canım , sonuna kadar haklısın...bazen bende aynı eşime benzediğimi hissetmiyor değilim:)
ama bu şekilde hayat geçmez..geçer de pek bişey anlayamazsınız..hadi bugün d.gününü unuttu,yarın sevgililer günü var..
doğum günündeki tatsızlığı öne atarak belki onu bile kutlamaktan kaçınacaktır..eline koz verme onun..
belliki eşi var çocuğu var ee hayat standaartlarıda fena değil..bi salmış kendini..özgüveni tavan yapmış..
böyle ufak şeyler sana bana romantik,kocalara göre,heleki dünyanın yükünü taşıdığına inanan kocalar için
sadece bir görev..
sen ona benzeme canım..onu kendine benzet...birşeyi kırk kere söylersen olurmuş..ya sabır diyerek,her aklına geleni söyleme..
anlık rahatlama olacak ama iki dakika sonra yine üzgün bulacaksın kendini..az sık dişini...yumuşakbaşlı ve mağdur davran..bakalım yine seni kırmayı göze alacakmı?
bende zamanında eşime dünyayı zindan eden bi tiptim
nezamanki tükettiğimizin ömrümüz olduğunu anladım.....tüm benliğimle eşime yaptığım hatalrı düzeltmeye adadım..
hatta bazen sinirleneceğime kesin gözüyle baktığı olaylarda bile sakinliğimi görünce şaşırıyor..
bense bişey yokmuş gibi davranıyorum:)
o,tatlı tatlı gülüyor:)ee o gülüncede bende sinir minir kalmıyor:)
iyiki hemen şu çenemi açmamaşım diye dua ediyorum:)
bide bişey ekliyim benim tüm hareketlerime eşim olgunlukla karşılık verdiği için kendime çekidüzen verme gereği duydum...böyle bir adamı bulmuşum kaybetmek istemiyorum moduna girdim çünkü:) eğer oda bana karşılık verseydi kesinlikle hatamı göremez ve darboğaza girerdik...
o zaman olmayan seni oynama kocana canım... hatırlanmak mı ıstıyorsun sevgı mı ıstıyorsun üstüne gelmek yerıne alttan alcaksın... deger ver deger gör derler.... kızdımı sus, dovdumu kendını savun kenara cekıl diklenme, unuttu mu sen kendın kutla .... bırak o utansın yaptıklarından..... çok şey yasadım deneme yanılma yoluyla ıstersen dene ve gör......
benım sımdılık ıyı gıdıyor her haftayı sabırsızlıla beklıyorum cunkı bızde buzluk meselesı var danısmanımz dedıkı nekadr kızarsanız kızın buzluga kaldırın konuyu burda acın dedı bızde ole yapıyrz orda bende hatalarımı goruyorum ve esımı daha ıyı anlamaya basladım oda benı. cok ıyı geldı ınan bak..
dovdumu kenara cekılmekmı bu cok zor bıse ama bır tokat ınsana kendıne olan saygısını yıtırtıyor sus sus ama anlıyolarmı tamm sana bıse yapmaz ama bakarkı herseye susuyor zaten busefer sankı degerın gıdıyr bılmıyorum......
bıseye kızdıgında bıse soleme dıyr kavga etmeyın buraya gelınce konuyu acın tartısalım dıyr..ben aslında ıcıme baska seylerı attıgımıda farkettım konuya ole bıyerden gırıyorkı sasıp kalıyorsun cınsellık bıle bunu da ele alıyor oda psıkolojıkımıs..sankı arkamda bı destek gıbı goruyorum onu cunkı tarafsız..
nazapım nazapım;
bir süre mağdur gibi boyun bükücem
bide böyle deneyim..
belkide benim dik başlı inatçı tavırlarım onu rahatsız ediyor..:44:
telefonu alıyor ozel kendı arıyp her hafta gun verıyor odevler verıyor nbuda ılıskınızı sankı sıcak kılıyor daha bı yakınlasma oluyr ben sana sıddetle tavsıye edıyorum.. en yakınndakı evlılık danısmanı once kendın arastır onden bı konusma yap sonra esını ıkna et...
çok özür dileyerekten araya giriyim;P
sende onun gibi sert tepkiler verirsen giderek kadınlığını kaybedersin...
daha doğrusu seni kadını gibi görmez..100 erkeğe sorduk
kadın dediğin,güler yüzlü anlayışlı ama yeri geldiğinde
aslan gibi eşinin yanında durur...dediler:)
sen eşine aslan kesilirsen oda hatalarını göremediği gibi kükremeye devam edecek..
ara bakalım eşini...aşkım dığumgünümü gerçekten unuttuğuna inanıyorum,ne biliyim duygusal tepki verdim biraz
ama sende beni anla,hadi akşama şöyle oğlumuzunda sevdiği meyveli pastadan alda bir güzel kutlayalım canım:)
diyebilirsin??ya senin eksiğin, tatlı dill tatlı dillll....git biraz küp şeker ye ve öyle eşine telefon et:)hadi gelişmeleri bekliyorum:)
küp şekere gerek yok ki
ben şeker gibi kadınım....
eşimin yanında oğlumu seviyorum diyorum ki tadını benden almış...
kızlar ne demek istediğinizi anlıyorum ...akşama ilk denememi yapacağım...
ama doğum günüyle ilgili mevzu açamam...gururum var yahu...
Evet tamamen ucretsız evlılk danısmanı nerde var arastırsnlar en yakın yere gıdıyorsun onden konusma yapıyor sonra telefonla arayıp her hafta cagırıyor ve ıcınızı dokuyorsunz esınızde aynı ben esımın orda konustugu gıbı benımle konustuguna hıc sahıt olmadım meger oda cok doluymus busefer anlayıslı oluyorsun ıster ıstemz..
terracığım eşinle sabah konuşmamıştın ya arabaydayken
seni aradı mı bugün?
Birde biz kavramının çoook etkili olduğuna inanıyorum
günlük konuşmalrınızda özellikle bunu kullanmalısın
Önceden nasıldı peki?
Bir şeye üzülünce yanına gittiğinde konuşurmuydu seninle
ilgili miydi, muhabbeti var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?