- 15 Ekim 2015
- 3.775
- 19.536
- 158
- Konu Sahibi kayip ruyalarimm
-
Galiba ama beni cinsellik yuzunden biraktigini dusunmek bile istemiyorum ama sanirim o yuzden bu dahada acitti canimi nasil ya niye benle sevgili kaldiki uff bi daha asik olmayacam bi daha hic kimseyi sevmiycemp
Tabi ki o yüzden ayrıldı onun isteklerine uymadığın için ayrıca şuna da emin tecrubeyle sabit inan tekrar aşık olunuyorSen kendini toparlamaya bak böyle biri için üzülmene degmez
Evlidir belki.
Beni istemeyeni ben hiç istemem
Bacım ısrarla cinsellik istiyormuş adam buradan şüphelenmen lazım, istediğini alamamış olabilir yaş falan bahane gibi geldi bana 7 yaş nedir ki ya aşktan gözün kör olmuş zamanla hazmedersin inşallah, ağla üzüntünü erteleme ama sakın arama, çekip gitmesinde de vardır bir hayır.
Bende bunla tanismadan once ayni bu fikirdeydim bni istemeyeni bn hic istemem ama ask insanin gozunu kor ediyor ama unutucam onu her ne olursa olsun unutucammm
Böyleleri birinden hoşlanıyor, zaman geçiriyor vs. sonra olağan durumdan sıkılıp bahaneyle ayrılıyor.
Aradığı fik fiki tarzı şeyler olmasın? Sen o tarz kızlardan değilsin diye bırakmıştır belki de?
Ya seni istemeyen i sen hiçç isteme canım ,ne demek zor tutuyorum kendi mi ,sen bu kadarmi değersiz sin ? Ohooo çoktan başkasını bulmuştum yerinde olsam ,hayat kısa değmez bir hirt a ,çık dışarı gez tiz etl en o kim ya şimdiye nefret etmiş olmaiydin ondan tatlım
Silkelen kendine gel
Kızlar lütfen ama lütfen ,size değer vermeyenlere siz pas pas muamelesi yapın
Kendinizi sevin ,kenidiniE bakin
,vazgecmiycekseniz eğer ,bu kendiniz olsun lutfen
yaş maş bahane. bırak ağlamayı.... git adam gibi birini bul, buna ağlamak değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?