Aminnn. Bu gece bize kesinlikle uyku yokÇok çok geçmiş olsun,Allah enkaz altındakilere yardım etsin,sağ salim biran önce kurtulsunlar inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn. Bu gece bize kesinlikle uyku yokÇok çok geçmiş olsun,Allah enkaz altındakilere yardım etsin,sağ salim biran önce kurtulsunlar inşallah
Üsküdardayım duymadık. Ama Avcılar Avrupa yakası çok hissetmişIstanbulda da hisseddedilmis ama biz de hissetmedik siz hangi semt
Bayraklida misiniz?Cok fenaydi cokBen böyle bir korku hatırlamıyorum. Ölüyoruz sandım. Aileme çok zor ulaştım. Şükür iyiyiz ama yıkılan binalar ölen insanlar var. Allah'ım sen koru. Hala artçılar oluyor.
Yok biz Bostanlıdayız canımBayraklida misiniz?Cok fenaydi cok
Offff Allah yardımcıları olsun tüm göçük altında kalanlarınÇok geçmiş olsun arkadaşlar. Üniversiteden ev arkadaşım aradı ,bizim oturduğumuz ev yıkılmış dedi. Mansuroğlunda bayraklıdaydık. Bir arkadaşımız hala enkaz altında. Telefonu da kapalı. Gerçekten Allah yardımcımız olsun.
Aynen uyuyamayız aslaBu gece uyuyamayız istesek de. Çok gerildik.
Canim Izmirim.cok gecmis olsunBen böyle bir korku hatırlamıyorum. Ölüyoruz sandım. Aileme çok zor ulaştım. Şükür iyiyiz ama yıkılan binalar ölen insanlar var. Allah'ım sen koru. Hala artçılar oluyor.
Gecmis olsun Allah cumlenizi muhafaza etsin.Bnde.Kendi canım bir yana çocuklarım için cok korkuyorum.
Teşekkürler ederimCanim Izmirim.cok gecmis olsun
Sağol canım Allah bidaha yaşatmasınÇok geçmiş olsun. O korkuyu iyi bilirim. Hatta bu korkumu kkdaki neredeyse herkes bilir. Sizi çok iyi anlıyorum. Sakin olun allah yar ve yardımcınız olsun.
Aminn. Şu saat oldu enkaz altındakileri düşünüyorum. Yüreğim ağzım da hepGecmis olsun. Herkese... gocuk altinda kalanlarin tez zamanda cikmasini dilerim. Deprem denilince aklima soguk gunlerde evsiz kalan insanlarin cadirda aylarca kalmasi gelir hep. Bu kez de mevsimlerden kıs... soyleyecek soz bulamiyorum. Cok uzgunum. Rabbim yardimcilari olsun.
Amin rabbim daha beterinden korusun herkesiSağol canım Allah bidaha yaşatmasın