- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
Ya yanlis anlamayin ben sahsen begendim hikayeyi. Ama gecislerde sorun var. Birde sonuc kismi vurucu olmamis. Tabii öykü olarsk nitelendirmeliyiz. Hayalgucunuzun onunde saygiyla egiliyorum o ayri. Bir daha ki sefere cok daha guzel eserler cikabilir
Yorumunuz beni gülümsetti.özellikle son kısma.
Sorunda orda canım.kimse ağzını açıp tek bir laf bile etmedi.o yüzden üzülüyorum ben.70 yaşında ve dünya görmüş adam orda dururken 24 yaşındakı dünkü çocuğa kimse inanmak istemedi herhalde.
Ben de sizin tam aksinizim demek ki. Duygularımı,düşüncelerimi içimden yaşayan insanım.Ben olsam ilk tepkisinde karşılık verirdim. Sizin için ne kadar efendi, sabırlı diye düşünmüştüm ki olay tersine döndü. Adama içinden ohh demek falan. Dedim ki iyki tepkilerimi dışından veren bi insanım
Ayy bana kizma lutfen. Birazdan turk kahvesi icicem bogulurum falan : )O zaman bir kitapa uyarlarsınız ve ya bir senaryo yazıp her hangi bir senariste verirsiniz.dizilerde ve ya filmde izlerim artık kendi hikayemi.beğenmediğiniz geçiş yerlerini artık kendiniz düzenlersiniz.
Ayy yok yok korkmayın lütfen.çok fazla kızdırmadınız ki beniAyy bana kizma lutfen. Birazdan turk kahvesi icicem bogulurum falan : )
Ne olursa olsun yasli bir insan uzuldum ama oh dedim diyorsunuz. Sizinde ondan bir farkiniz kalmiyor. Belki ilahi adalet yerini bulmustur ama kim bilir sizinde bu olaya karsi tutumunuz belki de sizin sinavinizdi. Ayrica ablanizla ne alakasi var ki adam cok densiz konusmus siz kendi hakkinizi savunamadiniz mi? Siz orda deli muamelesi degil de ezik muamelesi gormussunuz biraz kusura bakmayin...
Teşekkür ederim.Haketmis
Gercekten allahin adaleti
Oh olsun
Durup durup bi insanla ugrasan herkezi allaha havale ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?