+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Offff aşırı dramatikleştirmişsin yahu !! Vallahi okurken için sıkıldı.Adam yalancıymış işte.Kurtulduğuna sevineceğin yerde onun için ölmek öyle mi? Kafan güzelmiş , güle güle kullan.Yani aşk meşk için ölümü düşünebilen insanlara kadın olsun erkek olsun "Kak kız soğan doğra." demek istiyorum.
Üniversite son sınıftayken ben de böyle terk edilmiştim.2 yıllık ilişki ve ilk sevgilimdi.Bi' yandan KPSS çalışmam lazımdı.Zor günlerdi ama geçti.Sürekli ders çalışırdım zaten.Ağlamazdım , güzel günlerimizi düşünüp üzülürdüm bazen.Ha bu arada benim sevgilim de geri döndü 3 ay sonra ama istemedim tekrar onu.Sen hatayı gidip dönen adamı kabul ederek yapmışsın.Giden geri geldiğinde afedersin miktiri çekmen lazım. Sonra okul bitti , atandım , yalnız yaşadım , eşimle tanıştım 4 yıl onunla çıkıp evlendik.O beni terk edenin de inan yüzünü bile hatırlamıyorum desem yeridir.Hatta öyle birinin varlığını konuyu okuyunca hatırladım.Düşün işte nasıl unutuluyor her şey.Önüne bak.Otur sınavına çalış.
++++++++++++++++++++++++Fazla dramatize etmesen mi artık !
Sen ölünce ne olacak ?
Adam gününü yine gün edecek.
Yiyecek, icecek , s....cak sen de öldüğünle kalacaksin
süper yorumYaşamak için kimseye ihtiyaç duymamalısın. Bu hayata seni bağlayan bi insan veya bi eşya olmamalı.
Nefes alıyorsun. Sağlıklısın. Ve kendine bile saygısı olmayan bi dangoz yüzünden güzelim hayatı kendine zehir ediyorsun.
Evet hatalar yapmışsın. Ama kalk yeniden... hatalarına tecrübe gözüyle bak. Değiştir nuamaranı. Kes iletişimini. Kendi yaralarını sar. Kimseye ihtiyaç duymadan.
Yavruumm kızıım o beden sana bi öküz için heba edesin diye verilmedi. Evet duygusalsın, kalbin acıyor, yaralısın,belki hayat boyu kimseye güvenemezsin.... ama şunu bil ki sen değerlisin.
Sen işe önce kendini sevmekle başla. Sonra ona ait ne varsa yak gitsin. Hatta tenezül etme at çöpe. Odanı havalandır evini temizle... kuş gibi hafifleyeceksin. Bırak duygusal müzikler dinlemeyi yaralarını kanatma.... bütün yaralarına tuz bas ve kalk yeniden.
Gencecik yaşının kıymetini bil. Bu dünya öyle güzel ki, kimsenin kıymetli egosu için bir saniyeni heba ettiğine değmez...
Yol kenarında açan o..ruk çiçeği bile o dangozdan değerli ayol...
Ruhsuz duygusuz çıkarcı iki yüzlü bi pislik için nasıl bu güzelim renklerden kokulardan canlılıktan sağlıktan vazgeçersin.
İyiki de gitmiş diyeceksin. Kendi evladına vicdanı olmayan adamdan ne hayır beklenirdi ki diyeceksin. Yolda görsen gülerek bakacaksın yüzüne. Bak ulan hayatıma sıçtığın halde ben gülüyorum diyeceksin ona gözlerinle....
Ben anneme babama bile bu kdr bağlı değilim. Herkes hayatımıza girip vakti gelince hayatımızdan çıkacak. Ha ölecek, ha gidecek, ha unutulacak... farketmez. Sonuç olarak yaşadığım süre boyunca benim mutlulugumdan daha önemli ne olabilir ki.
Aşık oldugum adamla evliyim, ama kendi ellerimi tutarak uyurum. Herkese de söylerim bunu. Mutsuz oldugumda kendime değer verrim. Kendimi severim... evet birilerini çok sevebiliriz ama o birileri gitti diye kalbimizi durdurma şansımız yok ...
Aç rober hatemo dan Senden çok var isimli şarkıyı azıcık göbek at. Bu şarkıyla an o dingili... başka da düşünme.
Karşına öyle iyi bi insan çıkarır ki rabbim... anlarsın ki aslında bu hödük şuan sana iyilik etmiş giderek.
Sizin hayır bildikleriniz de şer, şer bildikleriniz de hayır vardır diye boşa dememiş rabbim.
Sadece hatalarını tecrübeye dönüştür sağlam yürü yolunda....
