Ah sormaÇok çok geçmiş olsun ölenlere rahmet kalanlara başsağlığı dilerimbu sene bitmek bilmiyor koronadan mı kaçacağız depremlerden mi Allah bizleri korusun
Amin inşallahCok gecmiş olsun Rabbim yaralılara şifa vefat edenlere rahmet eylesin
Göçük altındaki vatadaslarımız tez zamanda saglıcakla selamete cıksınlar inşallah
Aynen hepimiz öyleyiz. Siz nerde oturuyorsunuz. Sizede gecmiş olsunAklımı yitireceğimi sandım. Evde diken üstünde oturuyoruz. Hepimize geçmiş olsun
AminnGeçmiş gitmiş olsun, Allah yardımcınız olsun.
Neresinde biz bostanlıdayız sizede gecmiş olsunGeçmiş olsun canım benim bizde izmrdeyiz felaket Rabbım beterinden korusun kızlar İstanbul depreminin aynısı
Aminn çok kötüdü. Hala insanlar dısarda.Biz bile Balıkesirde nasıl hissettik merkez Balıkesir sandık ve hatırladığım bu en uzun depremdi. Allahım beterinden korusun. Vefat edenleri Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin. Hasta vatandaşlarimiza da Rabbim şafi adıyla acil şifalar versin. Bu yıl o kadar çok felaket oldu ki bir an önce hayırlısıyla şu yıli atlatalim
Bornova’da oturuyorum. Siz ?Aynen hepimiz öyleyiz. Siz nerde oturuyorsunuz. Sizede gecmiş olsun
Istanbulda da hisseddedilmis ama biz de hissetmedik siz hangi semtÇok geçmiş olsun. Ben İstanbuldayım hissetmedik. Ama güzel vatanımızın her yeri bizim. Acınızı çaresizliğinizi yüreğimizde hissediyoruz. Rabbim beterinden korusun
BostanlıBornova’da oturuyorum. Siz ?
Evt aklım onlarda suan. Çaresizlik çok kötüÇok geçmiş olsun. O korkuyu çok iyi bilirim.
Haberi duyduktan sonra ben bile burada diken Üstün de yürüyorum.
Allah yar ve yardimciniz olsun...
Özellik le enkaz altında kurtarilmayi bekleyenlere cok dua edelim. Gecenin karanliginda o buz gibi moloz yığınlarının altinda o sabah nasil olacak
Aklima geldikce aglamam geliyor...
Lütfen bol bol dua okuyalım.
Orda daha çok hissedilmiş. Allah göstermesin bi dahaBornova’da oturuyorum. Siz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?