrol etmen lazım asla arama stalk yapma adını anma. Diyet gibi... Ve mutlaka yarından tezi yok yeni bir mesgale bul ne bileyim kpss ye hazirlan, yeniden universiteye hazirlan, dil kursuna git baska bir ulkeye gezmeye gitmenin hayalini kur. Yeni hayaller idealler bul kendine ve onlara odaklan. Arkadaslarina asla ama asla bahsetme hic böyle birsey yasanmamis gibi davran ki motivasyonun kırılmasın. Cok fazla sürmeyecek böyle yaparsan. Kimyasal bir sorun bu geçecek de hatta bilimsel bir tesbite oturt bunu basite indir hallolacak.

İlk paragrafı okurken inşallah aşığım vs.diye devam etmez dedim.Ama malesef zaten gerisini okumadım.

Lutfen; Hayati Yeniden Kesfedin - Jeffrey E. Young okuyun. Siz asik degilsiniz, yasadiginiz da ask acisi degil sadece semanizin etkisindesiniz. Baba tarafindan terk edilme ve alkolik anne tarafindan buyutuldugunuz icin temel ihtiyaclarinizin karsilanmamasi sizde bu semayi olusturmus. Kitapta sizinle benzer semalarda olan danisanlarin nasil atlattigina dair oneriler var.

İnsan nasıl bu kadar aciz bir duruma düşürür kendini hemde dengesiz bir herif için hiçbir zaman anlamayacağım. 3 yıllık evliyim bir çocuğum var kocam eskaza seni istemiyorum bıktım falan dese ertesi güne bırakmaz tekmeyi basarım.

Bazen şu erkek için bu duruma düşenlere allah başka dert vermesin diyorum. O kadar insan sağlık için hamile kalmamak için kocasından anasından babasından zulüm gördüğü için kafasına dert eder ölür bak canım yasın kaç bilmem ama kimde sevda dan ölmez sen zaten evlenmeden vermişsin vereceğini yarın bir gün başkasına Asık olup diycrksin ki ben şimdi napacam Kızlık yok kabul ederler mi diye komik isler bunlar allah başka dert vermesin de senin ki takıntı

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Amma abartmissiniz pes yani. Sanki tek acı çeken sizsiniz bu dünyada. Sanki 5 çocukla sokakta kalmış gibi nedir bu arabesk haller?
Adam sana bir mesaj yazsa koşa koşa yanına gidersin. Senin kendine saygın yok ki o adam sana nasıl saygı duysun? Adam istemiyorum deyince deli gibi peşinden koşup her yerden engellenmek nasıl bir acizliktir? Bir durusun olmazsa hayat boyu bunları yaşarsın.
Kalk bir duş al çık dışarı uzun bir yürüyüş yap güzel bir kahve iç. Sen kendini sevmeye başlarsan her şey değişir emin ol.

süper yorum

Hayat sadece bir adamdan ve aşktan ibaret değil. Düşünce sisteminiz çocukça. Hayata dair gerçek bir acı yaşamamış hayat kaygısını tanımamışsınız.

Özetle hayatın başka yönleri olduğunu hatırlamazsanız ömür boyu beni sevmedi mi, neden sevmedi beni, kullandı mı diye sorgular durursunuz.

Anne çocuğunu, çocuk annesini kullanıyor bu hayatta. insanlar merhametsiz ve art niyetli. Önemli olansa önlem almak neden diye sorgulamak değil.

Evliliğe 1 ay kala terkedilen biri olarak yazıyorum bunları 4 yıl geçti ilk 2 yılı hatırlamıyorum bile 2 ay hastahane de yattım ağır depresyon teşhisiyle bir sürü ilaç kullandım ama bir kere bile senin şu aciz haline bürünüp ölümü düşünmedim acıysa acı herşey bittiği gibi o acı da bitiyor neden diye soruyorsun ya cevap çok basit sevmiyor seni bu kadar basit bir cevap için kendini paralama kabullen ve zaman bırak öyle bir geçiyor ki sen bile şaşırırsın tavsiyem iyi bir doktor bulman biran önce

Hep ılımli oldum ama o evliğimiizn ilk anlarından beri sürekli boşanalım ayrıl ben den dedim Artık madem öyle aç davanı yüzsüz değilim aklı sıra ben açacağım davayı kendini haklı çıkaracak

Allah size sabır versin. Bu günlerinizi aratacak acılar göstermesin.
Geçmişi değiştiremeyiz ama umarım gelecek sizi çok mutlu etsin.

Valla bikaç kez aşık oldum ama hiç karaktersizce aşık olmadım.. Adam bana hakaret edicek düş paçamdan diyecek ben de peşinden koşucam, onun için ölmek istiycem pehhh

Valla bikaç kez aşık oldum ama hiç karaktersizce aşık olmadım.. Adam bana hakaret edicek düş paçamdan diyecek ben de peşinden koşucam, onun için ölmek istiycem pehhh
Bi de ekleme yapıyım bence bu aşk açısını bu kadar ağır yaşayanlar hayatta ölüm acısını hiç yaşamamış olanlar (Allah yaşatmasın).. Benim 22 yaşında hayatının baharında, canım kanım,herşeyim kardeşim öldü (trafik kazası).. Ben o acıyla bile ölmek istemediysem şu fasa fiso aşk acısıyla ölmek isteyenleri falan haliyle anlayabilmem mümkün olamaz.

Aynen öyle ben o ayrılık acısını çektikten 3 yıl sonra babam öldü ne kadar saçmalamışım acı çekerek diye kendime kızmıştım üstelik o benden ayrılan ortadan kaybolan adam sürekli peşimde sakız gibi yapıştı Allah o kadar büyük ki ama ben hiç peşinden koşmadım adamın asla aramadım sormadım ayrılmak istiyorum yapamıycam dedi tek sözüm peki oldu döndüm arkama bile bakmadım bakmayı da düşünmüyorum herşey gelip geçiyorda insanın gururunun kırılması asla geçmiyor

Allah size sabır versin. Bu günlerinizi aratacak acılar göstermesin.
Geçmişi değiştiremeyiz ama umarım gelecek sizi çok mutlu etsin.
Amin amin Allah razı olsun. Allah kimseye evlat acısı vermesin.

Reactions: csi
Başın sağolsun mekanı cennet olsun.. Elbette yıllarımızı verdiğimiz, çok sevidğimiz insanlar için üzülüyoruz, hayal kırıklığı yaşıyoruz, ağlıyoruz vs.. Ama ölmek istemek, gururunu,onurunu ayaklar altına sermek, insanlara kene gibi yapışmak (artık resmen bi asalak haline gelmek), bunlar benim karakterime uygun şeyler değil ve başka insanlar tarafından yapılmasına da hiç tahammülüm yok.. Bana öyle yapışan bikaç insan olmuştu gözümde sinek kadar değerleri de kalmadı bu tavırlarından sonra mesela.. İnsan dediğin kendine değer verir, onuru gururu olur, hayat aşktan ibaret değil, bi aşk gelir bi aşk gider ama karakter insanın mihenk taşıdır.

Allah başka dert tasa vermesin inş bunlar geçer sen Allah'a sığın kıl namazını duanı et biran önce unutmak için eğer çalışmıyorsanız bir işe girin yada ne bilim oyalanacak başka şeyler bulun sürekli düşünüp kendinizi siz yıpratırken emin olun o da gününü gün ediyordur.Başka adam mı yok, sen Allah'tan hayırlısını iste bacım onun sana yaşattıklarını unutturacak mutlaka birileri çıkacak karşına.
Kimsenin ahı kimsede kalmaz unutma bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…