kayip ruyalarimm
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 16 Temmuz 2016
- 38
- 32
- 3
- 29
- Konu Sahibi kayip ruyalarimm
-
Offf insanlar 20 yaş farka rağmen ne birliktelikler yaşıyor.
Sen şimdi inandın mı yaş farkı yüzünden olmayacağına?
7 yaşmış sanarsın 27 yaş.
Adam bariz seni istememiş, bahaneyi de hazırlamış işte.
Sen de canım çok yanıyor deyip deyip, kendini doldur doldur ağla.
Nedeni nasılı önemli mi?İnanmadim tabiki o bahaneye ama niye birakti o zaman beni hic bi sorun yoktu ki bni sevdiğini söylerdi madem sevmedi niye sevdim dedi niye canimi yakti neden ya
Farkindayim çok aptal biri olduğunun farkindayim bni istemeyen biri için agliyorum hâlâ ama yapamiyorum iste isterse adi aptallik olsun salaklik olsun unutamiyorum
inanirmisiniz o kadar kafa yapimiz uyusuyoduki (sayfalarimiz şahsi sayfalarimiz değildi yani topluluk sayfasiydi ) biz birbirimizi görmeden bir hafta boyunca konuştuk
Aptal falan değilsin Sert yorum gelirse de aldırma,sadece daha önce ilişkilerinde tecrübe edinmiş insanlar ağlamanın sadece kendini yıprattığını göstermek istiyor sana.
Ağlama desekte ağlayacaksın. Ağla sızla ama yalvarma. Canın yansada hayat devam ediyor. Eğer benim gibi içine atarsan bir an da patlak verebiliyorda.Ama dediğim gibi o bahane sunmuş.Daha fazla yalvarma ona.Umarım çabuk atlatırsın. Hepimizin duyguları var robot değiliz,hepimiz akıl veririz ama konu kendimiz plunca kitleniriz.Sende aşacaksın zamanla canım
belki cinsel birliktelik için felan sevgili olmuştur , birlikte olduysanız istediğini elde edip bitirmiştir. ya da evlenmeden felan birlikte olmam tarzı bir yapınız varda bunu anladıysa ondan da olabilir. zaten sanalda tanıştığın adamla düşüncelerin uymasa şaşardım :) bir daha sanalda sevgili yapma bence neler görüyoruz ,kendine dikkat et .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?