Allahim canim çok yaniyor:(

kayip ruyalarimm

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
38
32
3
29
Selamlar güzel KK hatunlari belki klişe ama ben de burayi uzun zamandir okuyorum yeni üye olmak nasip oldu ve konuma geceyim 3 ay önce bi gece instagramda gezerken bi sayfa gördüm ve nasil olduysa mesaj atmak geldi içimden ve selam diye mesaj attim (sayfa zaten takibimdeydi hep gözüm takilirdi) sonra bana cevap falan yazdi evet karsimdaki kişi erkekti ve bnden 7 yas büyük biriydi ben 20 o 27 yasindaydi ve biz o gece sabaha kadar onla konuştuk inanirmisiniz o kadar kafa yapimiz uyusuyoduki (sayfalarimiz şahsi sayfalarimiz değildi yani topluluk sayfasiydi ) biz birbirimizi görmeden bir hafta boyunca konuştuk ve onu hiç görmeden ne o bni gördü ne bn onu fotoğrafta bile görmedik neyse ayni şehirde oturuyoduk bi hafta sonunda buluşmaya karar verdik ama bn onu görmeden ona öyle bir asik olmustumki insan hic görmediği ne asik olur mu hic ama konuşmalarıyla beni buyulemisti ve biz sonunda buluştuk Allahim daha önce hic tatmadigim duygulardi bunlar onu görünce ölüyorum sandim ve o zamana kadar hic sevgilim olmamisti gorusmemiz çok güzel geçti ve biz sevgili olmaya karar verdik onlayken dünyanın en mutlu insaniydim ben ondan her mesaj geldiğinde kalbim cikiyodu sanki 3 ay boyunca ömrümün en güzel günlerini geçirdim ve sonra bigün buluşmak istedi kabul ettim gittim artik ayrilmak istediğini söyledi aramiz çok iyiydi halbuki neden diye sordum aramizda yas farkimiz cokmus be adam sen 3 aydir benim yaşimi bilmiyomuydun bunca zaman neredeydin sordum uzatma falan istemiyorum dedi seni iste aramizda çok yas farki var dedi ya bn anlamiyorum 7 yas gerçekten öyle büyük bi rakammiki , yapma dedim birakma beni dedim ama beni dinlemedi nasil olabiliyordu boyle bi şey ya birdenbire ne değişmişti ki bn yikildim kizlar ben bittim bide ilk sevgilimdi diye ne bileyim ya çok baglanmistim ona mesela elimi ilk tutan kişi oydu bni ilk öpen kişi oydu ne hayallerimiz vardi evlenecem seninle diyordu biz ayrilali 1 ay oldu ama ben her gece agliyorum dayanamiyorum bana yaptiklarina dayanamiyorum nasil olurda beni birakabilirdiki..hayatin da başka biri olduğunu düşündüm ama bnle ayrilirken yemin etmişti seni bi kiz yüzünden terk etmiyorum diye peki bu adam bni sadece yas farkimiz için mi terk etti yani ya madem yas farkimizi çok buluyordu bn onla tanistigim gece yaşimi söylemiştim kuzlar lütfen bana bi akil verin ne yapcam ben gün boyu agliyorum ne olur yadirgamadan yorum yapin çok ihtiyacim var uzun oldu kusura bakmayin

Canım ilk olduğu için aslında biraz daha yoğun yaşıyorsun.
Heleki ayrılınca daha da büyüyor içinde.
Benimde hala içim sızlayabiliyor ama bence yaş farkı bahane olmuş.

Üzülmemeyi deneyin devam edeyin hayata kafanızı dağıtın

kadınların daha akıllı olmasını ısterım
gozunuz acık olsun mantıklı olun bıraz ya hu...

ya adam tavır koymasaydı, kandırsaydı senı ...
canını yakacak seyler yapsaydı planlar oyunlar daha kotu seyler

nasıl bı cesaret bu ya

kendınıze sahıp cıkın kızlar vallahı zaman cok kotu benımde evladım var allah korusun...

Görüştüğünüz zaman elektrik almamış olabilirmi?7 önemli bir yaş farkı değil bence,genede kendi kaybeder .üzülme seen.

Ayrıca sunduğu gerekçe çok saçma benimde eşim benden 7yaş büyük hadi onu geçtim bu adamın aklı üç aydır neredeymiş?

