Allahım deliricem, bu duruma nasıl geldik.

İlk saygısızlığı yapan sizsiniz

Bakın bir erkeğe sizi seven adama başkasını bulurum demişsiniz ya işte saygı orada bitmiş. Adamın suçu ne. Konuşun barışın birbirinize böyle konuşmamaya karar verin. Saygı istiyorsanız sınırları ve sinirleri Zorlamayın

Herkese teşekkür ederim, aradım konuştuk ve telafi ettik. Bundan sonra ne ben böyle ölçüsüz bir laf edicem ne de o bu şekilde konuşacak. Ben de dersimi aldım zaten, yorum yapan herkese teşekkür ederim

Mune konumu kapatır mısın?

Abartmıyorsunuz.

Nişanlın ne kadar sabırlı.baska erkek olsa şu saatten sonra atar nişanı. Ne biçim laf bu ya.

Kezban tribi ne ya. Nasil konusuyorsunuz ?
“Bini bik iğir binim istimi titriyiciksin şimdidin bitsin, bin istimi titriyicik, izliyicik birini bilirim” deyip, bulunmaz Hint kumaşıymış gibi kapris yapan, ilgi delisi, ego düşkünlerinin tribi. Karşıdakinin de bir insan olduğu ve her insanın bir onuru olduğu unutulmamalı.
Kadın-erkek fark etmez, hayat arkadaşı olacak insana söylenecek bir laf değil bu. Aklı başında, olgun bir insanın edeceği laf değil.

“ Başka birini bulurum “ denir mi nişanlıya ? Hatalısın adam çıldırmıştır doğal olarak ağzından çıkanlarada hakim olamamıştır. Canın sıkılmış adama sarmışsın. Allah başka dert vermesin yani insanlar nelerle uğraşıyor

İşte size yakışan bu olmalı. Keskin sirke küpüne zarar. Hep böyle anlayışlı kalmanız dileğiyle. Şimdiden mutluluklar.

Bence ayrılın... Zira adamın başı yanmasın iyice.

Üstüne düşücek, titreyecek bir erkek bulursan da müzeye koy. Çünkü onlar nadir bulunan parçalardır.

Asıl saygısızlığı siz yapmışsınız. bişeyler yapıp yapıp karşıdan hala size saygılı davranmasını bekleyemezsiniz bence..

Merhaba
İnsanın hamurunda varsa birseyler gizleyemiyor buyrun ornekte olduğu gibi kızdığında nasılda kendini belli edip seviyeyi düşürmüş söylediği şey cok ama cok çirkin evlendiginizde sana kizdiginda herseyi duyabilirsin benden soylemesi... Simdi seni kaybetmemek icin iyi davranir sonra daha iyi gosterir gercek yüzünü....

Bu arada sizin soylediklerinizinde hoş olmadığını bir bellirtmek isterim ...

Bana sevgilim nisanlim veya esim, ustume titremezsen ben baskasini bulurum dese, hem ustune titreyecegim varsa da sogurum, hemde git bul bakalim diye yolveririm.

Bence bastan sona siz haksizsiniz. Kendinizi bu duruma siz dusurmus, iliskinizi bu noktaya siz getirmissiniz

Barışmışsınız galiba sevindim. Bu size ders olsun,ne siz prensessiniz ne de nişanlınız size köle. Kimse kimseyi sürekli pışpışlayamaz umarım bi kerelik olan bi durumdur bi daha tekrarlamazsınız kimse çekmez bunu çünkü.

Siz böyle olmasını istemişsiniz nişanlınızında hata yapmasına sebep sizsiniz gereksiz şeylerden kavga çıkartıp ayrılmaya kalkıyosunuz aradaki saygı bitiyor nişanlınızın söylediğide ağır kelime çok gereksiz bir şeyden bu noktaya gelmekde ayrı bir şey

Suç sende kim olsa aynı tepkiyi verir. Ama olay büyütülecek birşey değil aranız düzelir ama bence sen büyütme adam gönlünü almaya çalışmış. He küfüre gelince erkekler ağzından çıkanı kulağı duymaz böyle durumlarda ilk yaptıkları şey küfürr etmek.

Demekki hanfendi bu lafı konuşuyorsa gerçekten sevmiyordur böyle bir sebepten başka birini bulacaksa hiçbir şey her zaman güllük gülistanlık devam etmez her sorunda bizde kendimize ayrılıp yeni birini bulalım o zaman onuda beğenmezsek degiştiririz

Ettiğiniz lafı hangi kadın etse aynı tepkiyi alır keza bana eşim böyle bir şey dese git o zaman öyle birisini bul derim. Kışkırtmışsınız vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…