• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allahım ...

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
360
0
31
İngiltere
allahım.. yarabbim ben 22 yaşında bir kızım keşke bukadar şevkatli olmasaydım. Benim yüreğim var birtane sevgilim annesi öldü1 sene önce. Ben nezman :anadan ayrı babadan ayrı : şarkısını duysam ölüyorum ya o babasınıda çocukken ayrılmış.. anası yok babası yok allahım içim yaniyor allahım sanki benim anam babam ölmüş alalhım korusun.. canım acıyor şuan .. Kamuran Akkor ---Anadan ayrı babadan ayrı bir de yardan ayrı kaldım - YouTube:14::14::14::14::14:

Allah rahmet eylesın. basınız sagolsun.
ama burdakı derdınızı anlayamadım uzgunum.
yanı sevgılınızın annesı vefat ettı her sarkıyı dınledıgınızde cok mu uzuluyorsunuz??
dınlemesenız, sarkılar duygusallastırır daha cok.

Kim olsa boyle duygusallasir bence. Sevdigimiz birinin acisi elbette ki bizi de etkiliyor.
Yani hayatini etkileyecek kadar sorun oluyorsa huzunlu sarkilari biraz daha az dinleyiverirsin tabii.

allahım.. yarabbim ben 22 yaşında bir kızım keşke bukadar şevkatli olmasaydım. Benim yüreğim var birtane sevgilim annesi öldü1 sene önce. Ben nezman :anadan ayrı babadan ayrı : şarkısını duysam ölüyorum ya o babasınıda çocukken ayrılmış.. anası yok babası yok allahım içim yaniyor allahım sanki benim anam babam ölmüş alalhım korusun.. canım acıyor şuan .. Kamuran Akkor ---Anadan ayrı babadan ayrı bir de yardan ayrı kaldım - YouTube:14::14::14::14::14:

ahhh canımmm benimde sevgilimin anacığı önce vefat etti. sonra babası:(
yanında ne anamdan ne babamdan bahsedebiliyorum. içm acıyor içim yanıyor benimde. sevgi canım bu sevgiiii.
:43::43::43::43:

Allahım sana geliyorum...:52:

Bu gece gördüğüm aynı saçmalıktaki 3.konu...

kk deki kadınların tepkilerini ölçüp dalga geçmek için mi üye oluyorsunuz bu günlerde nedir....:19:

Gerçekliğine inansam cevabım çok başka olurdu..Umarım foyolar ortaya çıkar en kısa zamanda....

çok lanet bi durum bu.
Ama siz ona kendi sevginizle bu boşluğu doldurmaya çalışabılırsınız tabı dolmaz ama en azından sevgınızle ona destek verebılırsınız.

Allahım sana geliyorum...:52:

Bu gece gördüğüm aynı saçmalıktaki 3.konu...

kk deki kadınların tepkilerini ölçüp dalga geçmek için mi üye oluyorsunuz bu günlerde nedir....:19:

Gerçekliğine inansam cevabım çok başka olurdu..Umarım foyolar ortaya çıkar en kısa zamanda....

aynen katiliyorum, simdide 30 tane cevap yazip konu aciyorlar, gercek gibi olsun diye.

hepsininde adi kelebek.

dalga gecer gibi

hey allahim ya gece gece:52:

kocam da kocam kocam da kocam kocam da kocam öghh yani:27:
konu zaten çok saçma bi boyuta geçmişte yinede yorum yapıcak olursak ''bir birey olmanın tadını çıkarın''...insanlar kendi başlarına da karar verebilirler

kelebekler çok olunca karıştı,yanlış konudasın :9:

tek bır cozumu var sarkıyı dınlemeyın hıc bırseynız kalmaz :6:

Sevgilinizle aynı konumdayım bende annemi kaybettim, cok fazla sey söylemeye gerek yok aslında, iciniz hep buruk, hep yarım..
Yanınızda biri anne dedigin de iciniz gider, evde kimse yokken annee diye bagırırsınız belki bir yerlerden cevap gelir diye ve sonra o kelimeyi sesli söylemeyi ne kadar cok özlediginizi farkedersiniz, insanın ailesini kaybetmesi en kötüsü, en acısı.

Erkek arkadasınıza Allahtan sabır diliyorum.

Sevgilinizle aynı konumdayım bende annemi kaybettim, cok fazla sey söylemeye gerek yok aslında, iciniz hep buruk, hep yarım..
Yanınızda biri anne dedigin de iciniz gider, evde kimse yokken annee diye bagırırsınız belki bir yerlerden cevap gelir diye ve sonra o kelimeyi sesli söylemeyi ne kadar cok özlediginizi farkedersiniz, insanın ailesini kaybetmesi en kötüsü, en acısı.

Erkek arkadasınıza Allahtan sabır diliyorum.

yazdıklarınızı okurken içim cızz etti gözlerim doldu :5:
kendimi yerinize koydum şükrettim
allah size eyüp a.s sabrı versin annecinizinde mekanı cennet bahçeleri olsun :5:

yazdıklarınızı okurken içim cızz etti gözlerim doldu :5:
kendimi yerinize koydum şükrettim
allah size eyüp a.s sabrı versin annecinizinde mekanı cennet bahçeleri olsun :5:

Duanız icin tesekkür ederim, Allah razı olsun..
Allah size ve sevdiklerinize uzun ömürler versin.

cevaplarınız için teşekkür ederim. Allah razı olsun. Evet en güzel o şarkıları dinlememek ama Çıkıoyr karşıma değiştiremiyorumda. ama Duygularıma hakım olacagım smuwila Allahım rahmet eylesin mekanı cennet umarım. Allah geride kalana uzun ömür versin. :14:

Back
X