Allahımızın güzel isimleriyle iyileşmeye varmısınız?

bugün kimse bildirim yapmamış galiba :26:
ben bugünkünüde bitirdim hamd olsun

hayırlı cumalar arkadaşlar
dilerim bir dahaki cumaya herkesin haceti kabul olur ve vahdetle beraber müslümanların bayramı ilan olunur
ben salı günü görmüştüm ve salıdan beri zikirlerimi yapıyorum çok şükür
evlendim evleneli bu konuda tembellik yapıyordum fakat çok şükür kki bu topik sayesinde tekrar başladım
internetin faydası işte
allah kabul etsin inşaallah

hayırlı cumalar canım.
gülücüklerini 4 tane koydum.salıdan basladıgın için.yani pazartesininkileri cekmedin dimi?
onuda cektiysen bi tane daha gülücük eklicem.birde bundan sonra hergün bildirimini yaparsan takibim daha kolay oluyo

Bende bugünün zikirlerini bitirdim çok şükür Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşallah

ayşenazz canım topik hayırlı olsun..Rabbim dualarınızı dualarımızı kabul etsin inşallah..

Yarından sonra bende sizin dua edeceğim tesbih çekeceğim inşallah..Bende bildiririm inş.

Dualar müşterek canım birbirmize dua etmeyeceğiz de kime edeceğiz..Çok güzel bir şey başlatmışsın..Rabbim senden de dua okuyanlardan da Razı olsun..Gönlünüzdekileri hayırlısı ile nasip etsin İnşallah..

amin cnm benim cümlemize hayırlı seyleri nasip etsin Yüce Mevlam.

Haftaya ne çekiyoruz kızlar
Ben adet oldum ama tesbih cekicem
Salavatta getiricem sıkıntı olmaz herhalde
Bu tesbihler cidden gönlümü ferahlatiyor
Allahım bu hafta ya varis çeken tüm evlat hasreti çeken yoldaşlara tez zamanda saglikli sıhhatli Nur topu gibi evlatlar nasip etsin insalllllaaaahhh
Allahım evlat sevgisinden mahrum bırakmasın bizleri insallah
Bir tırnağını yaratmaya gücümüz yok Rabbim sen ver bizlere fazla aratmadan insallah

hosgeldin aramıza canım.yarınki listede yer alacaksın. yarın bildirimini yapıcam pazartesi cekecegimiz esmanın.

Tamam anladım, yarını bekliyorum. haftalık mı çekiyoruz, yani bir hafta boyunca aynı tesbihi tekrarlıyoruz. diğer hafta yenisine geçiyoruz ve pazartesi tesbih değişiyor. doğru anlamış mıyım?

Tamam anladım, yarını bekliyorum. haftalık mı çekiyoruz, yani bir hafta boyunca aynı tesbihi tekrarlıyoruz. diğer hafta yenisine geçiyoruz ve pazartesi tesbih değişiyor. doğru anlamış mıyım?

Cnm pazartesiden cumaya kadar dahil bu bes gun icinde
100 salavat
1000 veya belirtilen adette esma hangisinde ise sıra onu çekiyoruz
Hergün yani 5 günde 500 salavat
5000 esma
Ptesi yeni tesbihe başlanıyor
Salavat aynen devam
Ctesi aysenaz duasını yapıyor
Hergün tesbih cekim işlemi bitince bildirim yapiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…