İyiki varsın bebeğim
Canım çok yanıyor. Dayanamıyorum ben artık. Ölmeye çalıştım olmadı. Bir daha cesaret de edemiyorum dua ediyorum öleyim diye. Niye?.. Acizim, zayıfım evet. Kendimden nefret ediyorum. Çok sevmiştim .Çok gvenmiştim. Her şeyi çaldı benden. Yaşama hakkımı bile.. Yaşayamıyorum ki ben. Nefes alan bir ölüyüm o kadar.
Hayatımda aşık olduğum iilk insan ilk sevdiğim ilk sevgilimdi.20 yaşında tanıştım. Çok sevmişti beni çok ama çook.. Aşıktı basbaya, belliydi. Uyansa ben uyusa ben.. Hep sözler verirdi bana. 3 sene sonra terk etti. Yapamıyorum anlaşamıyorum eski sevgim yok dedi. Gitti. 1 yıl peşinden koştum. Duymadığım hakaret kalmadı. En son vazgeçtim bana geri döndü.pişmanım affet ben sensiz yapamıyorum ben seni çok seviyorum. Aşığım aptallık ettim dedi. Kalbim inanmak istedi .inandım. Yeniden başladık güzeldi, çok güzeldi. Ama yine kavgalar. Yine benden uzaklaştı. Bir yıl daha devam etti. Yine gitti terk etti..
Hamile olma ihtimalim vardı. Olmadığım kesinleşince beni terk etti. Hamile olsaydım aldıracaktı. Evlenemeyiz şu an olmaz demişti. O an anladı benimle evlenmek istemediğini belki. Sonra da ayrıldı Yapamıyoruz olmuyo diyerek. Neden o zaman neden geldin bi daha hayatıma? Neden bi daha alt üst ettin beni? Ben neden inandım, neden inanmak istedim? Yine çabaladım ayrılmayalım istedim. Her yerden engelledi beni her yerden. Yine hakaretler, seni istemiyorumlar...git tedavi ol hastasın sen dedi. Gittim anridepresan, uyku hapı.. Hiçbiri işe yaramıyor.
Eşyaları kaldı ben de. Çöpe atsam içim acıyor. Baksam içim acıyır. Bana ver demişti mesaj attım bugün görüşebilir miyiz vereyim eşyalarını diye. Seninle görüşmek istemiyorum, at çöpe vermene gerek yok. Neiye görüşücez hiç gerek yok dedi.haklı evet. Ama böyle.mi ya? O kadar süre geçmişiz birbirimizin hayatından. Hiç mi saygın yoktu bana? Telefondan ayrılıp her yerden engelleyecek .hakaret edecek kadar hiç saygın da mı yoktu. Hasta dedi, paçamdan düş dedi, istemiyorum dedi.. Bu cümlelerden 20 gün önce aynı yatapa girip beni nasıl sevdiğini söyleyen o değil miydi? Kullanıldım mı ben? 4 5 sene boyunca kullanıldım mı yani? O böyle biri değildi ki.. Sevmediğin biriyle neden yattın? Sevmediğin birine neden sözler verdin? İnsan veda etmeyi de mi bilmez? Peki özür dilemeyi? İkinci defa seni yarı yolda bırsktım özür dilerim demek yerine istenmiyorsun anla artık normal insanlar gibi ol demek neden?
Çok canım yanıyor. Bu insanı hala seviyorum. Nefretle seviyorum. Canım yana yana seviyorum.. Ben gerçekten anotmal miyim? Sevmemek böyle bir şey mi? O normal de ben mi anormalim? Peki ya nasıl geçicek bu acı? Geçmiyo aylar okdu geçmiyo. Yıllar olacak geçmeyecek gibi..
O çok mutlu çok çok mutlu. İlişkiyi tek başıma yaşamışım. Tek başıma hayal kurmuşum, tek başıma sevmişim sanki.. Ben onun hayatından hiç geçmemişim sanki. Hıçkıra hıçkıra yazıyorum bunları. Ağlaya ağlaya... Öleyim artık diye diye.. Neden bu kadar acımasız? Bu kadar sevgisiz? Beni en çok üzen. Sevmezsin brlki sevgi de biter ama hiç mi değerim yokmuş ya? Bunca seme hiç mi değer vermemiş bana? Brn baş rdemiyorum artık. Belki evlenecek yakında, belki başka sevdiği var deliriyorum sanki bunları düşündükçe.dayanamıyorum dayanamıyorum.. Ne yapsam başaramıyorum unutmayı.. Beddualar ediyorum canı yansın benim kadar diye, pişman olup af diliyorum. Pişman olsun istiyorum.bana yaptığı her şey için, canımı yaktığı için.. Olmuyo. O daha da mutlu oluyor. Bense her gün kan ağlıyorum...
