Allah'ım bu yıl çabuk bitsin. Deprem

Offff Allah yardımcıları olsun tüm göçük altında kalanların

Cok gecmis olsun.
Ben yalovadayim o kadar siddetli hissettim ki anlatamam
17 agustos depremini tam merkez üssünde ve 8 yaşındayken yaşamıştım. Gunlerce sokaklarda yatmak zorunda kalmıştık. Televizyonu, interneti açıp bakamıyorum, yüreğim dayanmıyor. Benim izlemeye dayanamadigim şeyleri insanlar su an yaşıyor

Kusadasindan arabanın içinden yazıyorum şuan.herkes sokakta.cok ama çok korkunçtu.besik gibi sallanmaya alışkın bir Egeli olarak böylesini hiç yaşamamıştım.Allah tekrarından korusun inşallah.burdada hasarlı binalar var boşaltılan.Allah herkesin yardımcısı olsun.

Çok geçmiş olsun. O korkuyu iyi bilirim. Hatta bu korkumu kkdaki neredeyse herkes bilir. Sizi çok iyi anlıyorum. Sakin olun allah yar ve yardımcınız olsun.

Gecmis olsun. Herkese... gocuk altinda kalanlarin tez zamanda cikmasini dilerim. Deprem denilince aklima soguk gunlerde evsiz kalan insanlarin cadirda aylarca kalmasi gelir hep. Bu kez de mevsimlerden kıs... soyleyecek soz bulamiyorum. Cok uzgunum. Rabbim yardimcilari olsun.

Aminn. Şu saat oldu enkaz altındakileri düşünüyorum. Yüreğim ağzım da hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…