- 10 Temmuz 2015
- 1.969
- 13.249
- 208
- Konu Sahibi kayip ruyalarimm
-
daha nesine üzülüypsunuz Allah aşkına. 20 yaşında gencecik insansın. bu mudur ya. 1 ay geçmiş 1 ay.
toparlaryın kendinizi.
herkesin derdi kendine büyük ve cidden kıyaslamayı sevmem ama burda okuyoruz; insanlar ne evlilikeri bitiriyo. kaç senelik kocası üstelik çocuğu olan falan. 3 aylık biri için 1 aydır üzülmek fazla.
tamam erenliğin son evresidir falan ama bu kadar kendinizi yıpratmayın. vallahi kendinize yazık.
Fofenk ini bulamamıştır o. Fan fini fin fon yani.
(Burdan öğrendik bu fofenk i de)
Şükret arkadaşım şükret daha çok yıpratmadan ayrıldığına, kurtulduğuna.
İster ağla ister yıkıl ama dönme, belli etme.
Geçecek.
Fofenk ini bulamamıştır o. Fan fini fin fon yani.
(Burdan öğrendik bu fofenk i de)
Şükret arkadaşım şükret daha çok yıpratmadan ayrıldığına, kurtulduğuna.
İster ağla ister yıkıl ama dönme, belli etme.
Geçecek.
Çok teşekkürler ya içimi rahatlattiniz birazzamanla gecermiki bana hic geçmeyecek gibi geliyor
bahane bulamamış yaşın küçk die uydurmş.
büyk ihtimalle senden öncede bri vardır şmdi bi seçenek gördü szi onu seçti.. başka bi açıklaması olamazz
bu kadar kısa süreli tanıdğn brine çok güvenmişsin . ilk oldğu içn hayal kırıklığı büyük olmş.
bi silkelen kendine gel. canı skılnca ilk arayacağı sen olcaksın. sakın geri dönme . yoksa 2. defa terkedilirsin
Hemen geçmeyecek tabi ama zamanla için soğuyor aklına gelsede gülüp geçiyorsun
seni denemiş, sevmemiş, ayrılmış.Farkindayim çok aptal biri olduğunun farkindayim bni istemeyen biri için agliyorum hâlâ ama yapamiyorum iste isterse adi aptallik olsun salaklik olsun unutamiyorum
Sanaldan her konuştukları kızı cinsellige tamamı sıcak bakıyor diye düşünüyorlar sende kendi fikrine uymadığını belirttiğin için oda boşuna kürek çekmek istememiş amaç gayet net
Geçer be cnmmm
Galiba ama beni cinsellik yuzunden biraktigini dusunmek bile istemiyorum ama sanirim o yuzden bu dahada acitti canimi nasil ya niye benle sevgili kaldiki uff bi daha asik olmayacam bi daha hic kimseyi sevmiycemp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?