Allah'ım bu yıl çabuk bitsin. Deprem

Biz bile Balıkesirde nasıl hissettik merkez Balıkesir sandık ve hatırladığım bu en uzun depremdi. Allahım beterinden korusun. Vefat edenleri Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin. Hasta vatandaşlarimiza da Rabbim şafi adıyla acil şifalar versin. Bu yıl o kadar çok felaket oldu ki bir an önce hayırlısıyla şu yıli atlatalim

Geçmiş olsun canım benim bizde izmrdeyiz felaket Rabbım beterinden korusun kızlar İstanbul depreminin aynısı

Aminn çok kötüdü. Hala insanlar dısarda.

Çok geçmiş olsun. Ben İstanbuldayım hissetmedik. Ama güzel vatanımızın her yeri bizim. Acınızı çaresizliğinizi yüreğimizde hissediyoruz. Rabbim beterinden korusun

Çok geçmiş olsun. O korkuyu çok iyi bilirim.
Haberi duyduktan sonra ben bile burada diken Üstün de yürüyorum.
Allah yar ve yardimciniz olsun...
Özellik le enkaz altında kurtarilmayi bekleyenlere cok dua edelim. Gecenin karanliginda o buz gibi moloz yığınlarının altinda o sabah nasil olacak
Aklima geldikce aglamam geliyor...
Lütfen bol bol dua okuyalım.

Evt aklım onlarda suan. Çaresizlik çok kötü

Çok çok geçmiş olsun,Allah enkaz altındakilere yardım etsin,sağ salim biran önce kurtulsunlar inşallah

Normalde İzmir’e yakın bir Marmara ilindeyim,ama yeğenimi özlediğim için İstanbul’a gelmiştim,çocuğu ayağımda salladığım için olsa gerek hissetmedim...Kuşlarım evde yalnızlar (büyük boy kafesleri,8 tane yemlikleri,5 tane sulukları var,tül vs. asla yok) kafayı yiyorum bin tane senaryo yazıyorum...Artık nasıl bir şom ağızlıysam gideceğim gün kafeslerini yerleştirirken kitaplığımdan uzağa koymuştum “Bi de ben yokken deprem falan olursa Allah korusun üstlerine devrilir” diye...Biletim yarın sabahaydı bugüne değiştiremedim adam akıllı bilette bulamadım resmen kafayı yiyorum bu gece bana uyku yok...TV izleyemiyorum delirecek gibi oluyorum Elazığ depreminde de çok kötü olmuştum o enkazları,vefat haberlerini görünce...İçim yanıyor resmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…