Allahım deliricem, bu duruma nasıl geldik.

Mide bulandırıcı bir ilişki daha.
Hem çirkin çirkin imalı laflar, üstüne küfürleşmeler, üstüne bir şey olmamış gibi bir dialog. Çok iyi yüzgöz olmuşsunuz. Tebrikler. Bu ilişki bu saatten sonra adam olmaz. İster evlen, ister ayrıl. Bu tür dialogların sindirildiği ilişkilerden bir halt olmuyor.

Ek olarak, yetişkin yaşta olduğunuzu varsayarak söylüyorum, yaşınızın olgunluğunda değilsiniz. Ağzınızdan çıkan laf bir filtreden geçsin. 5 yaşında çocuk değilsiniz öyle dan dan konuşasınız. Saygınızı, görgünüzü, olgunluğunuzu bir gözden geçirin.

Agir issizlik durumlari...ya okurken bunaldim...siz ona ilk terbiyesizligi yapmissiniz..siz oyle derseniz oda oyle der..valla erkek olsam istemezdim sizin gibi birini
Hala daha naz yapiyoraunuz pes

Mide bulandırıcı olan ilişkimiz değil sizin bu üslupla yazdığınız yorum. Birçok insan yorum yazdı hepsini beğendim ama böyle haddinizi hududunuzu aşarak yaptığınız yorumlar kabul edilemez.

Şu yazım tarzınıza bakarak sizin de pek saygılı ilişkileriniz olduğunu düşünmüyorum. Hadi iyi günler.

Çok uzatmayın olur böyle gergin anlar zamanla, sinirlenince biraz daha dikkatli konuşmayı öğrenirseniz sorun ortadan kalkar büyütülecek birşey yok ortada.

Dediğin o ilk lafı ben şu an eşime söylesem beni hamile falan demez terk eder.
Nasıl böyle ayarsız olabiliyosunuz ya? Başkasını bulurum diyen insana ben de hadi şimdi şurdan yallah derim daha da dönüp bakmam.
Çok ağır konuşmuşsun, haklı değilsin, adam yine alttan almış bana kalırsa.

Bazı şeyler zamanla tecrübe edilir. Burada aşırı tepki gösteren herkes de çok masum değil merak etme..
Olması gerekiyormuş.
En son söylenecekleri en başta söylememeye çalış. Dilin kemiği yok sonuçta. Geçmiş olsun..

Sizinki tabiri caizse "eşege naz yap demisler, osurmus" durumuna benzemis.
Biraz "dunya benim etrafimda donecek ulaaayn" modundan cikin bence.
Kredinizden yiyorsunuz sacma sapan seylerle.

Hakaret etmesi yanlış ama siz başlatmışsınız. Başkasını bulurum ne demek? Bence bi süre kafanızı dinleyin ikiniz de sonra sakince konuşup halledin.

Hakaret etmesi yanlış ama siz başlatmışsınız. Başkasını bulurum ne demek? Bence bi süre kafanızı dinleyin ikiniz de sonra sakince konuşup halledin.
Pardon çözülmüş zaten mevzu

Etiniz agır lafın karşılığnı ağır bir şekilde almısınız ne bekliyordunuz bu laf üzerine tamam hayatım demesini mi saygı karşılıklı olur siz bu lafı söylerken sizin saygınız nerdeydi ve şimdi illerde böyle olursa diye korkuyorsunuz ama fırsatı da eline vermekten geri durmamsınız yine özür dilemiş arayıp soruyor bana böyle bir insan dicek hadi by by derim ve benim icim ebidi biter bu olay

Valla yanlış anlaşılmasın ama sizin ettiğiniz laf bana edilseydi daha ağır tepki verirdim.

Annemin bir lafı ile konuyu açıklayayım size:

Istediğini sòylersen, istemediğini işitirsin.

Durumunuzun özeti bu.

Ha ama o da altta kalmış mı? Kalmamis

Ya gelen yorumlar yeni bir kriz çıkaracak kızın ilişkisinde
Konu hala kapanmamış

Valla sizin gibiler yüzünden adamlar evlilikten soğuyor , önce adamı manen sömürüp evlenince de ilgisi azaldı vs diye şikayet ediyorsunuz.Boş şeyler için yaptıklarınız çok saçma.Adam yine iyi sabırlıymış.

Öncelikli olarak sen hatalısın. Durup dururken başkasını bulurum demen saçma olmuş ne bir erkeğin ne de bir kadının kaldırabileceği birşey değil. Nişanlın sana “şunu şunu yap bak yoksa başkasını bulurum” deseydi nasıl hissedersin emin ol berbat. Hem hatalısın hem de çocuğu daha da kışkırtarak engellemişsin bi takım seyler yApmıssın. Senin yerinde olsaydım o lafımın yanlış olduğunu bunu ayrılığın verdiği stresle yazdığımı söyler kibarca özür dilerdim. Yani dediğin seyi ben bi kadın olarak bile yutamam. Bu olayı silip atmak istiyorum derdim nişanlıma çocuk sabah mesaj da atmış yine saçmalamıssın. Sen zaten hatanı anladığını hissettirirsen o da senden ettiği küfür için özür diler merak etme. Aranızda zamanla düzelir. Çok uzatma. Sana gelince başkasını bulurum normal geliyor, çocuğa gelimce yediremiyorum diyorsun.

Gereksiz ve saçma bir kelime kullanmışsın Maalesef ki Sen başladın adamı çileden çıkarmışsın erkekler böyle kelimeleri kaldıramaz Maalesef o da öfkesinden Sinirinden bu kelimeleri kullanmıştır Sen Meydan vermişsin bu kelimeleri kullanmasına

Şahsına ağır laf gelecek şeyler demeseydin karşı tarafı kışkırtmasaydın o zaman.

Ben üstüme titreyen birini isterdim hep deseydin olay olmazdı ama bulurum demek, sana mı kaldım her kösede istediğim gibi bir erkek buldum demek oluyor. Bunu kim dese haksız olur yani ayıp olmuş bence de

Hahah bence ilgi istediğini daha doğru cümlelerle ifade edebilirdin kendini ifade konusunda hataya düşmüşsün onun yerine şöyle desen daha uygun olurdu : Bu kadar süre aramayınca özlenmiyor muyum acaba diye düşünmeden edemedim çünkü ben seni çok özledim böyle ilgisiz bırakma beni kötü hissediyorum . Gibi gibi olabilirdi . Küfür olayına gelince özüne dönmüş haha canım herkes bi rol bi maske takınıyor evlilikte sonra bi relax moda girilince bir kavgada gör sen neler diyor neler . Benim sevgilim beni naif bi erkek kibar vs die etkiledi öyle gördüm anam ilişkimizin 5. Yılı ve ondan da öncesi bir kavgada ne küfürler hem bana hem kendine ediyor ay dedim ya ben seni böyle bilmezdim böyle düşündüğüm için etkilendim senden vs neyse ayrıdlık başka şeylerden de ediyorlar yavrum seni cepte görünce öküz moduna geçişleri hızlı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…