Allah'ım bu yıl çabuk bitsin. Deprem

Çok geçmiş olsun arkadaşlar. Üniversiteden ev arkadaşım aradı ,bizim oturduğumuz ev yıkılmış dedi. Mansuroğlunda bayraklıdaydık. Bir arkadaşımız hala enkaz altında. Telefonu da kapalı. Gerçekten Allah yardımcımız olsun.
Offff Allah yardımcıları olsun tüm göçük altında kalanların

Cok gecmis olsun.
Ben yalovadayim o kadar siddetli hissettim ki anlatamam 😔
17 agustos depremini tam merkez üssünde ve 8 yaşındayken yaşamıştım. Gunlerce sokaklarda yatmak zorunda kalmıştık. Televizyonu, interneti açıp bakamıyorum, yüreğim dayanmıyor. Benim izlemeye dayanamadigim şeyleri insanlar su an yaşıyor

Kusadasindan arabanın içinden yazıyorum şuan.herkes sokakta.cok ama çok korkunçtu.besik gibi sallanmaya alışkın bir Egeli olarak böylesini hiç yaşamamıştım.Allah tekrarından korusun inşallah.burdada hasarlı binalar var boşaltılan.Allah herkesin yardımcısı olsun.

Gecmis olsun. Herkese... gocuk altinda kalanlarin tez zamanda cikmasini dilerim. Deprem denilince aklima soguk gunlerde evsiz kalan insanlarin cadirda aylarca kalmasi gelir hep. Bu kez de mevsimlerden kıs... soyleyecek soz bulamiyorum. Cok uzgunum. Rabbim yardimcilari olsun.

Gecmis olsun. Herkese... gocuk altinda kalanlarin tez zamanda cikmasini dilerim. Deprem denilince aklima soguk gunlerde evsiz kalan insanlarin cadirda aylarca kalmasi gelir hep. Bu kez de mevsimlerden kıs... soyleyecek soz bulamiyorum. Cok uzgunum. Rabbim yardimcilari olsun.
Aminn. Şu saat oldu enkaz altındakileri düşünüyorum. Yüreğim ağzım da hep

Back
X