Offf insanlar 20 yaş farka rağmen ne birliktelikler yaşıyor.
Sen şimdi inandın mı yaş farkı yüzünden olmayacağına?
7 yaşmış sanarsın 27 yaş.
Adam bariz seni istememiş, bahaneyi de hazırlamış işte.
Sen de canım çok yanıyor deyip deyip, kendini doldur doldur ağla.

Farkindayim çok aptal biri olduğunun farkindayim bni istemeyen biri için agliyorum hâlâ ama yapamiyorum iste isterse adi aptallik olsun salaklik olsun unutamiyorum

İnanmadim tabiki o bahaneye ama niye birakti o zaman beni hic bi sorun yoktu ki bni sevdiğini söylerdi madem sevmedi niye sevdim dedi niye canimi yakti neden ya

İnanmadim tabiki o bahaneye ama niye birakti o zaman beni hic bi sorun yoktu ki bni sevdiğini söylerdi madem sevmedi niye sevdim dedi niye canimi yakti neden ya
Nedeni nasılı önemli mi?
Yapmış işte, bazıları yapar, bazıları da arkalarından üzülür.
Bazıları için geçirilen zamanın, o insanın önemi yoktur. Üzgünüm, sorun bende vs. diyerek olayı kapatmaya çalışırlar. Bu kadar basittir işte.
Onun için basit olan, karşı taraf için yıkıcı sonuçlar doğurabilir. Bunu düşünmeyebilirler.
O yüzden aklını başına al, neyin için, kimin için kendini hırpaladığının farkına var.

Ergenliğin son çırpınışları bunlar. Merak etme geçecek.

Muhtemelen ilk sevgilin olduğu için yoğun şeyler hissettin, adama da bunu yansıttın. O da korktu kaçtı doğal olarak. Yaş falan bahane.

Reactions: KV_
Farkindayim çok aptal biri olduğunun farkindayim bni istemeyen biri için agliyorum hâlâ ama yapamiyorum iste isterse adi aptallik olsun salaklik olsun unutamiyorum

Aptal falan değilsin Sert yorum gelirse de aldırma,sadece daha önce ilişkilerinde tecrübe edinmiş insanlar ağlamanın sadece kendini yıprattığını göstermek istiyor sana.
Ağlama desekte ağlayacaksın. Ağla sızla ama yalvarma. Canın yansada hayat devam ediyor. Eğer benim gibi içine atarsan bir an da patlak verebiliyorda.Ama dediğim gibi o bahane sunmuş.Daha fazla yalvarma ona.Umarım çabuk atlatırsın. Hepimizin duyguları var robot değiliz,hepimiz akıl veririz ama konu kendimiz plunca kitleniriz.Sende aşacaksın zamanla canım

inanirmisiniz o kadar kafa yapimiz uyusuyoduki (sayfalarimiz şahsi sayfalarimiz değildi yani topluluk sayfasiydi ) biz birbirimizi görmeden bir hafta boyunca konuştuk

İnanırız.

Bütün sanal ilişkiler "kafa yapısı inanılmaz uyuşan" kişilerce ve herkesin bunu bir tek kendisinin yaşadığını sanmasıyla başlar.

Adam tutmuş, öpmüş, önce evleneceğini sonra da ayrılmak istediğini söylemiş.

Yazılım gibi adammış, sanal bir sevgilide olması gereken tüm klişelerin yüklendiği bir robot adeta ama bu modelleri 90ların sonunda kaldırdılar, siz fazla tecrübesiz olduğunuz için yeni sürüm sanmışsınız.

Çok teşekkürler ya içimi rahatlattiniz biraz zamanla gecermiki bana hic geçmeyecek gibi geliyor

belki cinsel birliktelik için felan sevgili olmuştur , birlikte olduysanız istediğini elde edip bitirmiştir. ya da evlenmeden felan birlikte olmam tarzı bir yapınız varda bunu anladıysa ondan da olabilir. zaten sanalda tanıştığın adamla düşüncelerin uymasa şaşardım :) bir daha sanalda sevgili yapma bence neler görüyoruz ,kendine dikkat et .

Aynen çok doğru konusmussun biliyor musun benden defalarca istedi cinsellik her seferinde hayir dedim olmaz dedim çünkü asla evlenmeden yapmam öyle şeyler bana demişti ki cinselliğe hayir

diyorsun diye senden soğumaya basliyorum acaba bunun için mi bitirdi gerçekten acaba bu kadar assagilik birimiydiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…