Napıcam ben? Napıcam böyle?
Allah size sabır versin. Bu günlerinizi aratacak acılar göstermesin.
Valla bikaç kez aşık oldum ama hiç karaktersizce aşık olmadım.. Adam bana hakaret edicek düş paçamdan diyecek ben de peşinden koşucam, onun için ölmek istiycem pehhhYorumların %90ı malca, hiç aşık olmamış insanlar tarafından yazılmış. Ablacım aşk acısı çekerken ölsem de kurtulsam demek gayet normal, köpek gibi sürünmek gayet normal....Aşk acısı böyle bir şey, ölüyorum sanıyorsun ama yaşıyorsun. Ayakta kaldıktan sonra da farklı bir insana dönüşüyorsun. Kalbinin mutlu olmayı bilen bir parçasını kaybediyorsun, onun yerine kafanda tecrübe olan olgunluk olan yeni bir yer kazanıyorsun.
Arabası var, işi de var eh beni de beğeniyor şeklinde evlilik yapmış insanlar bu hissiyatı anlayamaz.
Bi de ekleme yapıyım bence bu aşk açısını bu kadar ağır yaşayanlar hayatta ölüm acısını hiç yaşamamış olanlar (Allah yaşatmasın).. Benim 22 yaşında hayatının baharında, canım kanım,herşeyim kardeşim öldü (trafik kazası).. Ben o acıyla bile ölmek istemediysem şu fasa fiso aşk acısıyla ölmek isteyenleri falan haliyle anlayabilmem mümkün olamaz.Valla bikaç kez aşık oldum ama hiç karaktersizce aşık olmadım.. Adam bana hakaret edicek düş paçamdan diyecek ben de peşinden koşucam, onun için ölmek istiycem pehhh
Aynen öyle ben o ayrılık acısını çektikten 3 yıl sonra babam öldü ne kadar saçmalamışım acı çekerek diye kendime kızmıştım üstelik o benden ayrılan ortadan kaybolan adam sürekli peşimde sakız gibi yapıştı Allah o kadar büyük ki ama ben hiç peşinden koşmadım adamın asla aramadım sormadım ayrılmak istiyorum yapamıycam dedi tek sözüm peki oldu döndüm arkama bile bakmadım bakmayı da düşünmüyorum herşey gelip geçiyorda insanın gururunun kırılması asla geçmiyorBi de ekleme yapıyım bence bu aşk açısını bu kadar ağır yaşayanlar hayatta ölüm acısını hiç yaşamamış olanlar (Allah yaşatmasın).. Benim 22 yaşında hayatının baharında, canım kanım,herşeyim kardeşim öldü (trafik kazası).. Ben o acıyla bile ölmek istemediysem şu fasa fiso aşk acısıyla ölmek isteyenleri falan haliyle anlayabilmem mümkün olamaz.
Amin amin Allah razı olsun.Allah size sabır versin. Bu günlerinizi aratacak acılar göstermesin.
Geçmişi değiştiremeyiz ama umarım gelecek sizi çok mutlu etsin.
Başın sağolsun mekanı cennet olsun.. Elbette yıllarımızı verdiğimiz, çok sevidğimiz insanlar için üzülüyoruz, hayal kırıklığı yaşıyoruz, ağlıyoruz vs.. Ama ölmek istemek, gururunu,onurunu ayaklar altına sermek, insanlara kene gibi yapışmak (artık resmen bi asalak haline gelmek), bunlar benim karakterime uygun şeyler değil ve başka insanlar tarafından yapılmasına da hiç tahammülüm yok.. Bana öyle yapışan bikaç insan olmuştu gözümde sinek kadar değerleri de kalmadı bu tavırlarından sonra mesela.. İnsan dediğin kendine değer verir, onuru gururu olur, hayat aşktan ibaret değil, bi aşk gelir bi aşk gider ama karakter insanın mihenk taşıdır.Aynen öyle ben o ayrılık acısını çektikten 3 yıl sonra babam öldü ne kadar saçmalamışım acı çekerek diye kendime kızmıştım üstelik o benden ayrılan ortadan kaybolan adam sürekli peşimde sakız gibi yapıştı Allah o kadar büyük ki ama ben hiç peşinden koşmadım adamın asla aramadım sormadım ayrılmak istiyorum yapamıycam dedi tek sözüm peki oldu döndüm arkama bile bakmadım bakmayı da düşünmüyorum herşey gelip geçiyorda insanın gururunun kırılması asla geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?