Allah'ım bu yıl çabuk bitsin. Deprem

İstanbulda hissetmeyenler nasıl hissetmedi anlamadım belkide bizim apartman eski oldugu icin bu kadar hissettim ama baya salladi yani.

Ben böyle bir korku hatırlamıyorum. Ölüyoruz sandım. Aileme çok zor ulaştım. Şükür iyiyiz ama yıkılan binalar ölen insanlar var. Allah'ım sen koru. Hala artçılar oluyor.
Evet az evvel bitane daha yaşadık
Bende bu evden cikamicam enkazda kalicam heralde.allahim neden bitmiyor bu bir rüya mı daha önce böyle olmamıştı çünkü...
Çıkmak zorundayım...şimdi çıkmazsam eşimi birdaha göremem.
Sahi o iyi mi yaşıyor mu
Çıkayım oleceksem kaçmaya çalışmış olayım en azından evde ölmek istemiyorum.diye kendimle konuşarak kapıyı açtım sonuna kadar açık bırakıp karşı komşuyu da evden çıkarıp binadan firladim

Aklımı yitireceğimi sandım. Evde diken üstünde oturuyoruz. Hepimize geçmiş olsun
Kurtulamicam göçük altında kalicam heralde dedm. Allahım bugün son mu dedim çok üzüldüm tokat gibi çarptı yzuume

Ben böyle bir korku hatırlamıyorum. Ölüyoruz sandım. Aileme çok zor ulaştım. Şükür iyiyiz ama yıkılan binalar ölen insanlar var. Allah'ım sen koru. Hala artçılar oluyor.
Neresindensinben bostanlı

Demin duşa girdim, Bir yandan kandilli rasathanesinin sayfası açık; ben dustayken büyüklükleri 2,3 ile 3,8 arasında 9 tane artçı sarsıntı olmuş. Neyse şimdi sağ salim giyindim. Ben de uyumuyorum bu gece.

Arkadaşım 8. katta oturuyor. Deprem olduğunda "birisi beni kolumdan tutup aşağıya indirdi, apartmandan çıkardı ama kim olduğunu bilmiyorum" diyor; şoka girmiş kız

Çok korkunçtu , deprem aninda simdi bitecek dedikce siddeti arttikca artti.Ölecegiz , yıkılacak bina dedik.Cok travmatikti hala etkisindeyim.Bir sürü bina yıkıldı Bayraklida ve ölenler var. Bende Bayraklidayim.Allahim yardim etsin ölenlerin yakinlarina.Enkaz altindakiler,disarda bekleyen yakınları , o anları yasayan insanlar allahim dusundukce kahroluyorum.Izmirde bu kadar buyuk bir deprem beklemiyordum hala inanamiyorum.

İnanılmaz üzgünüm. İş nedeniyle İzmir de değilim. Hatta depremi küçük sandık biz. Çalışmaya devam ettik. Ama haberleri alınca yıkıldım resmen.

2020 her anlamda çok kötü bir yıl oldu. Pandemi, ekonomik kriz, dünya savaşları, depremler. Umalım ki 2021 2020 yi aratacak bir yıl olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…