Mide bulandırıcı olan ilişkimiz değil sizin bu üslupla yazdığınız yorum. Birçok insan yorum yazdı hepsini beğendim ama böyle haddinizi hududunuzu aşarak yaptığınız yorumlar kabul edilemez.Mide bulandırıcı bir ilişki daha.
Hem çirkin çirkin imalı laflar, üstüne küfürleşmeler, üstüne bir şey olmamış gibi bir dialog. Çok iyi yüzgöz olmuşsunuz. Tebrikler. Bu ilişki bu saatten sonra adam olmaz. İster evlen, ister ayrıl. Bu tür dialogların sindirildiği ilişkilerden bir halt olmuyor.
Ek olarak, yetişkin yaşta olduğunuzu varsayarak söylüyorum, yaşınızın olgunluğunda değilsiniz. Ağzınızdan çıkan laf bir filtreden geçsin. 5 yaşında çocuk değilsiniz öyle dan dan konuşasınız. Saygınızı, görgünüzü, olgunluğunuzu bir gözden geçirin.
Herkese teşekkür ederim, aradım konuştuk ve telafi ettik. Bundan sonra ne ben böyle ölçüsüz bir laf edicem ne de o bu şekilde konuşacak. Ben de dersimi aldım zaten, yorum yapan herkese teşekkür ederim
@Mune konumu kapatır mısın?
Pardon çözülmüş zaten mevzuHakaret etmesi yanlış ama siz başlatmışsınız. Başkasını bulurum ne demek? Bence bi süre kafanızı dinleyin ikiniz de sonra sakince konuşup halledin.
Şahsına ağır laf gelecek şeyler demeseydin karşı tarafı kışkırtmasaydın o zaman.O da öyle diyor seni sevmesem o laftan sonra yüzüne bakmazdım diye ama şu an derdim sevgi bile değil, şahsıma aldığım bu ağır laflara inanamıyorum. Bir yandan empati yapıyorum evet ben de ağır konuşmuşum, ilişkimiz nasıl düzelecek bundan sonra saygı ne kadar önemli halbuki.
Hahah bence ilgi istediğini daha doğru cümlelerle ifade edebilirdin kendini ifade konusunda hataya düşmüşsün onun yerine şöyle desen daha uygun olurdu : Bu kadar süre aramayınca özlenmiyor muyum acaba diye düşünmeden edemedim çünkü ben seni çok özledim böyle ilgisiz bırakma beni kötü hissediyorum . Gibi gibi olabilirdi . Küfür olayına gelince özüne dönmüş haha canım herkes bi rol bi maske takınıyor evlilikte sonra bi relax moda girilince bir kavgada gör sen neler diyor neler . Benim sevgilim beni naif bi erkek kibar vs die etkiledi öyle gördüm anam ilişkimizin 5. Yılı ve ondan da öncesi bir kavgada ne küfürler hem bana hem kendine ediyorHerkesle merhabalar.
Ben şu an nişanlıyım ve bir aydır falan ayrı şehirlerdeyiz. Hem nişanlılık süreci hem ayrı olmak bizi zaman zaman geriyor ama dün olan şeye hala inanamıyorum. Olaya yorum yapmak istemiyorum objektif yorumlar almak adına.
Dün saçma bir sebepten dolayı sen beni özlemiyorsun falan dedim buna, diyorum ya ayrılığın gerginliği var üstümde sürekli bir sorun çıkarıyorum. Neyse Allah var düzgünce ifade etti kendini espri yaptı, ters bir laf etmedi. Amaaa ben şöyle bir cümle kurdum nişanlıma : "bana bak eğer beni özlemeyeceksen, üstüme titremeyeceksen şimdiden bitsin ben üstüme titreyecek, özleyecek birini bulurum."
Bu delirdi tabi, işte "insan bunu nişanlısına nasıl söyler terbiyesiz, kendini pazara mı çıkaracaksın? "dedi. Ben şok oldum bu kadar seviyesiz bir laf ettiği için ve çok sinirlendim, seni istemiyorum falan dedim engelledim. Sonra SMS attı delirmişsin tarzında ben de bi şeyler yazdım sonuna da iyi hatırlattın buradan da engelleyeyim dedim. Şunu belirteyim öyle ergen gibi kavgada engelleyen biri değilim ama o an gerçekten bitsin istedim bu terbiyesiz laf yüzünden.
Sonra ben böyle yazınca bana s.ktir git o zaman bul üstüne titreyecek birini yazmış. Ben o an aradım bunu delirdim çünkü nasıl bana bunu söylersin diye Geldiğimiz noktaya inanamadım. O da sen çok ağır bir laf ettin hangi insan kaldırabilir falan dedi. Ben kendi söylediğim ağır laf için özür diledim ama ondan aşırı derecede soğudum o an ve beni rahat bırak deyip kapattım. O da özür diledi gönlümü almaya çalıştı vs ama buz gibiyim şu an.
Aşktan daha önemli olan saygıyı kaybettik dün resmen buna inanamıyorum. Ayrıca benim için küfür kabul edilemez bir şey normalde ayrılmam gerekiyor ama onun savunması "ben sana ne zaman bırak küfrü hakaret ettim?" oldu ki doğru. Zaten bu kadar şaşırmamın sebebi çok sakin ve düzgün bir insan normalde, şu an çok korkuyorum gelecekte ya bana küfrederse diye ama onun savunması sen çok ağır bir laf ettin küfürden beterdi oldu.
Bugün günaydın mesajı atmış vs ben beni rahat bırak lütfen bana söylediğin lafları hazmedemiyorum falan dedim konuşmuyorum şu an. Ne yapmalıyım? Bu kadar sakin ve düzgün bir insan bunu yapınca ben mi çok çileden çıkardım acaba diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?