Allahım deliricem, bu duruma nasıl geldik.

Sizi kaybetme korkusu varmış demek ki.ben olsam böyle bir laf edemem eşime.o da çok hassas.yaptığı söylediği yanlış olsa da anlıyorum ben nişanlınızı.iki taraf hatalı o yüzden

Ben ne istersem söyleyeyim, ama karşı taraf hep alttan alsın, benim hoşuma giden cevaplar versin şeklinde mi düşünüyorsunuz? O da insan. Sizin saçmalama potansiyeliniz kadar onun da var ki zaten bu saygısız diyaloğu "başkasını bulurum" diyerek başlatan da sizsiniz. Söylediğinizi eşim bana söylese, çok daha ağır konuşurdum, kapıyı da gösterirdim. Bir de yine iletişim kurmaya, durumu düzeltmeye çalışıyor adam. Karşılıklı özür dileyip, ilişkinizi tamir etmek yerine, haksız olmanıza rağmen hala trip atıyorsunuz. Eğer ilişkide saygıyı kaybetmek istemiyorsanız, öncelikle saygısız şeyler söylememelisiniz. Basit bir yöntem. Bence tribi bir kenara bırakın, olgun iki insan gibi oturup, hatalarınızı dile getirerek konuşun.

öyle bir yazmışsınız ki sanki adam durup duruken saygısızlık etmiş, ilişkinizdeki saygıyı bitirmiş..
siz önce bi kendi ettiğiniz lafa bakın, o size aynısını söylese siz neler derdiniz acaba?
tabi ki küfür etmesi yada ağır konuşmasını haklı bulmuyorum ama sizin lafınızın karşısında sakin kalacak "adam" zor bulunur, özür de dilemiş daha ne yapsın?
gelecek için de nişanlınızdan değil kendinizden de korkun bence.

Adamı çileden çıkartıp sonrada nasıl böyle olduk diyorsunuz. Bütün suç siz de. Bir erkeği en delirtecek lafı söylemişsiniz. İyi yine sizi seviyormuş da uzatmamış. Yalnız böyle devam ederseniz kendinizden bıktırırsınız, haberiniz olsun.

Canım sana açık ve net söylüyorum, eğer nişanlım bana senin kurduğun cümleyi kurmuş olsaydı verdiğim tepki birebir nişanlınla aynı olurdu. Adamı haklı buldum.

zezella uzak mesafe ilişkisi çok zor bilirim bir de nişan stresinden ve özlemden dolayı sizin şirazeniz biraz kaymış :) ilk hatalı hareketi yapan sizsiniz. Ama telafi edilemez bir şey değil bu. Normalde nişanlınızın sakin ağırbaşlı biri olduğunu söylemişsiniz ağzından bugüne kadar kötü bir şey çıkmamış. Belki de siz buna güvenerek o kadar ağır bir laf ettiniz. Ama nihayetinde kimse de peygamber sabrı yoktur :)

Bizde eşimle nisanlıyken buna benzer bir kavga etmiştik. Küfür veya sizinki gibi bir laf yoktu ama meseleyi aynı şekilde sen beni özlemiyo musun diye ben başlatmıştım, sonu tabi baya gürültülü bir kavga oldu. O kavga da karşılıklı birbirimize şunu demeyelim bunu demeyelim dediğimiz ne varsa dedik. Şimdı düsünüyorum da ben ne kadar ağır saçmalamışım :) sonrası sizinki gibi üzüntü tabi. Saygıyı daha evlenmeden kaybettik diye. Hayır kücük de değilim saygının en temel şey oldugunun gayet farkındayım.

Velhasıl kelam bir gün hic konusmamanın sonunda nişanlımın adım atmasıyla konustuk. Ben hatamı anlayıp konustum tabi, trip atmadım :) karşılıklı konustuk benim hatam bu seninki bu, benim üzerimde şöyle bir stres var, ben şu konuda bu ara şöyle hassasım yada gerginim vs. Ikimizde sınırı baya aştığımızın farķında olarak konuştuk. Ondan sonra da bir daha aşmadık. Siz de bir konuşursanız eğer çözüp tami edebilirsiniz.

Saygı duyarsanız, saygı görürsün. Bana biri, başkasını bulurum dese feci soğurdum ki sonra bana gelip trip mi atacak? Uzak dursun. Adamın üstüne gidip nasıl böyle olduk diyorsunuz, çok garip.

Bide senin ettigin lafin yaninda adamin ettigi sey kufur degil:) bana esim dese bunu.. defol git bul kendine gore birini derdim basardim kufru:)) ha bide mesaj atcam ona ole mi? Defolsun anasinin evine bulur orda baskasini:))

ilk iki paragrafı okumam yetti.nasil söyleyebiliyorsunuz bu tarz şeyleri karşınızdakine.pes

Şunu belirteyim öyle ergen gibi kavgada engelleyen biri değilim
Oysaki buradan bakınca tam olarak ERGEN gibi görünüyorsunuz. Tam bir Kezban tribi. Buralarda zaman öldüreceğinize gidin nişanlınızdan özür dileyin.

Aynı şekilde o size böyle bir laf soyleseydi başkasını bulurum falan sizd aynı tepkiyi verir ayrılırdiniz. Küfür etmesi iyi değil tabi ama saçma bir sebepten konu nerelere gelmiş.

Ama sen ilk baslatmissin çocuk sana ilk güzel cevap vermiş orada kesmeliydin ama sonra çok daha ağır bi kelime kullanmışsın çileden çıkmasında haklı ama o da tabi küfür etmemeliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…