- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.627
- 83
- 35
İlk saygısızlığı yapan sizsinizO da öyle diyor seni sevmesem o laftan sonra yüzüne bakmazdım diye ama şu an derdim sevgi bile değil, şahsıma aldığım bu ağır laflara inanamıyorum. Bir yandan empati yapıyorum evet ben de ağır konuşmuşum, ilişkimiz nasıl düzelecek bundan sonra saygı ne kadar önemli halbuki.
Bakın bir erkeğe sizi seven adama başkasını bulurum demişsiniz ya işte saygı orada bitmiş. Adamın suçu ne. Konuşun barışın birbirinize böyle konuşmamaya karar verin. Saygı istiyorsanız sınırları ve sinirleri ZorlamayınO da öyle diyor seni sevmesem o laftan sonra yüzüne bakmazdım diye ama şu an derdim sevgi bile değil, şahsıma aldığım bu ağır laflara inanamıyorum. Bir yandan empati yapıyorum evet ben de ağır konuşmuşum, ilişkimiz nasıl düzelecek bundan sonra saygı ne kadar önemli halbuki.
Çok haklısınız. fakat bence ödeşmediler.
Böylesine ağır ve çirkin bir lafı edebilen bir şahıs ile ancak onun yüzüne sonsuza kadar bakmamakla ödeşilebilir.
Abartıyorsunuz demeyin lütfen. Zira biraz empati yeterli.
Abartmıyorsunuz.Çok haklısınız. fakat bence ödeşmediler.
Böylesine ağır ve çirkin bir lafı edebilen bir şahıs ile ancak onun yüzüne sonsuza kadar bakmamakla ödeşilebilir.
Abartıyorsunuz demeyin lütfen. Zira biraz empati yeterli.
“Bini bik iğir binim istimi titriyiciksin şimdidin bitsin, bin istimi titriyicik, izliyicik birini bilirim” deyip, bulunmaz Hint kumaşıymış gibi kapris yapan, ilgi delisi, ego düşkünlerinin tribi. Karşıdakinin de bir insan olduğu ve her insanın bir onuru olduğu unutulmamalı.Kezban tribi ne ya. Nasil konusuyorsunuz ?
İşte size yakışan bu olmalı. Keskin sirke küpüne zarar. Hep böyle anlayışlı kalmanız dileğiyle. Şimdiden mutluluklar.Herkese teşekkür ederim, aradım konuştuk ve telafi ettik. Bundan sonra ne ben böyle ölçüsüz bir laf edicem ne de o bu şekilde konuşacak. Ben de dersimi aldım zaten, yorum yapan herkese teşekkür ederim
Mune konumu kapatır mısın?
Herkesle merhabalar.
Ben şu an nişanlıyım ve bir aydır falan ayrı şehirlerdeyiz. Hem nişanlılık süreci hem ayrı olmak bizi zaman zaman geriyor ama dün olan şeye hala inanamıyorum. Olaya yorum yapmak istemiyorum objektif yorumlar almak adına.
Dün saçma bir sebepten dolayı sen beni özlemiyorsun falan dedim buna, diyorum ya ayrılığın gerginliği var üstümde sürekli bir sorun çıkarıyorum. Neyse Allah var düzgünce ifade etti kendini espri yaptı, ters bir laf etmedi. Amaaa ben şöyle bir cümle kurdum nişanlıma : "bana bak eğer beni özlemeyeceksen, üstüme titremeyeceksen şimdiden bitsin ben üstüme titreyecek, özleyecek birini bulurum."
Bu delirdi tabi, işte "insan bunu nişanlısına nasıl söyler terbiyesiz, kendini pazara mı çıkaracaksın? "dedi. Ben şok oldum bu kadar seviyesiz bir laf ettiği için ve çok sinirlendim, seni istemiyorum falan dedim engelledim. Sonra SMS attı delirmişsin tarzında ben de bi şeyler yazdım sonuna da iyi hatırlattın buradan da engelleyeyim dedim. Şunu belirteyim öyle ergen gibi kavgada engelleyen biri değilim ama o an gerçekten bitsin istedim bu terbiyesiz laf yüzünden.
Sonra ben böyle yazınca bana s.ktir git o zaman bul üstüne titreyecek birini yazmış. Ben o an aradım bunu delirdim çünkü nasıl bana bunu söylersin diye Geldiğimiz noktaya inanamadım. O da sen çok ağır bir laf ettin hangi insan kaldırabilir falan dedi. Ben kendi söylediğim ağır laf için özür diledim ama ondan aşırı derecede soğudum o an ve beni rahat bırak deyip kapattım. O da özür diledi gönlümü almaya çalıştı vs ama buz gibiyim şu an.
Aşktan daha önemli olan saygıyı kaybettik dün resmen buna inanamıyorum. Ayrıca benim için küfür kabul edilemez bir şey normalde ayrılmam gerekiyor ama onun savunması "ben sana ne zaman bırak küfrü hakaret ettim?" oldu ki doğru. Zaten bu kadar şaşırmamın sebebi çok sakin ve düzgün bir insan normalde, şu an çok korkuyorum gelecekte ya bana küfrederse diye ama onun savunması sen çok ağır bir laf ettin küfürden beterdi oldu.
Bugün günaydın mesajı atmış vs ben beni rahat bırak lütfen bana söylediğin lafları hazmedemiyorum falan dedim konuşmuyorum şu an. Ne yapmalıyım? Bu kadar sakin ve düzgün bir insan bunu yapınca ben mi çok çileden çıkardım acaba diyorum.
Demekki hanfendi bu lafı konuşuyorsa gerçekten sevmiyordur böyle bir sebepten başka birini bulacaksa hiçbir şey her zaman güllük gülistanlık devam etmez her sorunda bizde kendimize ayrılıp yeni birini bulalım o zaman onuda beğenmezsek degiştiririzTamam hiç bir şey onun küfrünü haklı çıkarmaz da, "bana bak eğer beni özlemeyeceksen, üstüme titremeyeceksen şimdiden bitsin ben üstüme titreyecek, özleyecek birini bulurum." derken neyin kafasını yaşıyordunuz? Sanki yedekde başkaları var gibi. O kadar kolay mı birini bulmak?
Bana böyle diyene, ben de bas git yolun açık olsun derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?